Postavičky Stikeez z Lídlu
Ahojte zbierate niekto postavičky stikeez z Lidlu. Máme dosť veľa na výmenu? ??
@kikina1851 mam uz iba 2x Cheezz a 1x Kittie. Mate zaujem o niektore, potom napisem, ktore mi chybaju, lebo momentalne ich nemam pri sebe.
Ahojte. Chýba nám Snaky, Cheezz,kittie,Cow, Piggy, Gloo-gloo, Guinny, Giry joe, Froggy. A na výmenu mám Igor, Papsy, Moody, Dolfy. Prosím píšte. Zaplatím aj poštovné. Ďakujem
Zdravim,ponukame na vymenu Snaky,piggy,loggy,hipp-hipp..potrebujeme hoody,puff-puff, cheez,igor,fido, puffy,kitie, gloo-gloo,guiny, dolfy, giry joe. Dakujem
@danielllka ahoj,mala by som zaujem o vymenu ak je stale vasa ponuka aktualna..potrebovala by som od vas cheez,fido, giry joe a ponukam vam hip-hip, lodgy a piggy..ozvite sa
@mirkanaty ahoj, fido aj cheez už som vymenila, je mi ľúto..
Ahojte potrebujeme uz len puffy na vymenu mame frankey, macku,zabku
ponukam na vymenu karticky Disney,obycajne mam asi vsetky,aj po viac kusov...
zo striebornych este mame:
32,78,96,96,111
obycajne karticky pribalim gratis,kolkokolvek...treba len napisat cisla,co vam chybaju,pohladame...)
mame toho taaaaku kopu... ;)
vymenim za postavicky Stikeez z Lidlu...v pripade zaujmu piste IP....dakujem.
@mimka24 ahoj, potrebujeme dolfyho, Ely a snaky....mate este nejakeho z nich? My mame vsetkych, ktorych potrebujete okrem snakyho....
@mirkanaty ahoj, potrebujeme od vas snakyho, my mame vela na vymenu, tak my napiste, akych potrebujete...dakujem
@sasena12 ahoj, mame viacerych, ale v Ba budem az o tri tyzdne 😒 , lebo budem rodit v Ke....ak by ste mi mohla rezervovat Ely, ja by som vam dala aj viac, ked budem mat....
@lucianna1312 jasnacka,vymenime..par prispevkov vyssie je vypisane co potrebujeme my..takze v podstate cokolvek z toho 🙂
mame na vymenu : SHARKY ,ELY ,LOGGY, ORBY, PUF PUF
potrebujeme : IGOR, MOODY ,PIGGY
@kivinecka predtým to mala bez poštovného, dala asi akciu 🙂
https://www.modrykonik.sk/market/hracky/p3y4/sh...
mám na výmenu Puff-Puff 2x,Ely,Puffy,Bunny.Potrebujem Moody,Snaky,Cow,Piggy,Loggy,Sharky,Giry Joe.Najlepšie Ba.Poštou minimálne 2 figúrky.dakujem IP

Ahojte mame na vymenu fido, sharky, ely, piggy, kittie, papsy, moody, frankey, potrebujeme orby, loggy, hip-hip. Len osobne Ba