Postava Dary Rolins
Brutálna postava Dary Rolins. Krásne fotky ku koncertu k jej 50tke. Som žena a slintam/závidím. 😂
Čo myslíte, ako vyzerá jej denný jedálnicek od raňajok až po veceru? Chcem to isté čo ona. 😂
P. S. Téma pre zábavu.
Gutter paper že pta, hele Daro, máš figúru jako bohyne a pleť taky výborná , to Bereš ten kolagen od Alagic a Plackovej, nee jsem tu už 40 let, ja jsem soucasti showbiznizu , ja kolegen jedine z paprcek ze selete , z mangalice ,miluji praseci kolagén a svetový mir
@sluchatka ona sa netají, ale mi príde smiešne tu ochkať nás tým ako úžasne vyzerá, keď všetci vieme, čo je za tým. V dnešnej dobe je ľahké vyzerať mlado, keď už 30ky do seba pichajú botox a v 40ke postupujú plastiky… nie je na tom nič uštipačné iba mi to príde smiešne. Kľudne si tu nad ňou nerušene ochkajte.
Postavu má odmakanu, ale jej tvár by som nechcela, bude jedna z ďalších ktoré sa nevedia zmieriť so starnutím, nos má robený už 17x, a má veľa vyplní v tvári, mne sa pomaly začína podobať na Michaela Jacksona
Mala som možnosť vidieť Daru Rolins naživo! Je to tak krásna žena ja som nechápala!!! Úplne iná ako na fotkách, je veľmi pekná prirodzená vyzerá mladá a postavu ma fakt top. Naživo vyzerá perfektne!!!! Fakt som bola z nej paf. 🥰
Vyzera super, postava super, ale mne velmi vadia jej obrovske usta, nieco cudne ma s nimi urobene.
@zuzanka.zuzu
A ešte aj zabila človeka pri autonehode a nebola za to potrestaná.
Ona potrebuje k svojmu povolaniu aj dobre vyzerať, tak sa o to aj stará(športuje, cvičí a občas si dá aj niečo upraviť). Pri tom jej najviac pomáha, že má pozitíne myslenie a prácu, ktorá ju baví.
Moja dcéra hovorí mi nie sme škaredé,len chudobné 😅
@lulaby1982 ešte, že zatiaľ mám na tie "pravé surové šťavy". 😂
Vyzerá skvele ako aj mnoho iných žien speváčok a herečiek. Na pohľad im ťažko hádať vek vyzeajú mladšie o 10 a aj viac rokov. Keď chcem vedieť koľko má žena rokov pozriem sa jej na ruky. Tie sú zrkadlom veku.
tak za prve, ked ma turne alebo ide fotit, tak cielene odvodnuje a drzi prisnu dietu, dalej bezne jedava ako vrabec plus cvicenie a teda, ma len jedno dieta, cize mala len jeden porod a plus celkovo ma tvrdy rezim, ale ju to aj bavi a nerobi to nasilu.. ale je uz stara a ma dost vyrazne crty tvare, ako maju vymakane kulturistky: taku akusi tvrdost v tvari a darmo ze ma dvihnute obocko, ta tvrdost tam je a aj bude.
@0silvia0 usta ma preto velke, lebo pri liftingu dolnej casti tvare, ked ti vezmu cast koze, tak sa aj automaticky natiahnu aj pery... ak si vsimnes maju to skoro vsetky hollywoodske herecky, aj Vondrackova ( kedysi mala malinke usta ) takze preto to tak ma, aj ked ona mala vzdy vacsie usta ale teraz ich ma mega velke.
@barborachors moze byt, aj ja uz by som potrebovala asi lifting tvare, som takmer jej rovesnicka, teda som len o 2 roky mladsia😀
@barborachors preco myslite ze zena ked tak vyzera jedava ako vrabec. To by si dokazila tu postavu za dva mesiace. Telo by jej zacalo priberat.
Včera som pozerala Záhady tela a súťažila tam aj Katka Koščová a teraz má takú ideálnu postavu, aj váhu, čo jej celkom pristane. Hovorila tam, že sa k takej postave dopracovala za pomoci výživovej poradkyne, ktorá jej navrhla správne potraviny, ktoré má jesť. To tiež hovorila, že to musí byť odborníčka na toto, nie nejaká s 2-mesačným kurzom.
mne sa Dara páči, páčila sa mi už ako Darinka, keď som mala jej plagáty v detskej izbe.
mám z nej dobrý pocit doteraz, v jej veku byť v showbize bez plastiky ...
no neviem.
@mpg áno, určite je to o tom, vychytiť dobrú výživovú poradkyňu. Je to hlavne stravou, len sa čudujem, že sa dala nalákať na reklamu na tabletky na chudnutie. Tak toto z jej strany považujem za úplne smiešne a reklamný podvod...
@zirafienka
kde je tá reklama? nikde som ju nezachytila.
ale toto áno
tu nejde o stravu, ale ze maká

Treba vidieť v kontexte, jednak taká fajta, jednak nič iné nerobí,len sa o seba stará a má tím poradcov,trénerov ,plastických chirurgov. Treba to vidieť v kontexte tak,ako Vás plastickí chirurgovia nestvorili. A čo Vám dovolí Vaša peňaženka , je jasné,že ona nekonzumuje slovensku točenu,parizer,tatárska omáčka, sladký kečup
,granadír, kapustove strapacky, bryndzové halušky, zabíjačkové speciality je tabu ,je plný sacharidov a tukov. Tam nie sú dzusiky z lacných reťazcov ,ale práve surové stavy . Pomaha ajurveda alá klistyr na východe, je to taká klystirova turistika. Bio, trio, racio.
Vy sa musíte porovnavat s Maryskou z Vyšných Hagov ,nie s Viktoriou Beckham,Shakirou ,Darou Rolinc.
Asi ťažko ,že bude vyzerať pracujúca matka . Forresta Gumpa mama rikala,že život je jako bonboniéra . Ja ,že rafinovy cukor je smrť a endorfíny sa dajú získať fruktózou. Inšpirujte sa Azijatkami, oni majú krásnu porcelánu pleť a sú štíhle .