icon

Povinné očkovanie na nariadenie zamestnávateľa

7. máj 2021

No baby, dnes som prišla do práce a toto ma čakalo na stole 🙄 Čo si o tom myslite? Lebo úprimne, mňa to riadne nasralo 😅
Vy ste to tiež niektorá dostali príkazom od vedenia?

Povinné očkovanie na nariadenie zamestnávateľa
viktorka48
Odpoveď bola odstránená
shee11
Autor odpoveď zmazal
viktorka48
Odpoveď bola odstránená
shee11
Autor odpoveď zmazal
autor
7. máj 2021

@saxana000 toto som napr. nevedela... Písala to tu jedna pani že v CAR jej povedali nech sa nedáva očkovať...

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
number19
7. máj 2021

@shee11 Opatrenia? Mam 70 rokov a mam cukrovku. A je tu korona (uz rok, nice nove vlastne, musi sa dalej zit, nie?)...co urobim? Budem sa snazit ja sama seba chranit. Je to moja zodpovednost ak chcem dalej zit. Odstavim sa od spolocnosti a s rodinou sa budem stretavat len ak oni su ockovani a testovani negativne. Ja budem nosit ruska do obchodu, vyhybat sa tym, ktory ich nenosie a ja sa dam zaockovat....
ALE nebudem toto vsetko ocakavat od 5 mil. dalsich ludi ako povinnost voci mne...z ktorych 4,9999999 ani nikdy fyzicky nestretnem.

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
viktorka48
Odpoveď bola odstránená
viktorka48
Odpoveď bola odstránená
viktorka48
Odpoveď bola odstránená
shee11
Autor odpoveď zmazal
viktorka48
Odpoveď bola odstránená
shee11
Autor odpoveď zmazal
number19
7. máj 2021

@shee11 Ked som rizikova skupina tak sa nehrabem do restiky, divadla a v ramci spolocnosti s ktorou sa stretavam si nastavim prvidla: masky, testy, ockovanie....ALE NIE NA 5 MIL SPOLOCNOST...

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
shee11
Autor odpoveď zmazal
shee11
Autor odpoveď zmazal
number19
7. máj 2021

@shee11 Ked som rizikova a verim, ze sa vo vytahu nakazim, tak do neho nevlezem....

shee11
Autor odpoveď zmazal
viktorka48
Odpoveď bola odstránená
number19
7. máj 2021

@shee11 Tak ze si musime vybudovat imunitu...mozno aj ockovanie moze ale nemusi byt riesenie ale nemalo byt povinne...lebo to este 100% nevieme

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
number19
7. máj 2021

@shee11 Diskriminacne je nevyviest sa na 7 poschodie, ale nie je diskriminacne sa povinne ockovat s ktovie akymi dosledkami? Nemoct iss do restiky, kina? Mat zavrety business 1 cely rok?

shee11
Autor odpoveď zmazal
viktorka48
Odpoveď bola odstránená
shee11
Autor odpoveď zmazal
matkahelka
7. máj 2021

@shee11 vysvetli mi, preco trebars na SR treba doslova nutit dochodcov, aby sa dali ockovat, kedze su najrizikovejsou skupinou a aj napriek tomu mame uplne smiesne cisla v ockovani 60+. ked je to take potrebne, preco ani v DSS nie je 100% preockovanych klientov? ja som to tu pisala uz neraz, byvame v ulici, kde je 80% dochodcov a k dnesku je zaockovanych 0%. a cely lockdown sa stretavali, ranne kavy a poobedne babovky, kedze vacsina ziju sami. preco ti, ktori su najrizikovejsi neziju v panike a strachu?

jankapepe
7. máj 2021

@shee11 na to aby sa kvapovkova infekcia preniesla sú dôležité hlavne tie príznaky: kašeľ, kýchanie....
Ak sa bezpriznakovemu vyslovene nesparas v dutinách či nezdielate tekutiny pri bozkoch tak je šanca nakaziť sa nula celá skoro nič......

autor
7. máj 2021

@shee11 prosím vás ako súvisí očkovanie iných ludi s nejakým 20 dievčaťom? 😅