Postavičky Stikeez z Lídlu
Ahojte zbierate niekto postavičky stikeez z Lidlu. Máme dosť veľa na výmenu? ??
@kikina1851 mam uz iba 2x Cheezz a 1x Kittie. Mate zaujem o niektore, potom napisem, ktore mi chybaju, lebo momentalne ich nemam pri sebe.
Ahojte. Chýba nám Snaky, Cheezz,kittie,Cow, Piggy, Gloo-gloo, Guinny, Giry joe, Froggy. A na výmenu mám Igor, Papsy, Moody, Dolfy. Prosím píšte. Zaplatím aj poštovné. Ďakujem
Zdravim,ponukame na vymenu Snaky,piggy,loggy,hipp-hipp..potrebujeme hoody,puff-puff, cheez,igor,fido, puffy,kitie, gloo-gloo,guiny, dolfy, giry joe. Dakujem
@danielllka ahoj,mala by som zaujem o vymenu ak je stale vasa ponuka aktualna..potrebovala by som od vas cheez,fido, giry joe a ponukam vam hip-hip, lodgy a piggy..ozvite sa
ponukam na vymenu karticky Disney,obycajne mam asi vsetky,aj po viac kusov...
zo striebornych este mame:
32,78,96,96,111
obycajne karticky pribalim gratis,kolkokolvek...treba len napisat cisla,co vam chybaju,pohladame...)
mame toho taaaaku kopu... ;)
vymenim za postavicky Stikeez z Lidlu...v pripade zaujmu piste IP....dakujem.
@mimka24 ahoj, potrebujeme dolfyho, Ely a snaky....mate este nejakeho z nich? My mame vsetkych, ktorych potrebujete okrem snakyho....
@mirkanaty ahoj, potrebujeme od vas snakyho, my mame vela na vymenu, tak my napiste, akych potrebujete...dakujem
@sasena12 ahoj, mame viacerych, ale v Ba budem az o tri tyzdne 😒 , lebo budem rodit v Ke....ak by ste mi mohla rezervovat Ely, ja by som vam dala aj viac, ked budem mat....
@lucianna1312 jasnacka,vymenime..par prispevkov vyssie je vypisane co potrebujeme my..takze v podstate cokolvek z toho 🙂
mame na vymenu : SHARKY ,ELY ,LOGGY, ORBY, PUF PUF
potrebujeme : IGOR, MOODY ,PIGGY
@kivinecka predtým to mala bez poštovného, dala asi akciu 🙂
https://www.modrykonik.sk/market/hracky/p3y4/sh...
mám na výmenu Puff-Puff 2x,Ely,Puffy,Bunny.Potrebujem Moody,Snaky,Cow,Piggy,Loggy,Sharky,Giry Joe.Najlepšie Ba.Poštou minimálne 2 figúrky.dakujem IP

Ahojte mame na vymenu fido, sharky, ely, piggy, kittie, papsy, moody, frankey, potrebujeme orby, loggy, hip-hip. Len osobne Ba