Postavičky Stikeez z Lídlu
Ahojte zbierate niekto postavičky stikeez z Lidlu. Máme dosť veľa na výmenu? ??
mam este dolfy a igor... a vymenila by som za guinny, a giry_joe alebo 2x papsy ... vymienam postou, ale poprosim najlepsie tie 2 ks spolu 🙂
@lucy621 zdravým ake kartičky su vam treba a akých stekeez mate ? 🙂 najlepšie by bola fotka 🙂
na výmenu máme len BUNNY a chýbajú nám tieto: HIP-HIP, FROGGY, PIGGY, LOGGY, GLOO-GLOO, GUINNY, DOLFY, FIDO, KITTIE, SNAKY, CHOMPY, PUF-PUF, ORBY
Pekný deň. Ponúkam posledné postavičky Chompy a Frankey. 0,40 €/ks+ pošta. Ďakujem
Ahojte, chyba nam Kittie a Giry gou, nemate niekto na výmenu mame plno iných. Iveta
Ahojte . Mám na výmenu: Igor 3x ,Puffy, Puff-puff, Gloo-gloo, Cow .
Potrebujem : Papsy, Fido, Orby, Frankey, Sharky.
Najradšej výmena osobne - Prešov.
kúpime HIP-HIP, FROGGY, LOGGY, GLOO-GLOO, GUINNY, DOLFY, FIDO, KITTIE, PUF-PUF, ORBY
nechapem preco to neriesite v skupinke na to urcenej... teda tu https://www.modrykonik.sk/group/6694/detail/ mozete kupovat, vymienat aj predavat...
ak by ste niekto potrebovali mame na predaj asi 200 ks zabalenych postaviciek, 1 kus 30 centov,majte pochopenie --NEODBALUJEM...pekny den.
Ahoj, ja mam zelenu a fialovu priserku, zajaca a kravu. Vymienam ich naraz za vsetky moje chybajuce karticky 044, 059, 078, 125 a 152 (4 strieborne a jedna obycajna). Mas zaujem?
Ahojte,
mam na výmenu :
Frogy,2xCheezz,Moody,
a potrebovala by som:
Kittie,Hip-Hip,Bunny,
Puff-Puff,Giry Joe,Chompy,Cow,
vymenim postavicky za magnetky
ahojte máme všetky postavičky na predaj
Kamaratka ma na predaj viacero figuriek,ak niekto zhana,napiste ake vam chybaju.
Ahojte, máme na výmenu CHOMPY, MODDY, A 2x ORBY,
potrebujeme PUFFY, KITTIE, LOGGY, GIRY JOE.
Ahojte, potrebujeme ešte posledné 2 figúrky: puffi, dolfy
na výmenu máme: igor, cheezz, 2x gloo gloo, 2x giry joe
Ahojte.
Na vymenu mam: 2x Orby, 2x Dolfy, 2x Kittie, 1x Papsy, 2x Cheezz, 2x Moody, 1x Puffy.
Potrebujeme: Piggy, Loggy, Gloo-gloo a Hip-hip.
Prosim ponuknite nam. Dakujeme.
Ahojte,
mam na výmenu :
2xCheezz,Moody,piggy,fido,Igor,
a potrebovala by som:
Kittie,Hip-Hip,
Puff-Puff,Giry Joe,Chompy,Cow,
Ahojte, na výmenu mám: puf-puf 2x, orby, fido.
Potrebujem: hip-hip, igor, glo-glo, ely.
Ďakujem.
Ahojte, potrebujem kufrík na stikez z Lidla, ak by niekto mal, kúpim do 3,- Eur, alebo vymením za Billa Vitamana Kung Fefeho
@andreajackova ahoj,mate na predaj snakyho?
Ahoj, ja mam zelenu a fialovu priserku, zajaca a kravu. Vymienam ich naraz za vsetky moje chybajuce karticky 044, 059, 078, 125 a 152 (4 strieborne a jedna obycajna). Mas zaujem?
Vymenim Stikeez za Billan nalepky ocean..Mam skorovsetky.V pripade zaujmu Ip.Dakujem. 🙂
zienky asi sa opytam blbo, ale kolko ich je vlastne vsetkych dokopy? 😅
my sme podostavali, tak ani neviem, ci nam este nieco chyba 😅
Ahojte, my mame zelenu a fialovu priserku, zajaca a kravu. Vymenime naraz za vsetky nase chybajuce karticky 044, 059, 078, 125 a 152 (4 strieborne a jedna obycajna) 🙂
ma niekto kufrik Stikeez? kupim. a este mi chyba cow- krava,ak by niekto mal,mam aj vela na vymenu.
mam na vymenu strasne vela Stikeez .. najlepsie ak by tu bol niekto z BA kto ma zaujem o vymenu, hm? Budem len a len rada.
Ahojte, potrebujem zabky #froggy ale vela, az 26 kusov, tak Vas prosim, najde sa niekto, kto by mi nejake zabky podaroval za postovne, alebo predal za nejaku rozumnu cenu? dakujem :o)
Predám postavičky stikeez .
Cena za kus 0,40€
Mám čísla podľa foto : 2,3,4(2 ks ), 13,16 ( 2 ks ),17( 2 ks) ,18,19 ( 2 ks ),21,24
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn...

ahoj potrebujeme loggy-korytnacku a ovecku mame aj zopar postaviciek na vymenu alebo odkupim