Požičali by ste byt?
Ahojte,
odchadzame na dovolenku a svagor chce pozicat nas byt, aby tu s rodinou mohli prespat dve noci a cez den si robit vylety v okoli.
Nas byt je dvojizbovy, oni by prisli siesti.
Pozicali by ste?
@autorka fúha, tak ak by som bola ja na ich mieste, tak by som sama od seba navrhla, že preplatím nejaké profi vyčistenie (ak to vôbec pôjde). Keď sme ešte s manželom chodili ako študenti, viackrát nám jeho súrodenci požičali byty, keď neboli doma, ale vždy sme po sebe upratali a všetko dali do pôvodného stavu. Ani si neviem predstaviť, že by som nechala ovracaný gauč u švagrovcov len s ospravedlnením. To už čo je preboha. 😵
@dominikamacakova niekoľko Robert kov a nafukovaciu Ancu Nahradnicku
Také veci sa stávajú a práve preto by som nechcela od rodiny aby mi požičali byt.... ja by som tiež nepozicala... gauč by ti mali dat komplet vyčistiť
Ano svagrovi ano vevi kt nescem aby videli by som ukryla
Vidíš, druhy krát sa riad svojim usudkom a nie tým, co si kto pomyslí. Svagrovi dajte preplatiť čistenie a koniec s pozicovanim čohokoľvek.
Tak manzel este so svagrom volal cez vikend, ze co teda s tym a povedal mu, ze oni to vycistili. A manzel sa spytal, ze ako, ked to stale smrdi, ze si ideme zavolat tepovaciu sluzbu. A svagor iba ticho ostal, nic nepovedal, ze okej, zavolaj si a posli ucet... Nic.
Takze iba nervy som chytila, ze to je uzasny pristup. Akoze viete zeny, kebyze viem, ze nemaju penazi nazvys, ze teda chceli usetrit na ubytovani, prist k nam, okej. Ze teda nehoda sa stala s gaucom, dobre, stalo sa, ale kurnik, biedu netru a takito lakomci su, ci co??? Akoze odpadli mi od chuti uplne.
Takže ešte on sa urazil. To je vrchol čoho sú niektorí schopní. Sebareflexia a slušnosť sa dnes už asi nenosia.
Ja len pridavam, ze som hned pisala, že byt nepižičiam Asi by nebol pokoj v rodine, ale nejaky vyznam to má...fu, a kolke ti radili, že kĺudne áno
@karolinakr indície boli priaznivé. Dobre situovaní, švagriná čistotná puntičkárka... 🤷🏻♀️
Ale nič nie je na 100% isté
Počkaj, ale ved vám to preplatí, čo mohol viac spraviť? Akože mohol sam zavolať uprativaciu , alebo požičať stroj, ale takto mi to príde, že sa nič také nestalo, ako mali na gauči plachtu, tak sa snažili... Aj vaše deti by sa mohli na návšteve povracat. Ja neviem, robiť drámu z toho, keď ti to teda nevyhovuje, tak 2x nepozicaj, ani nehovor, že idete na dovolenku a mate kľud. Ale toto na rozvracanie rodinných vzťahov fakt nevidím. Ale je mi jasné, že každý má latku inde.
@maciatkolulu ja som to pochopila tak, že nepovedal na to nič, len že ona očakávala že povie že to preplatí..
Stať sa môže všeličo keď u človeka niekto prespí - obracať gauč mohla neter aj keby bola na dvojhodinovej návšteve.. ale slušný človek urobí všetko preto aby to maximálne odstránil po svojom dietati..
Ja určite tiež nie prespat by som ich nechala ale musela by som byť doma
@maciatkolulu nepreplati, ked mu manzel povedal, ze to stale smrdi, ze ideme zavolat tepovaciu sluzbu, tak ostal ticho a nepovedal nic
Inak sa smejem, lebo veľa žien písalo, že v rámci zachovania dobrých rodinných vzťahov by požičali, ale zdá sa ze to platí naopak : v rámci zachovania dobrých rodinných vzťahov nikdy nepozicat 😊😉
@jana_eyre_2 jaaaaj... Tak potom by som mu poslal ten účet.

Mali ste sa dohodnúť nech vám zaplatia tepovanie gauča. Toto sú práve tie veci. Nešťastie sa stane aj keď nechceme