Povinné očkovanie na nariadenie zamestnávateľa
No baby, dnes som prišla do práce a toto ma čakalo na stole 🙄 Čo si o tom myslite? Lebo úprimne, mňa to riadne nasralo 😅
Vy ste to tiež niektorá dostali príkazom od vedenia?

@viktorka48 to bol len príklad. Asi si nepostrehla búrlivé diskusie na témy ako vplývajú očkovaní na menštruačný cyklus iných žien, čo boli cez posledný víkend. Pravdepodobne to boli jej témy, lebo aj na instagrame ich zakladala. Kopec žien sa na to chytilo a hádali sa tu. Keď vidím anonymnú diskusiu na tému očkovanie, tak hneď mám podozrenie, že je to zas len téma na rozpútanie vojny medzi tími, čo sa chcú očkovať a medzi tími, čo sa nechcú. Väčšinou to tak aj dopadne.
@viktorka48 .....bezpriznakovy covid...... To je teda riadna choroba keď človeku nič nie je. ....
@shee11
Ženy prosím Vás.... Každy ma svoj názor na očkovanie, testovanie atď ale táto téma nebola o tom.... Bola o tom či aj vám to prikázal zamestnávateľ pravdepodobne pod hrozbou výpovede... Takže kľud aj tak to nevyriešite na Modrom koníkovi 😁
@viktorka48 ale ved neezpecenstvo bezpriznakovych je prave to, ze sa skor ci neskor nakazi niekto kto covidu podlahne. co je tazke na tom pochopit.
@shee11 ani na kovidovom oddeleni to nie je povinne
@shee11 Prepac ale paralizovat/sikanovat celu spolocnost kvoli virusu je zvlastne. Povinne tesovanie a ockovanie podal mna tiez absolutny teror.
Ak tvoja rodina vedela, ze mate kriticke vekove skupiy, alebo ohrozenych jedincov, mali ste sa vy ako komunita voci tomu chranit. Komunita - clenovia rodinay priatelia, ktory pridu do kontaktu s tvojimi 70 rocnymi rodicmi (tesotvat, ockovat), nie niekto kto zije 200km od nich a nikdy s nimi nebol v kontakte.
Vsade inde je tesotvanie a ockovanie na dobrovolnej baze (mysim mimo SK). Chces ist do restiky - otestuj sa. Nechces sa otestovat, nemozes do restiky (dobrovolna baza chapes). Ale to co sa deje na SK? Absolutny sikan.
A mimochodom aj ti co su na SK ockovani nemaju stale absolutnu slobodu. Tak na co je to dobre?
Povedz mu ze este planujes mat deti a ze vakcina sa neodporuca pri planovanom tehotenstve..
@viktorka48 poznam hned niekolko ludi, ktori su presvedceni o tom ze sa museli nakazit pri testovani....jednoducho nikde inde neboli ale tu bude niekto tvrdit, ze sa nakazili pred tyzdnom v obchode....

@viktorka48 keby sa mojej sestre nesparali v nose, neodhalili by jej bezpriznako i covid rovnako ako jej synovi a mohla nakaziť našu 70 r.mamu. ale idem sa hanbiť.