icon

Potrebovala by som pôžičku 100 eur od súkromníka

lapulinka
17. nov 2019

Dobrý deň, vedeli by ste mi poradiť nejakú súkromnú osobu ktorá by mi požičala 150 eur na zmenku? Vrátila by som vo februári 2020 o 70 eur viac čiže 220 eur, alebo prijmem úroky ktoré si tá osoba povie. Nepýtajte sa ma že prečo si nemôžem požičať od rodiny alebo v banke lebo to proste nejde. Nikde na internete nemôžem nájsť normálnu serioznu súkromnú osobu ktorá by požičala peniaze bez poplatkov vopred. Prosím bez zbytočných nepríjemných komentárov. Viem že to je zvláštne takto prosiť o pomoc cudzích ľudí ale ja naozaj inú možnosť nemám. A niekoho poznáte poradťe. Dakujem.

calendula321
17. nov 2019

Neverím tomu, že pracujúcemu človeku by žiadna banka neposkytla nejakú menšiu pôžičku. (ak je vôbec pravda, že pracuje, ako uvádza ).

lapulinka
autor
17. nov 2019

No úplne ste to tu niektoré poobracali proti mne. Dakujem za pomoc.

calendula321
17. nov 2019

@lapulinka No a čo si čakala ? Že si tu každá do radu vypýtame tvoje číslo účtu a budeme cudziemu človeku požičiavať peniaze, ani nevieme na aký účel ??? No tak teda prepáč, že sme ťa sklamali 😄😄😄😄. ....a zmeň svoj prístup

23121974
17. nov 2019

@mogaa Veď práve,žiadna banka,rodina,známy nikto jej nechce požičať.Niečo v tom asi bude...Pritom môže vybaviť aj v banke,nech jej dajú určitú sumu do debetu...

amonet
17. nov 2019

A zinc alebo zlty melon?

calendula321
17. nov 2019

@amonet Žltý melón už tu bol spomínaný. Že ani ten jej nepožičia... a konštruktívne riešenia ona aj tak odmieta.

kikaaa444
17. nov 2019

@lapulinka ja som si ta tu síce zastala ale nehnevaj sa naozaj nemôžeš čakať že to niekto cudzí pozicia peniaze . Ja osobne sa bojím požičiavať dokonca aj tým ktorých poznáš .. toto naozaj zbytočne stracas čas ak veríš že sa tu niekto nájde kto to len tak požičia 150€ , a myslím že ani udanie dôvodu na čo to potrebuješ k tomu nepomôže.

tinnka30
17. nov 2019

@lapulinka ..ale sa tu do teba pustili..nevšimaj si ich..aj ked napišeš bez neprijemnych komentarov..oni musia😂takí ludia existuju čo požičiavaju,živia sa tym..možno ti niekto napíše do IP..ja osobne takeho nepoznam,tak ti neviem pomoct..keby už bolo velmi zle a tie peniaze naozaj surne potrebuješ,na pošte som videla v čase soc.davok ich tam stat,kde im ludia hned vracaju peniaze...či požičiavaju len svojim,to ja netušim..ked maš odvahu tak 18.začina vyplata soc.davok..

draik
17. nov 2019

Nikto reálny danej osobe, ktorá nemá ručenie resp. záloh, ktorá nemá šancu na pôžičku v bankách, nepožičia. Vo svojej podstate by to bol dar, najmä v súčasných benevolenntných podmienkach osobného bankrotu. O pôžičke "na zmenku" v minulosti písali hlavne tí, ktorí boli v dlhoch a mysleli si, nevediac, čo zmenka je, že "na ňu" majú šancu dostať pôžičku.

cuculiatko88
18. nov 2019

ak je pani vedena ako neplatic tak jej nikto nepozicia veru, jedine nebankovka, ti požičajú kazdemu, ale to by som ja nikdy nerobila, radsej by som sa chodila pytat po susedoch v panelaku alebo v dedine, no ak ani ti jej nepozicaju tak zrejme v tom nieco bude 🤔🤔🤔

ndrag
18. nov 2019

omg, nemas tych 150 ani teraz a nieje to az taka obrovska suma, ze by si clovek nevedel nasetrit, neverim, ze to vratis. Nebudes mat tie peniaze ani potom. Toto je podvod ako vysity, mali by tu blokovat taketo temy 😠

fokuska
18. nov 2019

@lapulinka Kedze pises, ze nemas moznost od banky, nebankoviek a pod, tak to asi znamena, ze uz mas dlhy, mozno aj exekucie. Ani rodina, ani kamarati, ani brigada nemoze byt.
Ani nic predat, zalozit, ani si nasetrit.
Takze to vzbudzuje dost otazok a pochybnosti. Nechces ani napisat na co to potrebujes, ale vies, ze zo 150 vratis 220. A z coho ich vratis? Kym nebudes uplne otvorena anezodpovies vsetky otazky, tak ti ludia nepozicaju - ani potom asi nie, ale aspon by si znela doveryhodnejsie.

draik
18. nov 2019

@cuculiatko88
Nebankovky už tiež posudzovať bonitu klientov, bezbrehé pôžičky skončili už dávnejšie.

tinnka30
18. nov 2019

Vy ste ale zvedave načo potrebuje peniaze..by vas prekotilo od zvedavosti..jej vec nie?nepytala ich od vás,len ci nepoznate takeho človeka..ona v zufalstve hladala na internete..asi si neuvedomila že užernici tam reklamu nemaju..aj tak sa do nej obuvate,aj ked napisala že tomu kto jej požičia nema problem povedat načo...stale si niektore idete svoje..pouražat cez pismenka..take konikovske..

klarissa25
18. nov 2019

@tinnka30 tak jej pozicaj ty 😂

tinnka30
18. nov 2019

@klarissa25 ..presne, ty si jedna z tych čo je zvedava a obula sa do nej..prečitaj si ešte raz ako znela otazka..ja nie som ten človek ktoreho hlada,ja nepožičiavam peniaze cudzím ludom..ale existuju takí.. a toho ona hlada..

calendula321
18. nov 2019

@tinnka30 Ty si pekne naivná. Väčšina tu vytušila, že sa jedná o podvod. A prečo by sme neboli zvedave ? Čo je na tom ? Nám tiež peniaze z neba nepadajú. A ak niekto chcem SVOJE peniaze niekomu požičať/darovať, tak má plné právo vedieť na aký účel.

tinnka30
18. nov 2019

@calendula321 ..ja som naivna?dobre...vy jej nejdete požičat peniaze..len ste zvedave..a okrem toho napisala že kto jej požičia,tomu povie...ked neviem pomoct tak sa nestaram načo...a nie hned odsudit že určite je neplatič..alebo ma exekuciu...ani vas nenapadlo že su ludia ktorí napr.chodia normalne do roboty za dajme tomu 500e..a prišli nečakane vydavky napr..na lieky alebo neviem čo..a proste nema ušetrene,a nemaju ani ludia v jej okolí,lebo tiež žiju od do..a je celkom bežne že vela ludí pracuje napr..na štvrtinove prac.zmluvy...v banke by s tym nepochodila...a že vratit by mohla napr.aj z vianoč.odmien...nemusí to byt hned podvodníčka...a keby aj bola..ved nemusim reagovat a už vobec ju tu uražat...su aj nečakane živ.situacie u slušnych a normalnych ludí..

calendula321
18. nov 2019

@tinnka30 No si veru naivna. Ak by tie peniaze potrebovala na nejaký čestný účel, ako sú napríklad tie tebou spomínané lieky, tak sa s tým nemusí tajiť. A už som.spomínala, že normálne pracujúcemu človeku ( čo píše, že ona je) nemá banka problém dať nejaké menšie povolené prečerpanie. Tak už troška otvor oči.

calendula321
18. nov 2019

@tinnka30 Teraz nemá 150 € a vo februári bude taký "grand", že bude môcť dovoliť vrátiť 220 € ? Veď to je okolo 40% úrok akože ? 😄😄

modrava
18. nov 2019

@tinnka30 myslim, ze je tu dost dobrych dusi, ktore by jej priamo konkretny liek alebo topanky pre deti zasponzorovali. pokial robi tajnosti a este sa ocapuje na ludi, nemoze sa divit ze jej nedoveruju

calendula321
18. nov 2019

@modrava asi až v takej zúfalej situácii nie je, keď má energiu sa ešte aj ocapovať.

tinnka30
18. nov 2019

@calendula321 ..dobre nechaj tak..som naivna aj hlupa..ja som otazku pochopila tak že hlada užernika,nepyta tu od vas...ona aj keby napisala načo potrebuje,to iste by bolo..by ste ju tu rozpitvali😉..ja som sa len tak zamyslela..ja tu velmi neprispievam...nudim sa,som na PN...mam bližšiek 50tke teraz som ochorela,a behom tyždna som nechala v lekarni asi 150e..vytiahla kreditku,zaplatila,neriešila...a vlastne pri tejto diskusii ma tak napadlo,čo ked je to mlada žena bez uspor a s nejakym ex co ani zaboha nebude platit vyživne/čitam si pravnu poradnu,a ostatne skupiny..to je o inom,ale aj tak sa mi rozum zastavuje čoho su schopní otcovia/..tak mi ti jej prišlo luto ako sa tu do nej obuli...nič viac..možno je to podvodnička a možno len obyčajna matka...

calendula321
18. nov 2019

@tinnka30 Tak ale prečo píšeš, že sme sa do nej obuli ? Veď sme sa normálne pýtali logické veci. A jej postoj tiež nebol práve ukážkový, keď už niečo potrebuje. A ako píšu ostatné, keby bola úprimná a potrebovala tie peniaze na liečbu našli by sa aj tu ľudia, čo by lieky zaplatili, alebo poslali nejaké oblečenie pre detičky.

calendula321
18. nov 2019

@tinnka30 A čo ak sa nedaj Bože hociktorej z nás niečo stane a budeme potrebovať na lieky a tých 150€ nám bude "visieť" u niekoho cudzieho o kom.ani s istotou nevieme, že ich vráti ?

tinnka30
18. nov 2019

@calendula321 ..ale ja neviem načo ich potrebuje..lieky boli len priklad..ona nechcela ani radu na svoj problem ani od vas peniaze..chcela kontakt na takeho človeka.. nie tu od nieko z vas.. a že obuli?a nie?napisat,že sa ma uskromnit...alebo pre mňa bolo top...že kym nebudeš uplne otvorena a nezodpovieš všetky otazky tak ti nikto nepožičia a ani potom asi nie...🙂ale sa zopakujem...fakt som pochopila že hlada užernika..a nato som reagovala...

modrava
18. nov 2019

@tinnka30 to je zaujimava otazka...ci je moralne podhodit cloveka uzernikovi. mala by si dobry pocit? ludia jej tu poradili ovela rozumnejsie riesenia

calendula321
18. nov 2019

@tinnka30 Ty si fakt mimo. Aby toto napisala skoro 50 rocna zena. Nech zije naivnost.

calendula321
18. nov 2019

@modrava Tak jej by to bolo jedno. Ved z cudzieho krv netecie...

tinnka30
18. nov 2019

@modrava nie je..jasne že nie je..to nech si vyrieši ona sama..ja som jej vyššie napisala že ked ma odvahu...ona musí vediet či jej to zato stojí...ja to neriešim..tak trošku predpokladam,že tu pišu svojpravne osoby..ja som len reagovala nato,že aj ked napisala,že nech ostatne veci ženy neriešia,lebo sa neda inak aj tak to riešia..nič viac..