icon

Posťažujte si

czechzuzanaba
13. apr 2012

Baby cau, chtela bych zalozit tema, kde si mozme na neco postezovat.
Nejaky problem, ktery nechcete treba probirat s manzelem, s kamaradkama, proste jen tak si ulevit a vypsat se🙂
Treba ze vam nekdo nepodrzel dvere, kdyz jste sli z kocarkem, ze nekdo ma velkeho psa a ten se vy..... naprostred travniku pred vasim domem a neuklidil to, nebo ze vam v pokladne v obchode napocitali vic, nez jste si koupili...a podobne 😀
Proste takove denni blbosti, ktere vytoci 😀

dani2ela4
12. feb 2015

@tekvicka17 Ahoj dik za radu u nás to niekedy aj funguje a staršie deti aj zapájam do upratovaia musia si poupratovať svoje izby.... na to si musia už zvykať....Ale keď chlap vyčíta to čo nieje pravda tak musím niečo urobiť aby sa zbadal čo povedal ..

aamelkaaa
12. feb 2015

Mne vadia fajčiari, ktorých stretnem vonku a najmä ak idú predo mnou. 😠 A najmä aj že som tehotná teraz, to len zadržím vždy dych (to aj bežne). Pred 2 dňami išiel jeden predo mnou, tak som zrýchlila, nakoniec aj pobehla, inak by som sa zadusila. Blbé bolo, že som vbehla do pošty a on za mnou a chudák si myslel, že ho chcem predbehnúť. 😀 No čo už, trochu trapas, ale na takýchto netreba brať ohľady keďže oni ho neberú ani na seba, ani na svoju matku, ktorá im dala život možno sa v tehotenstve obmedzovala a oni si spokojne húlia. 😠 😠 😠 🙄 Jáj vraždila by som. A aj na zastávkach MHD im je to úplne jedno. My nefajčiari sme týraní.

emilia25
12. feb 2015

Ahojte aj ja sa idem k vam postazovat dnes rano mi pani ucitelka v skolke hovorila na stredneho syna ze je aky si taky nesvoj.ci sa nieco nestalo nechce jest nespava dobre nehra sa s detmi bije ich dokonca aj na pani ucitelku druhu zautocil.neviem doma je zivy dost so starsim bratom sa furt biju a asi to potom aj v skolke robi od zaciatku mam s nim problem rano do skolky ale tento tyzden to je veru dost narocne chodi placom do triedy vzpiera sa ja uz neviem co s nim mam robit ako mu dohovorit.minuly tyzden bol takmer rano bez problemovy chodil s nami muz dokonca aj obliekanie bolo super ked mu povedal ze pojde s nami.no dnesny den uplne naprd od rana furt to mam v hlave.

kakaovyrez
12. feb 2015

Tak ked je tu takato tema, mozem sa aj ja "vytrieskat" do klavesnice. Uz ma stve, ze krpci su stale chori, stale sme zatvoreni doma a ked som ich konecne "vypiplala" (sice este musime ist na kontrolu, ale asponze vyzeraju ako-tak v poriadku), tak som ochorela ja ☹ Ani by mi to tak nevadilo, ze ja som chora, ale ked to zas chytia odo mna, tak ma uz asi klepne pepka. Vsetci mi hovoria, ze z toho vyrastu, ved ja viem, ale uz to je na mna moc... Mali samozrejme nevedia, co so sebou, energie maju na rozdavanie, ale aktivity robit nemozme ziadne, marna snaha z mojej strany, akonahle ich na nieco prihlasim, vacsinou sa zucastnime prvykrat, potom su chori a sedime iba doma ☹(((

eli74
12. feb 2015

Vraj vtip: Milujem v živote tu rozmanitosť. Každy deň ma nase..e niekto iny.
Tiež su deti chore uz asi mesiac, do toho este chory manžel. Aj mna uz nieco chytalo, ale niet casu ist k doktorovi, tak to aj preslo. Ostatni v kuse ukaslani a usopleni.

agnesino
12. feb 2015

Ahoj mile mamicky aj nemamicky. Tak ja sa chcem postazovat na otrasny zazitok u nasej pediatricky. Hoci sme k nej prisli uz cca rano o pol osmej bolo tam pred nami cca 10 deti, coby ani nebolo take strasne keby vsetci neboli vo vnutri tak dlho. Nevedeli sme, ze preco to tak dlho trva a preco tam beru troch pacientov naraz. No ale ked sa uz blizil nas cas vosiel pred nami cakajuci otecko s dcerou tak v pubertalnom veku, este k nim privolali mamicku s rocnym syncekom a aj nas so 4rocnou dcerkou. Pisem aj vek nasho zlozenia pre lepsie pochopenie toho cirkusu, co sa dial vo vnutri. Takze mi traja sme tam v podstate dosli so svojimi ochoreniami, ale pani doktorka sa rozhodla, ze k tomu pripoji prevenciu. Takze nase chore deti sa museli povyzliekat do nohaviciek, babatko chuda do naha a takto tri rozdielne vekove kategorie sme po sebe kukali ako puci, lekarka behala ako v tovarni pri pase od jedneho k druhemu _ merala teploty, vahy atd.no cista katastrofa. Babatko zacalo plakat ako o zivot k tomu moja dcera, ktora bola chora a naha a chulila sa do klbka od zimy, kym to ta hviezda obehla, potom jej kazala este behat po tej studenej zemi koli kontrole noziciek samozrejme chorej a nahej no tretia cenova je nic oproti tomuto a to sme sa teda vsetci traja ucastnili tohoto cirkusu. Potom si pani d.isla pisat zaznamy, pricom uz nevedela co komu namerala tak sme jej to museli diktovat, potom s kazdym presla zdr.stav a predpisovala lieky a kazdy pocuval o kazdom sukr.veci co maju byt lek.tajomstvom, zlaty klinec ked povedala, ze dievca ma svoje dni no ako sa mohla chuda citit...najlepsie bolo ked mali konecne doplakali a ona povie ze konecne aky bozsky klud _ a pritom to ze plakali bol len vysledok jej odbornych postupov, podotykam ze mojej malej robila surnu prevenciu pocas choroby k piatim rockom a to ledva mala styri!!! Bola som po nocnej a dnu nas zobrala o stvrt na desat, takze som nemala najmensiu chut sa hadat, ale proste som zhnusena, lebo kazdy mame podla pr.dohovorov pravo na sukr.osetrenie a ona robi toto!!! Nie sme u nej dlho, nakolko zrusili nasu lekarku, ktora nikdy nezavolala dvoch pacientov naraz a teraz ani nie je blizsie iny lekar...ale asi by sa to malo riesit, lebo odmietam taketo jednanie.

natalym
12. feb 2015

@agnesino Tak jedine vymeniť!!!!!!!!!!!!!! Ty kokso, by som ju poslala do riti. My mám tiež takú doktorku, milá, zlatá ale v čakárni má večne plno ľudí, ráno, furt. ešte k tomu pomaly vyšetruje. Keď tam ideš rovno si rezervuj, že tam stráviš pol dňa. Pritom by stačilo trochu pridať na rýchlosti a lepšie si to zorganizovať. No šak každý má niečo.

agnesino
12. feb 2015

@natalym ...no a tato si to zorganizuje...sice cirkus, ale ide jej to, sice nevie kde ma hlavu, ale hlavne, ze si da preplatit dve veci naraz

natalym
12. feb 2015

@agnesino No moja dcéra má 17 rokov ale by sa otočila na päte keby ju chcela vyšetrovať spolu s niekým iným.

eli74
12. feb 2015

@agnesino Mozno to je tym, ze si bola po nocnej, lebo normalne by som nevosla do ordinacie, ked tam niekoho idu vysetrovat, a nevyzleciem deti pred inymi, to si radsej pockam vonku. Otrasny postup od doktorky, nikoho skor nevybavi. Treba vediet povedat nie. Nesuhlasit s preventivnym vysetrovanim, ved preto ste tam neprisli. A radsej sa pohadat- v takomto pripade.

agnesino
12. feb 2015

@eli74 ja idem casto priti prudu a presadzujem si iny nazor ale v tento den som fakt bola mimo, chcela som byt co najskor v posteli, ale trapi ma to, ze som sa neozvala lebo to bol fakt vrchol vrcholov, coby sa nemal stavat!!! ☹

kakaovyrez
12. feb 2015

Ono sa to lahko hovori, ze "pohadat sa". Nas maly ma opakovane anginy a zapaly dychacich ciest, nastudovane uz mam o tom asi vsetko, naposledy som tam s nim sla s tym, ze urcite mu dam urobit aj vyter z hrdla, dam sa vypisat na orl a alergologiu. V cakarni milion ludi, na rtg milion ludi, kym sme sa k nej dostali, maly okolo mna nervozne poskakoval, takze na vyter som zabudla, jedine, co som ako-tak dohodla bola alergologia. Poobede som doma sedela nasr...ta a bolo mi do placu, preco nasi doktori nie su schopni logicky uvazovat, spajat si veci a vsetkych liecia ako na pase, rovnakymi postupmi, jednoducho si nevedia pozriet spätne, co bolo, co je, vyvodit z toho nieco. Ale hlavne, ze ma dr poucila o tom, ake kanaliky sa nachadzaju v dutinach... Super... to som sice vedela, ale ona asi mala pocit, ze mi to musi vysvetlit

andreasiskova3
12. feb 2015

Aj ja sa posťažujem s tým , že mi ide na nervy ako si každý myslí, ako mi je dobre, že mám snáď upratovačku, aupairku, kuchárku......a to len preto , lebo sa každému nesťažujem. Mám malé dvojičky s ktorými mi nikto nepomáha, okrem toho ďalšie dve deti, celá rodina sa stravuje výlučne doma, manžel chodí až o 19;:00 domov z práce, mám záhradu na ktorej pestujem všetko možné ( teraz v zime mám o starosť menej) , veľký dom, s deťmifurt po doktoroch, do llekárne chodím ako do potravín s dvomi veľkými taškami ( traja celiatici doma) ............Pevná pani mi povie ako mi je len dobre lebo som štíhla, a mňa ide rozhodit , ale tú drinu za tým samozrejme nevidí ani to že 17 rokov pravidelne cvičím či sa mi chce alebo nie, že nejem rad radom čo mi chutí, že si strážim každé kilo a makam na sebe. Mám toho až až , robím to rada robím to pre rodinu pre seba, nesťažujem sa a to strašne každému bije do očí. Kokso je mi to proti srsti, ale asi sa začnem sťažovať aj ja. No ako vidim , tak som už začala 😀

jana_eyre
12. feb 2015

@andreasiskova3 presne toto neznasam aj ja - nestazujem si neustale na svoje deti a zivot a potom mi kazda druha kamaratka da pocitit ake to mam ja jednoduche, nic ma nemusi trapit a mozem mat doma vylozene nohy.. a ten dojem ma kazdy iba preto, lebo nerozpravam kazdemu na pockanie ako si doma vylozit nohy nemozem... a ked sa skusim nejako postazovat, vzdy sa to zahovori nejakym "vaznejsim" problemom kamaratky 😀

natalym
12. feb 2015

@andreasiskova3 Niekedy sa treba posťažovať, lebo fakt ak sa nesťažuješ tak si každý myslí, že ako Ti je fasa. No ale to je taký slovenský folklór.

andreasiskova3
12. feb 2015

@natalym no veru asi to budem musieť začať tak praktizovať hlavne u tých vyvolených čo maju taký dojem zo mňa.

tekvicka17
12. feb 2015

@emilia25 Možno že má nejaký problém v škôlke. Možno s nejakým dieťaťom, alebo učiteľkou.Keď doteraz nemal problém a to je pol rok za nami, tak sa niečo v škôlke muselo stať. Ja to robím s malým tak, že si kreslíme doma obrázok, napríklad zo škôlky, ako sa deti hrajú a nechám hovoriť malého, nech sa sám vyrozpráva ako to vyzerá, čo robia a niekedy prídeme na také veci, ktoré sám doma spontánne nepovie.Skús to.

tekvicka17
12. feb 2015

@agnesino No ja som tvoj príspevok ani nedočítala a to mám dosť:(

tekvicka17
12. feb 2015

@andreasiskova3 To poznám, ja sa tiež nezvyknem sťažovať, od mala som nežiadala pomoc, o všetko som sa postarala sama a to som neraz bola v ťažkej situácii, neobťažovala som nikoho a o moje deti bolo vždy super postarané. Nenávidím mamičky na ulici keď stretnem a začnú hovoriť, čo všetko oni musia a ako nevládzu a že majú všetkého plné zuby, večne sú namosúrené, naštvané, a potom ti povie, že ten môj nemá šálik na krku, keď má pod vetrovkou zapnutú hrubú bundu až po uši, a vonku skoro 10 stupňov. Akoby zjedli všetku múdrosť sveta a dávajú rady akoby boli už 50 -ničky.To už aby som si pred nimi väčší pozor ako pred svokrou, ale saménie sú perfektné a veľakrát ich deti sú slabo oblečené a zasoplené a ja im nič nehovorím. Je to ich vec a myslím si, že každý sa stará o svoje decko najlepšie ako vie.

vejula
12. feb 2015

Baby mna napríklad hnevá, že do autobusu nepustia mamičku s kočíkom pokial "nieje volné miesto pre kočíky" Minule kamarATKu s kočikom a ešte starším (4 ročným synom) nevzali, lebo ludia boli natlačení tam kde je miesto vynačené pre kočíky a pritom a dalo posunuť dopredu... No šofer automaticky pokrutil hlavou, nech si počkaju na druhý 😒 JA by som sa asi v takom prípade postavila pred autobus 😎 Mama mi hovorila, že za komančou to bolo uplne normálne, vraj aj tri busy odišli, kým ich nejaký vzal... že aka diskriminacia?

emilia25
12. feb 2015

@tekvicka17 dakujem veru skusim.no vsimla som si na nom ze rano ked sme v skolke zaklopem otvorim dvere maleho dam dnu a zavrem ked necham dlhsie otvorene uz je pri mne vzdy musi prist pre nho pani ucitelka ktora si ho na rukach odnesie.niekedy este cakam za dverami ale ked sa s nim hned pani ucitelka rozprava tak je v pohode.minule som sa ho na toto pytala je mu sa paci ked pride pre neho pani ucitelka a odnesieho do triedy.

andreasiskova3
12. feb 2015

@tekvicka17 presne tak. Ja si z toho väčšinou nič nerobím, ale keď je toho už moc a zvlášť od osoby, ktorá toho všetkého má min.o polovicu menej a ešte aj mamu k dispozícii, tak sa mi tlak zdvíha.

macocha
28. feb 2016

Ja pridám na tému lekárov: Je to možné, že v dnešnej dobe mobilných telefónov a on-line systémov lekárka funguje systémom, že treba prísť pol hodiny PRED začiatkom ordinačných hodín zobrať si lístok s poradovým číselkom??? 😠 😠 😠 A navyše ani nemá niečo také vypísané na dverách pri ordinačných hodinách.
Vybavenie ordinácie modernizuje, aby išla s dobou, aj odborne je na tom vraj dobre, ale tento prístup k pacientovi je ako z doby komunistov. Len vtedy nikomu nevadilo, ak niekto v práci chýbal kvôli polhodinovému vyšetreniu aj pol dňa...

mandevilla
28. feb 2016

Neviem, ci to sem patri, ale mna skrie, ze som sa nepoytala mojej starenky, ktora zazila 1. a 2. svetovu vojnu ake to bolo z jej skusenosti..a ze som jej nestihla povedat, ze ju strasne lubim. Ze som nestihla mojho najdrahsieho psa pri rozluzke so zivotom,..ze neviem zachranit vsetky deti a zvierata od zla, ..ze svet aj napriek lepsiacemu sa smerovaniu prinasa kriticke a bolestne rany, ..a ze ludia sa boja usmievat akoby tym stracali svoju dostojnost a odkryli svoju zranitelnost.

szpiellman
28. feb 2016

Vcera som sa vratila z nemocnice,je mi do revu z totalnej neprofesialnosti sestier,utajovaniu zdravotneho stavu a vysledkov,arogantnosti a doslova neludskosti! Rozhodla som sa riesit porod ,,ak to bude mozne,, v rodnom meste vzdialenom cca 80km. Kladiem si otazku ci ja som taka narocna alebo naozaj nase nemocnice stoja na ....(nechcem byt vulgarna) 😭😥😭

sissmiss
28. feb 2016

@sirinka je to sice starsi prispevok, ale zareagujem na ten lavy pruh na obchvate. Nevies ako to upravuje vyhlaska? Lebo v obci (a obchvat je v obci) su oba pruhy rovnocenne a mozes obiehat sprava aj zlava, je sice zvyklost ze sa clovek radi do praveho, ale v meste su proste rovnocenne a nemusis ist do praveho.

Mna seru zmagnetizovanci ktori na dialnici tt-ba idu v strede. To zase vyhlaska upravuje stylom ze treba ist na dialnici v najpravsom moznom pruhu. Ten stredny urcite nie je najviac vpravo 🙄 Raz som citala na inom fore nejaku zenu ktora k tomu mala prispevok a tam ju zeny skoro ukamenovali ze ony maju pravo jazdit kde chcu. To boli tie strednopruhove 🙄 Nechapem naco je potom 3prudova dialnica ked ju dementi v strede upchaju, z prava sa obchadzat nesmie, tak sme na 2prudoch ako aj predtym. A samozrejme ze su to blbeckovia ktori idu pod predpisanu rychlost. Ti ma seru hodne

sirinka
28. feb 2016

@sissmiss ano, v mestemozes jazdit v ktorom pruhu chces, ale vseobecne obiehat auto z prava je potencionalne nebezpecnejsie, lebo soferi nie vzdy sa pozru aj do praveho spatneho zrkadla.

arwen88
28. feb 2016

Obcas byva problem zo svokrou,ale nic vazne,lezie akurat dost na nervy..sme uplne rozdielne povahy,ale tak snazime sa.navzajom tolerovat..ale co.je horsie.ako.svokra?..svokrina matka!!...och ku vsetkemu musi mat.komentar,vsetkeho a vsetkych musi mat pod kontrolou...ani sa necudujem,ze.jej syn.skoncil.ako.alkoholik..furt mi.kaze co mam.ako robit,ako sa mam s dcerou rozpravat,ako si mame prerobit dom...na vsetko ma.ta zena patent...jej.pritomnost ma.stoji.vzdy vela energie,viem.ze.ma.tiez.nemusi,lebo zas ja.nie som ticho a svoj nazor si poviem...

szpiellman
28. feb 2016

@arwen88 nezavidim,treba si vzdy povedat svoj nazor a tak nastavit hranice odtial potial, lebo niekedy to staranie a buzerovanie vie zajst velmi daleko !!!ja zijem tiez so svokrovcami,nie su zli,pomahaju nam,ale tiez si od urciteho casu nedam .... poviem si svoje,pousmejem sa nad tym a hodim to za hlavu 😉

sissmiss
28. feb 2016

@sirinka jasne a najma pri 90tke...ja len ze je to ok predpisovo. A dokonca niekedy je to aj bezpecnejsie, tam kde sa pripaja zprava pruh a vzdy je to tam zapchate lebo auta stoja na pripajacom a nemaju taku sancu pripojit sa v podobnej rychlosti, tak tam sa vzdy kto to pozna zaradi do laveho (kamiony su vpravo) aby to miesto pripojenia obisiel a znizil rychlost "len" na 60, lepsie ako zastavit uplne a zvysovat nebezpecenstvo kolizie