icon

Pošta žiada poplatok za doručenie

sapetka
11. okt 2021

Co to znamena ked mi prisla od slovenskej posty sms
SlovenskáPošta: Váš balík nemohol byť doručený, pretože nebol zaplatený žiadny poplatok. Zaplatiť teraz : balikposta.pakket.promedia.sk/sk-sk/

monika2012
•
11. okt 2021

@sapetka Môže to byť podvod. A aj pravdepodobne bude.

silviazlat
•
11. okt 2021

Je to podvod. Varovala pred tym Polícia SR na FB

klarissa25
•
11. okt 2021

Zdravý rozum ľudí obchádza dosť v poslednej dobe..

anjelicek26
•
11. okt 2021

No sama vidis, ze je to divny link... nic neplatit...

silviazlat
•
11. okt 2021
aduskatt
•
11. okt 2021

tá SMS prišla dnes aj mne - už to, že to nie je slovenské telefónne číslo ma hneď varovalo
, že je to blbosť

sapetka
autor
•
11. okt 2021

MSlela som si. Ok. Ja som ten link ani neotvarala. Len som si chcela byt na istom. Neslo mi to do hlavy ze uz velaraz som tak posielala a teraz tu na mna skusaju veci😁diky zeny

sapetka
autor
•
11. okt 2021

@aduskatt mne to ukazuje ako sms info neskumala som cislo. Ale bola som presvedcena ze je to odrb preto som ani na link neklikla

simonah73
•
11. okt 2021

urcite je to podvod, postarke platis ak treba ze je dobierka tak priamo nej a nikdy nie cez ucet.

aduskatt
•
11. okt 2021

@sapetka mne to prišlo ako klasická SMS dnes

kikus7
•
11. okt 2021

@sapetka Je to podvod. Neklikať! Nedávno to bolo v TV.
Mne zas nedávno čosi akoby z banky prišlo s linkom. Zdalo sa to, ako jedna banka podľa linku, ktorú ani nemám. Takého sms automaticky mažem.

nelca84
•
11. okt 2021

Ja nerozumiem, ze sa este stale najde niekto, kto sa vobec pozastavuje pri takychto podvodnych e-mailoch. Ja mam pocit, ze varovania voci nim na mna skacu uz aj z chladnicky... ja si to uz ani nevsimam.

lintu
•
11. okt 2021

Treba si dať pozor, nechodí to len zo slovenskej pošty, ale aj z iných prepravných spoločností a akože banka nedávno tiež čosi podobné posielala

darinks01
•
12. okt 2021

A ty si čakala nejaký balík? Lebo ak nie zrejme pôjde o podvod, aby si niečo niekomu zaplatila.

sapetka
autor
•
12. okt 2021

@darinks01 nie posielala som zo zahranica. Ani ide o podvod len som si chcela byt ista

beatta7
•
12. okt 2021

hmmm tie si myslim, ze to moc v poriadku nebude

karolinakr
•
12. okt 2021

podvod mne ten mail chodi pravidelne, teraz som si z Alzy objednavala tak som kukala, či to neni ono, a potom došiel kurier, neviem, kto mi maily vypisuje, 2x som ho zablokovala

vierkaa0
•
12. okt 2021

podla ma to bude podvod. posta nikdy nezasiela takto sms, vobec by som na to nereagovala radsej

brembo
•
8. nov 2021

podvod. Pošta na to upozornovala na svojej stránke. žiadne dodatočné poplatky nepítaju.