Postavičky Stikeez z Lídlu
Ahojte zbierate niekto postavičky stikeez z Lidlu. Máme dosť veľa na výmenu? ??
ahojte, ak ma este niekto na vymenu
potrebujeme:
3 - Frankey, 5 - Puff Puff, 7 - Orby, 9 - Fido, 14 - Cow, 23 - Hip Hip, 24 - Frogy
mame na vymenu:
2 - Snaky (1x), 11 - Kittie (2x), 12 - Bunny (1x), 20 - Dolfy (2x), 21 - Ely (1x)
Dakujem 🙂
ahojte ja mam len macicku a frenkiho vsetko ostatne mi chyba 🙂 kto predava za rozumnu cenu?
ahoj, predam postavicky Orby 2x, Snaky 2x,Piggy,Cheezz,Moody,Gloo-Gloo,Frankey,Ely,Froggy ,na cene sa urcite dohodneme..
Babule aj ja by som kupila..Je mi jedno za kolko mala sestra by ich velmi chcela.Piste do IP 🙂
Máme na výmenu moody,igor a guinny.Potrebujeme veĺa
@dankako Ahoj ktoré ti chybaju?
@demartka A ktoré ti chýbajú?
@kivinecka Ahoj mám pre teba igora mobli by sme si vymeniť?Ja potrebujem toho sloníka Ely.
@radocmir Ahoj môžeme si vymeniť?Ja potrebujem gloo-gloo.A ja ti dám za to igora.
@kikina1851 ahoj, ja gloo.gloo nemam :(
Ahojte potrebujeme: cheezz,fido, puffy
Na vymenu mame: ely, frankey,zirafu piste
@kikina1851 prepac to bol omyl
kupim fido, dolfy, giry joe.
ak niekto ma ponuknite
dakujem 🙂
@reny363 Ahoj ktoré máš navyše?A ktoré ti chýbajú?
Ahojte potrebujeme:fido,cheezz,puffy
Na vymenu mame: ely,giry joe, frankey
Kto vymeni?posledne co nam chybaju
ahojte, chýbajú nám- MOODY, SNAKY, CHOMPY, IGOR, PUFFY, KITTIE, BUNNY, COW, PIGGY, LOGGY, HIP-HIP.. na výmenu máme- FRANKEY, CHEEZZ, FIDO, PAPSY, GIRY JOE. Najlepšie KOŠICE, ale pošlem aj poštou emoticon
@reny363 Mam zaujem o cow, kitte, moody, snaky ak mate
@demartka ahojky, potrebujeme Guinnyho, napiste ktoru figurku treba vam, vymenime 🙂 dakujem
Ahojky, mam na vymenu Kittie, Ely, 2x Cheezz, Frankey. Chyba nam vela, ponuknite. Vymena viac kusov uprednostnovana. Dakujeme.
Mám na predaj postavičky Stikeez napíšte kto má záujem..Diana
@dankako ahoj ktoré ti chýbajú?
Potrebujeme Snaky,Puff puff,Cheezz,orby,fido,puffy,kitie,bunny,cow,piggy,loggy,sharky,dolfy,ely
Máme na výmenu-guinny-2ks,moody a igor
@demartka ahojky, potrebujem od 2x Guinny a Moody, a vymenila y som vam za Fido, Loggy a Dolfy. moze byt? maria

Ahojte, ak mate niekto navyse, kupime. Chyba nam vela, najlepsie ba. Dakujem