Pozeráte 4 svadby?
Ja som uz hlasovala na markiza tiez za Zuzku.
super že vyhrala Zuzka,mimochodom poradie bolo spravodlive.
jej ,som rada,ze som vas nasla.ja som to cez tyzden utrzkovito pozerala,ale teraz som to dobehla na markiza archive a mam dost 🙂 perfektne som sa bavila na tej trubke verone 🙂 ludia,to je tupana 🙂 ti rodiacia si mozu hlavu o mur trieskat,ze z dcery taku nemoznu,preafektovanu husu vychovali. no ale bez nej by to asi taku vysoku sledovanost nemalo 😀 riadne davala 😀 chudak jej muz,cim si ho uz len ta ziskala ja nikdy nepochopim 😉 a zuzka vyhrala pravom.uz na zaciatku bolo jasne,ze to vyhra.uplne z nich vsetkych vytrcala,prekrasna zena,nadherna bola ako nevesta,uzasny obrad-korunky boli paradne(aj ked s tym ona neprisla,tak to oni mavaju),holubice super,penzion krasny,ozdoba uzasna,jedlo krasne naservirovane,zabava nemala chybu 🙂 jednoznacna vitazka...aj ked katka jej dost dychala na chrbat,tiez to mala velmi pekne 🙂 dufam,ze to bude pokracovat a ze este ine nevesty budu sutazit o svadobnu cestu snov.isto budem pozerat aj nadalej 🙂 ked uz ja som mala mini svadbu bez rodiny ,len s priatelmi (ale za to v londyne 😉 ),tak sa takto aspon na inych nevestach vytesim 😉
@mitote vies ono tu ani nejde o tu samotnu svadbu, ale o to co chce TV divakom ponuknut, a sledovanost je najdolezitejsia. a kde sa vedia ludia najviac strapnit su hromadne akcie. myslim ze je neporovnatelne Brno a Vychod Slovenska, v kazdom z nich su ine tradicie. kazde z nich ma pre tych svojich vyznam.
@corasone to ja samozrejme vim, ale mam dojem, ze sousta divaku jsou ovecky, co berou vse tka, jak jim naservirujete televize a ani se nezamysli nad tim, na kolik je to prava 😀 a to je dost smutne
a jinak proc jsme do toho sli? no nechali jsme se ukecat, a popravde, i kdyz jsme nevyhrali, honorar od Markizy nam stejne pokryl libanky na Maledivach... 😀
tak vidis, predsa plati ze nieje dolezite vyhrat ale zucastnit sa. vies divak sa nezamysli nad tym ci je to pravda, on s tym rata ze pravdu prave videl. ale to nech ta uz netrapi. budte stastni.
Aj pozera niekto opakovanie?Od vcera to opakuju.
@mamartinka ja pozerám a dobre sa bavím 😀
Ja to pozerám teraz od pondelka, lebo je to pre mňa niečo nové a páči sa mi to, dobre sa na tom bavím, no ale tie ženy sú mi celkovo ako tak nesympatické na svadbu, nehodia sa tam, môj čistý názor ... Mi pripadajú ako keby nad ne nebolo ... Ale zatiaľ môžem povedať, že sa mi vyše zatiaľ páči svadba tá zo včera, teda z utorka 😉
bez urážky ale nepripomína Vám tá zo včera - tuším sa volá Veronika, Fionu (Shrekovu manželku) ?
s tým vencom vo vlasoch - totálka
mňa to napadlo hneď 🙂 aj manželík sa na tom dosť pobavil 🙂 (som hnusná, že ..... ale nemôžem si pomôcť)
fiona si taku poriadnu hanbu urobila...
no presne tak vyzerá prehnané sebavedomie a ak si človek nedovidí na koniec nosa, ale zato druhých má doslova pod mikroskopom 😖
neviem, možno som náročné, ale to, že mi niekto zaplatí svadobnú cestu je dosť málo na to aby som si robila zbytočné stresy chodením na cudzie svadby pár dní pred tou svojou a ešte aj tie kamery a ďalšie tri nevesty, ktoré budú len kritizovať .... 😕 okrem toho by mi to môj teraz už manžel určite zatrhol - to si radšej zoberiem pôžičku a budem bankovať so slovenskou sporiteľňou 🙂
4 svadby sa vracaju http://www.markiza.sk/clanok-relacia/4svadby/55...
jeeej, nahodou ja sa tesim na tuto relaciu 😀 som zvedava ake nevesticky sa prihlasia...
@tysontara okolo 20.05 to pojde na markize. 2011-04-28 17:24:20 | 🙂 | maja
bude sa to vysielať okolo 20-teho mája už sa teším na prvu svadbu som piekla tortičku pre švagra a švagrinú🙂 Toto je prispevok co tam pisala jedna baba. 😉
@mamartinka juuuuuuuuuuuuj, tak to je coskoro 😉 tesiim, dufam ze sa bude na co pozerat 😀
@tysontara Som aj ja zvedava co tam zas bude a aky daju cas.Lebo uz teraz mam TV napratanu od pondelka do piatku je Tv moja vecermi.
@mamartinka no vsak to, ten minuly termin - namiesto varenia bol v pohode, to varenie mi ani nechybalo a to uz som bola z prace doma a mohla som pozerat v klude, ked to daju nejako inak, tak to bude u mna problem a budem musiet pozerat cez archiv, co ma aj vyhodu, ze nemusim pozerat reklamy 😀
Este k tej prvej serii 4 svadieb.. Mna hrozne hnevala ta Ceska, ta Gaba.. Vsetko okydala vsetko jej vadilo..
Anyway, tesim sa na novu seriu 🙂

akurat to pozeram a zatial u mna vedie svadba Zuzky, ta Veronikina fakt nic moc