Postavičky Stikeez z Lídlu
Ahojte zbierate niekto postavičky stikeez z Lidlu. Máme dosť veľa na výmenu? ??
@cudovka Ake potrebujete? Mame ich dost vela. Gabika
@gabriela1531 dobry den ,mne chyba posledny,uluf,tusim je to petrzlen,nemate prosim?dakujem vipred
@gabriela1531 dobry my este len zaciname zbierat vezmem vsetky vo mete po kuse ak mozem😉
@mazula ten mam, ak chcete, za postovne Vam ho poslem.
@gabriela1531 jej super ja kludne aj postavicku zaplatim,dnes sme riskli kupit 4 dalsie a zase ziaden uluf😀poslite mi prosim udaje do spravy,uhradim velmi pekne dakujem
Máme na výmenu BLITZ.
Potrebujeme ešte: SEPP, MELO, POM, MAGGY, P.A., IVAN, IEKS, ELLIE, SMOOB, ULUF, SALLY, LORUS, VINZ.
Prípadne aj kúpime za rozumnú cenu/poštovné.
Ak by niekto zbieral Jamieho záhradu z Billy, máme 20 nálpiek, vymenili by sme za tieto najnovšie Stikeez.
@gabriela1531
@gabriela1531 ahoj, vzala pani ten petrzlen? ak pomenim, tak aj nam len ten bude chybat. dakujem
mam na vymenu smoob 2x, P.A. 2x, blitz 3x, sepp, mipo, ellie elvie eddie 2x, emma 2x, ieks 2x, vinz 2x
hladam uluf 2x, jim 2x, sally 2x, ivan, pom
@gabriela1531 dobry my sme este len zacali zbierat zoveriem ktorehokolvek zatial nemame ani jedneho nakolko malo chodime do lidla budem moc vdacna deti sa potesia
ulufa a Ivana by som mala mať .. mne by sa z tvojich hodil yip-yap, maggy a ani toho hnedého nemame 🙂
ahojte ma niekto na darovanie za postovne pripadne cokoladu skitieez postavicky dakuujem.ak ano piste IP
oprava🙂
potrebujeme: EMMA, LORUS
na výmenu: JIM(3), PER, VINZ, TOMMY, SMOOB, BLUES
ahojte, my este potrebujeme IEKS,MAGGY,BLUES - prípadne aj kupim ak by niekto predával. Na výmenu ponúkam EMMA,SEPP,ULUF,POM.
Ďakujem krásne
Ahojte.
Chýba nám: SEPP, POM.
Máme navyše: EMMA, IEKS, BLUES (2x), SMOOB, SUPER-BELL (2x),
NOM-NOM, JIM.
Najradšej by som vymenila obidvoch chýbajúcich naraz. Ak niekto máte, môžete napísať IP. Ďakujem.
Dobrý deň....potrebujeme JIMM, SEPP, PER, MELO, YIP-YAP, EMMA, POM, OLAS, ELLIE EVIE & EDDIE.
Na výmenu máme VINZ, IVAN, P.A., MIPO, SMOOB, BLUES, SALLY, IEKS

Zháňam ->Francúzsko,Belgicko,Chorvátsko ☺
Na výmenu mám Portugalsko,Turecko,Rusko,Írsko a Wales ☺
Nemám záujem o kúpu ☺len výmena, prípadne ak by bol niekto ochotný za poštovné ☺
Ďakujem ☺