Pozná niekto Paulu Duranovú? Oklamala ma na bazoši
vivien2011 dobry den vsetkym mamickam,prosim vas o pomoc pri hladani a akejkolvek informacii o zene ktora tu vystupuje alebo vystupovala pod menom PAULADURANOVA a predavala zelenu GRACO postielku,s vybrujucim matracom,svetlom a melodoiu za 100eur,stala som sa obetou podvodu a preto vas ziadam ak mate ake kolvek informacie o tejto osobe,napiste my,ja som si na tu postielku pozicala,aby som dietatku urobila radost a takto som dopadla,moze sa ta dotycna hambit.na Bazos.sk je pod emailom-detusch@azet.sk,aka kolvek infoska odvas my velmi pomoze,za pomoc vam uz teraz velmi pekne dakujem a ocakavam,ze sa tu medzi vami najde aspon nejaka,este raz velmi pekne dakujem s pozdravom mamicka Boba
@vivien2011 pozri IP
@vivien2011 zadaj si do googlu jej cislo uctu,meno priezvisko..vsetko co len o nej vies...
dobry vecer, bola som oklamana predavajucou s cu 4010122018/7500. nepozna ju niekto nahodou?poslala som jej peniaze a ona mne tovar nie. uz som si vygooglila a bolo na bazosi UPOZORNENIE , na toto cislo. boze, ako mam postupovat, ako ju mam najst. na mk bola ako naty101.... dakujem za kazdu jednu odpoved
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/pozna-niekto-predavajucu-belicku-alebo-svecovu/
rovnake cislo uctu obidve uvadzate..
@marion trestný čin je od sumy 266 eur 🙂

skusim to,a co presne mam zadat do googlu??boze som ti nesmierne zaviazana,zato co premna robis,dakujem