icon

Posťažujte si

czechzuzanaba
13. apr 2012

Baby cau, chtela bych zalozit tema, kde si mozme na neco postezovat.
Nejaky problem, ktery nechcete treba probirat s manzelem, s kamaradkama, proste jen tak si ulevit a vypsat se🙂
Treba ze vam nekdo nepodrzel dvere, kdyz jste sli z kocarkem, ze nekdo ma velkeho psa a ten se vy..... naprostred travniku pred vasim domem a neuklidil to, nebo ze vam v pokladne v obchode napocitali vic, nez jste si koupili...a podobne 😀
Proste takove denni blbosti, ktere vytoci 😀

macocha
7. sep 2014

Ja sa chcem posťažovať... včera som na trhu chcela pre malú kúpiť maliny, krabička za 2.5 eura... proste dosť. Tak som pozerala, v jednej vidím pleseň, tak som chytila inú a pozerám ešte pozornejšie... veď chápete. Predavačka si to všimla a vraví mi: Nebojte sa, sú čerstvé, dnes o 4. ráno sme ich naberali. Ja jej hovorím pokojným hlasom - "No ale v tejto už máte chytenú pleseň." Ona sa nenamáhala ani pozrieť a vraví mi sebavedomo: To nie je pleseň, to je zarosené. Hovorím jej, že nie, tu je pleseň. Ona stále ani nechytila tú krabičku do ruky a opakuje mi: Nie, to je len zarosené. To už ma namíchla a povedala som jej podráždene, že sa v tom profesionálne vyznám - ale o to nejde. O to, že sa za celý čas nenamáhala overiť si, či náhodou tam niečo ozaj nie je, veď za 6,5 hodín kľudne mohli vyrásť, len mi tvrdila, že je to určite len zarosené... 🙄

nina55
7. sep 2014

ona si asi neuvedomila, ze maliny su velmi krehky tovar a ze velmi rychlo podliehaju skaze. Ak si z BA, velmi rada ti maliny (domace) ale v zmrazenom stave podarujem. V mrazaku ich mam dost 😉

macocha
7. sep 2014

@nina55 To vážne??? Bacha, lebo Ťa vezmem za slovo! Nie som síce z BA, ale celý september tam budem dochádzať takmer denne. 😀
A áno, máš pravdu, maliny sú citlivé, veď ani ja som nedramatizovala to, že tam pleseň je: verím jej, že boli čerstvé - ale keď to už pleseň chytilo, tak ich mala dať bokom a nie mi vysvetľovať, že to pleseň určite nie je...

moni244
7. sep 2014

posťažujem sa aj ja, strašne ma vytáča manžel, čo celý víkend prevegetí doma a malú nezoberie von, aby som si aj ja oddýchla

macocha
9. sep 2014

@moni244 to teda naštve... a volá po štrajku.

dani2ela4
28. okt 2014

ach jaj. Ja mám iní problém, asi my tikajú biologické hodiny. 😒 najmenšia bude mať 2 roky, a ja teraz v poslednej dobe stále rozmýšľam nad bábätkom. Najstaršia mi povedala, že by sa jej páčilo mať ešte jedného súrodenca.Ale muž nechce ani počuť ☹ keď som mu povedala že naše deti by chceli ešte jedno babo. 😕 to mi dal odpoveď že v tejto dobe 4 dieťa. Neviem či je to tím,že švagrina ma mesačne babo, ale Ja proste neviem asi som sa zbláznila alebo najvyšší čas isť do prace. ☹ 😀

simca06022011
28. okt 2014

Aj ja sa postazujem! Od piatku som nespala, do piatku som malakala na 200%.. a ten moj lemur doma sa iba povaluje a papuluje. Nepohne ani prstom a este aj svokrovci sa tvaria ako keby som im neviem co urobila... a tie reci, aby som aj so sebou daco robila (no lebo popri vsetkom co robim a ja nie, urcite mam cas sa este chodit niekam prechadzat...)... A to moje chore chuda, ked ma preplieska v noci, lebo sa chce skriabat.. tak to ma tiez vie riadne porazit...

zuzkanik
28. okt 2014

Úžasná téma, ako pre mňa, lebo mňa každý deň niečo naserie. 🙂 Napríklad ma nedávno vytočili predavačky, ktoré sa mi snažili predať topánky veľ. 29, pričom dcérka nosí 27 a tie 29-tky na nej vyzerali ako plutvy. Vraj nevadí, topánky sa majú kupovať väčšie. Lenže kým by dorástla noha do správnej veľkosti, topánky za 40 eur by boli dávno dokopané a dcéra by mala 100-krát rozbitý nos. No a včera ma vytočil šofér autobusu, ktorý si sedel vo vyhriatom voze, zatiaľ čo vonku mrzlo 15 ľudí (medzi nimi aj ja s dcérou) a ani otcovi neprišiel čo len o minútu skôr, aby nás vpustil dnu. Samozrejme, potom pri odchode meškal, lebo chvíľu trvá, kým si 15 ľudí kúpi cestovný lístok. 🙂

emma_932
28. okt 2014

jej super tema! postazujem sa aj ja - je mi zle ☹ /zase... komu je dnes dobre, vsakze/. uz 6. den mi je na vracanie a boli ma hlavaaaaaa. dufam, ze tato staznost pomoze a o 5 min. chcem byt fit! 😝 😅 😀

maribell
28. okt 2014

@zuzkanik ja zase neznasam to teplo v autobusoch 😀 .. preotze ked tam nastupim a kym sa dopravime tam kde mame tak sme aj s detmi komplet celi spoteni .. a potom ked vystupime von do tej zimy tak je nam este vacsia zima na aku sme sa naobliekali 😀

masinka
28. okt 2014

tak mna dnes vytocili u dcery v skolskej jedalni - rano vstala , chysta sa do skoly a pritom sa klepe ako ratlik - chytim ju za celo, odmeriam teplotu a hura, 39,5. Tak manzel vola do jedalne ze odhlasi na dnes a zajtra obed. Poslali ho niekam, ze obedy sa dali odhlasovat len do vcera do 14:00.

slivka3
28. okt 2014

@masinka Toto isté,je aj u nás už deň vopred,aby sme vedeli,že nám do rána ochorie dieťa,fakt choré,kedysi to bolo,že ráno do ôsmej sa dalo odhlásiť,ale po novom už nie,iba v pondelok to ide,iné dni nie. 😝

masinka
28. okt 2014

@slivka3 ale keby len dnesny obed, ale ani zajtrajsi sa neda odhlasit, tak som si teraz vybehla s obedarikom a zajtra sa prejdem zase....

slivka3
28. okt 2014

@masinka Tak u nás len v ten deň,druhý už ide,to u Vás je fakt blbé,to by som si aj išla vyriešiť do jedálne,ako je to iba euro,ale nie každý býva hneď vedľa jedálne.

masinka
28. okt 2014

@slivka3 u nas sa da normalne do 8:00, ale teraz si vymysleli nejaku novinku koli prazdninam 😖

slivka3
28. okt 2014

@masinka Niekedy si fakt robia na tých školách,čo chcú a ako to pasuje im. 😝

tekvicka17
2. feb 2015

Ahojte, ako si predstavujete skutočnú priateľku? Mala som zopár, ale myslím iba dovtedy, kým mali zo mňa nejaký úžitok, ak som potrebovala ja hoci iba podporu v ťažkej situácii, bolo im ľúto dať pár centov za telefón. Myslím si že dnešná doba je iba o tom, kto čo má, ako žije, čo má jeho dieťa oblečené. Pravé hodnoty sa už dávno vytratili.

nana36
2. feb 2015

@tekvicka17. Máš pravdu, podľa mňa nájsť skutočnú priateľku v dnešnej dobe je dosť veľký problém!!!! Ja mám na "kamarátky" veľkú smolu! Pravdu povedať vždy,keď som si myslela, že mám kamarátku tak mi podrazila nohy!! Vrcholne neznášam keď sú reči typu drahšie,značkové :-P Kúpim si to na čo mám,hlavne že nechodí človek špinavý...... Toľko môj názor!!!

tekvicka17
2. feb 2015

Ďakujem aspoň za jednu odpoveď. Ja som sa už toľkokrát sklamala, že nedôverujem nikomu.Stalo sa mi, že som povedala niečo dôvrné a zistila som, že to vie celá ulica, alebo o mne šírila nepravdu, veci prkrútila po svojom 😒

nana36
3. feb 2015

@tekvicka17. Presne tak! Som rada, že nie som jediná čo nemá "kamarátky"!!! Dnešná doba je taká! Každý sa niekam ponáhľa, celkovo ľudia sú k sebe (podľa mňa)dosť zlý!!! ☹

marcy77
4. feb 2015

Ahojte, aj ja sa idem trochu posťažovať. Manžel si požičal auto z požičovne na letisku. Za štyri dni cca 76 Eur. Pri preberaní vozidla mu strhli zábezpeku 450 Eur, čo chápem, ale vytočilo ma, keď musel doplatiť ešte 49 Eur!!!!! že za zimné gumy a letiskové poplatky. Sú normálni? Vyše 60% doplatok? V podmienkach majú jasne napísané, že zimné gumy, letiskové poplatky, poistenie a dialničná známka a iné veci sú v cene. Keby som to vedela, za tie prachy som mohla rezervovať aj Mercedes 😠

macocha
7. feb 2015

@marcy77 tak to ozaj nie je normálne, pýtať doplatok za niečo, čo podľa podmienok má byť v cene... reklamuj, sťažuj sa, ak máš na to čas a nervy.

tinushka13
7. feb 2015

Aj ja sa chcem posťažovať 😀 dnes ma "nas*al" Orange. Mám tam 3 tel. čísla na živnosť. v Poluse veeeľmi veľa ľudí, tak som chcela vyskúšať platbu cez terminál (tú samoobslužnú-doteraz som o nej nepočula) 😀 super.. naťukám číslo.. že poplatok 0,70€ .. pýtam sa tetušky Orange a že kde mám tie ďalšie čísla, že chcem uhradiť všetko tak ako mi to chodí na jednu faktúru do mailu. A ona mi zadelí, že musím platiť každé tel. číslo extra a za každé ešte uhradiť 0,70€ a že automat NEVYDÁVA peniaze.. takže milé moje mamičky.. ak toto niekoho nenaserie, rak mu kurník šopa závidím tú super tuti fruti pohodovú povahu.. bo mňa to okamžite zvrtlo na podpätku a utekala som domov. (poplatok na predajni je 1,20€ ... oni sa asi zbláznili.. a za čo??? 😅

zuzulik1234
7. feb 2015

mna dnes nas*al spolubyvajuci..... dohodli sme sa, ze niekde pojdeme dnes nieco vybavit.. ja vstanem z postele, zidem dolu do kuchyne a oni pripraveni na odchod do mesta... samozrejme sa nikto neunuval ma zobudit!! Nenavidim, ked mi niekto pokazi naladu hned zrana... to mam potom na hovno cely den vacsinou.....

bellamafia
7. feb 2015

@sirinka toto iste sa mi stalo vcera na D2 ponahlala som sa na jednu prevadzku o ktorej viem ze zatvaraju rano o 5...a otvoria az o 16:00 tak si ho prasim po dialnici 120 a z nicoho nic sa predomnou objavi male strieborne auto a mily pan vodic,asi nema 5.stupnovu prevodovku si to v 70. prdkal v lavom .....slak aby to trafil,ked viete ze vas cakaju a mate poslednych par minut to stihnut...ten moj slovnik v aute by mi zavidel mozno aj Štur,tymto chcem upozornit vodicov jazdiacich v lavom pruhu a 70-tkou,ze na dialnici je minimalka 80.! A existuju aj stare cesty....

bellamafia
7. feb 2015

Okrem toho z duse nenavidim ludi,ktory klamu a hlavne na vasu adresu a vy potom vyzerate ako uplny idiot!Myslim tym jednu kravu co mi pravidelne chodi neskoro na prevadzku a ja ju nemozem cakat,lebo uz zase inde ma cakaju ako dodavatela....chodi tak za 5.min 9...a o 9 nam zatvaraju pesiu....vcera som jej stornovala tovar a mily pan prevadzkar volal,ze ona tam bola uz o pol osmej,lebo odblokovala alarm...ja som tam bola o pol deviatej,buchala som na dvere...podotykam vsade tma a nikde nikoho....dalej mi trvalo asi 10.minut nez som si nalozila tovar na auto a stale nikde nikoho!baby som s tychto ludi zhnusena a uprimne?Prevadzkarovi by som dala sošku Najvacsi K...t na svete a tej nafetovanej šlapke ocenenie Klamarka roku 2014 a 2015....

bellamafia
7. feb 2015

@tekvicka17 skutocna priatelka je ta ktora vie o tebe vsetko a nikomu nic nepovie aj keby ju z koze drali, ba dokonca povie ti pravdu do oci,aj ked je velmi citliva a bolestiva...mam dve take a su mi ako sestry...nestretavame sa kazdy den,no vzdy si na seba aspon raz do mesiaca cas najdeme..vtedy sa stretneme a vsetko spolu prediskutujeme.....niekedy ta starsia ma dokaze vytocit,lebo poda odpovedat tak surovo ze by som od zlosti explodovala ,ale viem ze ma pravdu a ze mi chce len dat dolu tie ruzove okuliare....viem,ze ma lubia ako kamosku a ja ich tiez lubim ako kamosky.....

dani2ela4
9. feb 2015

Ahojte.... musím sa posťažovať pretože som strašne nahnevaná na môjho chlapa, ale prečo, to tu nebudem písať, bolo by to na dlho.... 😎 NO ale kedže sme sa pohádali ešte ráno tak som sa urazila a povedala som si že teda nebudem robiť nič ani variť ani umývať riad 😅 Urobila som si deň lenošenia. Nebála som sa že budu deti hladné, chlap navaril a aj deti sa najedli ale čakali že ja pôjdem poumývať riad 😠 ale keďže som bola urazená tak som ani nejedla a povedala som si nebudem ani umývať. 😕 Takže chlap sa postavil a umyl si čo si zašpinil 😝 Však hajn ale utreť som si musela zas ja to si ma počkalo. 😖 Takže keď som si deti ráno vystrojila do školy a zostala som s malou sama tak som sa dala do spratávania 😨 a zistila som že vädčšinu riadu si môžem umyť zas, jedine čo bolo poriadne umyté tak to bol príbor. 😀
No a čo mi z toho plynie buď si prestanem dávať veget od umývania riadu a nebudem sa 🙄 alebo si kupim umývačku riadu 😀 😝
Ale chlapa ešte trochu budem ignorovať 😉 ☹ 😀 aby si nemyslel že to bude mať také lahké

tekvicka17
10. feb 2015

@dani2ela4 Ahoj, ja mám doma to isté, mám pre teba radu, zbytočne sa rozčuľuješ, aj tak to budeš musieť urobiť ty. Prejde ťa zlosť na čas, budeš na veci sama, a keď ti to prerastie cez hlavu, zas s tým praskneš. Môj manžel je živiteľ rodiny, stále pracuje, tak som na domácnosť sama, ale keď príde dovolenka, a nepracuje, tak zas ani nič neurobí doma. Vtedy ma to vie nas... 🙂 Myslím keď budú deti väčšie, musíš ich zapojiť do domácich prác. U nás to tiež ešte takto nefunuje, ale raz dúfam bude🙂

tekvicka17
10. feb 2015

@bellamafia Máš veľkú pravdu, dobre si to napísala. V tom prípade som nemala dobré priateľky. ☹