Posťažujte si
Baby cau, chtela bych zalozit tema, kde si mozme na neco postezovat.
Nejaky problem, ktery nechcete treba probirat s manzelem, s kamaradkama, proste jen tak si ulevit a vypsat se🙂
Treba ze vam nekdo nepodrzel dvere, kdyz jste sli z kocarkem, ze nekdo ma velkeho psa a ten se vy..... naprostred travniku pred vasim domem a neuklidil to, nebo ze vam v pokladne v obchode napocitali vic, nez jste si koupili...a podobne 😀
Proste takove denni blbosti, ktere vytoci 😀
A mna stve atmosfera v praci. Som strasne nahnevana, ze ti, co skoro nic nerobia, ale chodia vyplakavat nadriadenemu maju vzdy vyhody, pravdu a su za najlepsich. A stve ma, ze aj financne ohodnotenie pre tych ritovlezov je vzdy vyssie ako pre ostatnych. ....
Ja sa nechcem sťažovať len nerozumiem sama sebe,mozno to sem ani nepatry ,ale neviem sa zbaviť pocitu viny aj keď nemam dovod,napriklad včera som poslala jednej pani balíček detskeho oblecenia asi 30 kusov,vsetko zachovale niektoré ani nenosene,za 5 eur a ona mi dnes píše že sú to handri a neviem čo ešte,ja viem že to je blbosť ale prečo sa cítim tak ako by som jej klamala? Asi mám zle obdobie je toho trochu viac na mna ako zvladam
Ahojte, prosím Vás, je tu nejaká mamka, ktorá ma alebo mala problém s dcérou ktorej diagnostikovali mentalnu anorexiu?
Ahojte ja mam 5 ročneho syna a kartu u lekarky mame čistu sem tam male prechladenie. nikoho neubtažujeme ani nikomu nič neponukam. Len som napisala čo berie moj aby nebol chory. A hned sa domna obuju ako supy či nejdu kšefty a podobne. Nechapem tu niektorych ludi.
@kikikat kasli na nu.... to poznam aj ja, chceli by skoro zadarmo, ale aby to bolo nenosene a este k tomu aj znackove.... tak nech si idu kupit do obchodu a nezahadzuju sa MK, nie? i ked je pravda, ze su tu aj mamicky, ktore pytaju tolko co v obchode a nepochopili, ze to je bazar....
@ivanka9 nechcem ta strasit,ale moj,ked kaslal a boleli ho rebra,tak mal vodu v pkucach a zapal pluc..bola si na rtg ak mozes?
@ivanka9 super,som sa trafila do aktualnej temy😆😆😆
akoj zienky mavate aj vy taky pocit ze ked su vase deti chore ze je to vasa vina? ja viem ze kazde dieta je obcas chore,moje nastastie nie az tak casto,ale zakazdym mam pocit ze je to moja chyba,chapete ten pocit,?
@kikikat ano, aj mna vzdy, ked su deti chore napadne ako prve, ze mohla som toto a mohla som hento..... ale potom si poviem, ze este existuje aj druha moznost a tou je to, ze ochoreli od niekoho ineho... proste bacil preskocil. Ale mna vie najviac vytocit to, ze ked ide moj manzel s detmi von a ja ich obleciem primerane pocasiu, napr. ked fuci silny vietor, tak im dam bundy, mikiny tak aby im nenafucalo na krk, na hlavu capicu, aj na usi ak treba. A pridu z vonku porozopinane, capice dole. Jasne, ze vzdy, ale fakt vzdy su potom o den na to s nadchou, alebo aj horsie. Toto ma vie neskutocne vytocit a viem, ze to je muzova chyba 😝
Preco namiesto stazovania nepisete to z coho mate radost?bolo by vam ovela lepsie a tych veci ktore vam tu radost robia by bolo ovela viac 🙂
ja som dnes strašne vytočena, moja dcérka začala chodiť do škôlky, každý deň s plačom, ale už to bolo lepšie, ráno dosť plakala, že ona tam nejde, no hrozne vzlikala,vyliezlo z nej, že ju tam bije jeden chlapec, mala aj trochu poskrabane očko, ale myslela som si,že to pri hre, prišla som naštartovana do škôlky a povedala som to učiteľke, ona na to, že on bije všetky deti.tak vedia to a nič s tým nerobia, dnes je rodičko, už sa teším na rodičov toho chlapca, ak prídu 😠
@stanislava33 to moja dcera tiez teraz zacala chodit do skolky, minuly tizden som sla po nu,a pozeram daky chlapec do nej opakovane vrazal na odrazadle a ona nic,pritom viem ze ona sa neda,tak som mu vysvetlila ze to nesmie,ten chlapec sa mi doslova smial do tvare,mala som sto chuti mu....,no na druhy den som prisla po dcerku,a ucitelka mi vravi ze vsetko v poriadku ,ze spala jedla, ale ze odmieta jedneho chlapca ze ho poslala prec ked si ku nej sadol na obed,doma mi povedala ze to bol ten co do nej den predtym vrazal na odrazadle,ja som dcere hned povedala ze ak jej niekto ublizi tak mu ma vratit,niesom zastancom toho aby sa deti bili,ale ak ucitelka s tym nic neurobi tak nech sa brani sama
maminky, neni tu niektorá taká čo je stále ako ja unavená? Malý ma 19 mes. a ešte stále v noci papáva... 1-2x...ja viem že ved som hore len na chvilku ale mne zjavne aj ta chvilka spanku potom chyba... lebo byvam potom hore aj hodinku co neviem zaspat :( a rano sa zobudim dolamana unavena... trva to tak cca do doobedia potom je to uz lepsie ale uz ma stve ze soms tale unavena utahana... k tomu problemy s hrudnou chrbticou bolest medzi lopatkami paliva... asi z toho ze je taky macko a nosim ho... ma vyse 15 kg... toto je super tema kde sa mozeme aspon trosku postazovat 🙂
@kikikat aj by som chcela, aby to vrátila, ale ona je dosť citlivá a radšej ustúpi, asi ju naučím ako sa má brániť, alebo to sama vysvetlím tomu chlapcovi "ručne -stručne" 😬
..jaj paradna tema..😃😊😉..no mna stve jedna osoba, ked ona nieco potrebuje tak ja som samozrejmost ze vybavim postrazim dozriem poziciam preberiem mam doma atd...ale ked ja nahodou nieco (co je raz za uhorsky rok) potrebujem, tak sa samozrejme neda...😐😔.. a ked poviem nahodou zial neda sa mi, nemam atd, tak urazenost na sto honov ze si vobec nieco take dovolim povedat!!!!!!!
@smile31 potrebovala by si poriadnu masáž chrbta, možno máš čosi "vyskočené" . Chrbát je veľká pliaga, keď je chorý. Môžu sa z toho odvíjať aj iné problémy - bolesti hlavy, únava, bolesti žalúdka, nôh, rúk, nervozita, stres, úzkosť.....treba riešiť chrbát, a potom už syna, obzvlášť, keď už je dosť ťažký, nenosiť.
@stanislava33 my sme 3 rocnu dcerku ucili na zaciatku skolky kricat a bit sa:D tiez jej tam denne ulizovalo nejake dievca, malo ju ako obet, ked bola placha a nebranila sa, strkala do nej, odsotila ju, vytrhavala jej hracky par tyzdnov. Niekedy dobre slovo rodicov ani uciteliek nepomoze, ked je niecie dieta nevychovane, musi s to to nase dieta vydobit same. Takze na nu dcera par krat skrikla , vratila jej odsotenie a nasla si potom inu obet....
A este ju to povzbudzovalo, ked si doma trenovala udery do vankusa so so mnou a s muzom, potom sa citila byt uz psychicky silnejsia a nebala sa. Lebo to boli kazde rano revy, ze nechce skolku a ze ju tam to dievca bude bit, srdco mi trhalo....
Ahojte dievcata som tu nova a nemam sa komu vyrozpravat tak dufam ze som tu spravne 🙂 chcem sa spytat ...aj vy ste mali take tehotenstvo ze vas partner si nebral az tak vase tehotenstvo akoby ste vy chceli?
@mirka_66 co to znamena? 🙂
@veverickav Ani sama neviem 🙂 proste chcem sa snim otom rozpravat mam plany s dietatkom ale moj partner ma nepocuva radsej vstane a pojde prec
@smile31 neboj sa to obdobie prejde, ale skus si odtrhnut pre seba chvilky oddychu, ja si pamatam tu unavu takeho druhu, ze som potom ani nevedela zaspat na obed, ked som chcela raz za 100 rokov, neslo mi zaspat " napovel "..co sa tyka chrbta, zasekla sa mi tak krcna chrbtice, ze som nevedela 2 tyzdne fungovat. Chdila som ako robocop, a vonku s kocikom som mohla pozerat len do zeme, aj to cez slzy. Nepomohli ziadne medikamenty..az manzel ma objednal fyzioterapeutke, a ta mi pomohla, vysvetlila..ukazala cviky..vysetrila. Mozem len odporucit, chrbticu maju namahanu specialne mamicky na materskej, a u mna to bol este aj zly postoj. Hovorila, ze keby som sla doktorovi, poslu ma na neurologiu, spravia mi obstreky, ale nik mi nevysvetli preco a kde robim stale chybu, v drzani tela atd. a bol by z toho zacarpvany kruh. teraz ked to nahodou na mna lezie, viem, co treba robit. Samozrejme, ak by tam bolo nieco horsie..fyzioterapeut ta posle k lekarovi, aby ste vedeli do akej miery je poskodenie.
@mirka_66 a ako dlho ste spolu par? asi ma len nejaku krizu, mozno sa boji, nevie co ma cakat do buducna...
@veverickav Sme spolu 9mesiacou..Ja ho aj chápem lebo nemal lahky život a mozno sa to odvíja aj odtoho Ale potom ja mam stoho zmiešane pocity tlačim si do hlavy ze on to dieta nechce atd. 🙂

Stve ma ze vzdy ked si pohodlne sadnem/lahnem na gauc a slastne si vzdychnem ze mam chvilku oddych, zacitim ze krpaty ktory sa pri mne hra sa pokadil 🙄
Z toho vyplyva ze bud mam malo chvil oddychu alebo pricasto kadi 😕