Povinné očkovanie na nariadenie zamestnávateľa
No baby, dnes som prišla do práce a toto ma čakalo na stole 🙄 Čo si o tom myslite? Lebo úprimne, mňa to riadne nasralo 😅
Vy ste to tiež niektorá dostali príkazom od vedenia?

@saxana000 toto som napr. nevedela... Písala to tu jedna pani že v CAR jej povedali nech sa nedáva očkovať...
@shee11 Opatrenia? Mam 70 rokov a mam cukrovku. A je tu korona (uz rok, nice nove vlastne, musi sa dalej zit, nie?)...co urobim? Budem sa snazit ja sama seba chranit. Je to moja zodpovednost ak chcem dalej zit. Odstavim sa od spolocnosti a s rodinou sa budem stretavat len ak oni su ockovani a testovani negativne. Ja budem nosit ruska do obchodu, vyhybat sa tym, ktory ich nenosie a ja sa dam zaockovat....
ALE nebudem toto vsetko ocakavat od 5 mil. dalsich ludi ako povinnost voci mne...z ktorych 4,9999999 ani nikdy fyzicky nestretnem.
@shee11 vysvetli mi, preco trebars na SR treba doslova nutit dochodcov, aby sa dali ockovat, kedze su najrizikovejsou skupinou a aj napriek tomu mame uplne smiesne cisla v ockovani 60+. ked je to take potrebne, preco ani v DSS nie je 100% preockovanych klientov? ja som to tu pisala uz neraz, byvame v ulici, kde je 80% dochodcov a k dnesku je zaockovanych 0%. a cely lockdown sa stretavali, ranne kavy a poobedne babovky, kedze vacsina ziju sami. preco ti, ktori su najrizikovejsi neziju v panike a strachu?
@shee11 prosím vás ako súvisí očkovanie iných ludi s nejakým 20 dievčaťom? 😅