icon

Pozná niekto Paulu Duranovú? Oklamala ma na bazoši

vivien2011
28. okt 2011

vivien2011 dobry den vsetkym mamickam,prosim vas o pomoc pri hladani a akejkolvek informacii o zene ktora tu vystupuje alebo vystupovala pod menom PAULADURANOVA a predavala zelenu GRACO postielku,s vybrujucim matracom,svetlom a melodoiu za 100eur,stala som sa obetou podvodu a preto vas ziadam ak mate ake kolvek informacie o tejto osobe,napiste my,ja som si na tu postielku pozicala,aby som dietatku urobila radost a takto som dopadla,moze sa ta dotycna hambit.na Bazos.sk je pod emailom-detusch@azet.sk,aka kolvek infoska odvas my velmi pomoze,za pomoc vam uz teraz velmi pekne dakujem a ocakavam,ze sa tu medzi vami najde aspon nejaka,este raz velmi pekne dakujem s pozdravom mamicka Boba

Strana
z2
macamac
28. okt 2011

@vivien2011 a ako si jej to platila?

julianka777
28. okt 2011

odkial je?ak mas aspon cislo uctu,tak to by mohlo pomoct

vivien2011
autor
28. okt 2011

@macamac platila som to na ucet

vivien2011
autor
28. okt 2011

@julianka777 na bazosovi udava ze je z Lucenca a tu na modrom konikovi z Ba,mam cislo uctu

macamac
28. okt 2011

@vivien2011 tak potom to nie je stratené. nedá sa reklamovať táto transakcia? najprv vyzve banka klienta,aby vrátil peniaze-a ak tak neurobí,poskytne tebe jeho osobné údaje tuším,neviem, baby to niekde v témach spomínali. tak by som to skúsila ja poriešiť

monuska342
28. okt 2011

@vivien2011 platila si to cez internet banking?ak ano kolko hodin od vtedy uz ubehlo?

julianka777
28. okt 2011

tak ako ti radi @macamac skus zbehnut do banky,alebo tam zavvolaj

vivien2011
autor
28. okt 2011

@macamac vcera som bola v banke,tam ma odfajcili,ze oni nemozu poskytovat take udaje,mozu tak ucinit sudy a policia,si zlata dakujem je my z toho vsetkeho do placu

vivien2011
autor
28. okt 2011

@monuska342 platila som to priamo v banke a presne v pondelok o 14 aj nejake minutky

marion
28. okt 2011

Je to smutne ze su takito ludia bez charakteru a spokojne si lihaju do postele. 😠 😅

Na buduce si trvaj na tom, ze posles len postovne a zvysok doplatis na dobierku. Ja to tak robim. V pripade ze maminka neprevemze tovar aspon sa mi vrati to co som do toho dala, teda postovne. 😉

Verim ze sa ti to podari vyriesit. 🙂

vivien2011
autor
28. okt 2011

@julianka777 ved uz som tam bola vcera

babullka1
28. okt 2011

@vivien2011 ja som raz mala taketo opletacky z jednou "predavajucou" v banke musis podat reklamaciu na vratenie penazi z uctu...ono jej ta vyzva pride domov a ak neposle peniaze do 7 dni.banka ti je povinna poskytnut jej kontaktne udaje a ty to mozes potom riesit cez policiu...ja som to spravila rovnako po 7 dnoch mi peniaze neprisli tak som to proste zacala riesit...a zrazu sa ozvala sama..ze mi vrati prachy lebo nechce mat opletacky s policiou

monuska342
28. okt 2011

@vivien2011 presne ako pise babulka1 chod do banky a poziadaj o vratenie penazi nech to takym podvodvodnickam tak lahko neprejde

marion
28. okt 2011

@vivien2011 tak vivien vidis treba to riesit cez policiu a mozno sa sa ozve. 😉 Verim ze sa ti peniaze vratia. 🙂

babullka1
28. okt 2011

@vivien2011 a keby nahodou ti nechcu dat udaje v banke..na co sice nemaju narok...ja by som tam robila s nimi iny bordel keby mi po tych 7 dnoch nedaju udaje ...tak chod rovno na policiu s cislom uctu na kt.si posielala peniaze...

marion
28. okt 2011

Na MMB bola jedna maminka kt. bola ale dlzna vela mamickam dokopy viac nez tisic eur, ked sa to spocitalo tak potom spolocne podali trestne oznamenie. Pretoze do nejakej sumy je to len priestupok. Zial neviem od akej sumy je to trestny cin. ☹

vivien2011
autor
28. okt 2011

dakujem ,nic ine my ani neostava,len som zvedava co oni stym urobia,uz je to v poriadku tie inzeraty??

vivien2011
autor
28. okt 2011

@monuska342 oki este raz tam pojdem v pondelok,

vivien2011
autor
28. okt 2011

@babullka1 skusim to este tak ako radis a ked neuspejem v banke pojdem rovno na policiu

vivien2011
autor
28. okt 2011

@marion ved aj tu mala ona vyznacene,ze ju kontaktovali 4zaujemkine,ale neviem ktore,na bazosovi pisala holka,ze tam ponuka ten isty kocik maxi cosi co je aj tu na mod.konikovi a ze ho vobec nema,ze je to obycajna podvodicka a ze hned ako sa niekto stane podvedeny,ma nanu dat trestne oznamenie

vivien2011
autor
28. okt 2011

@marion kiez by bolo ako hovoris,chcem naspet co my pravom patri

marion
28. okt 2011

@vivien2011 tak vela stastia aby sa to dobre vyriesilo. A pevne nervy. 😉

vierasab
28. okt 2011

neviem, ale stala som sa rovnakou obeťou, musela som kontaktovať adminou, tá ženská sa tu prihlasovala z rôznych počítačov a pod rôznymi nikcmi, neostáva ti nič iné, len pátrať, google, a tak, a potom podať trestné oznámenie. Inak pošlem ti číslo ak ho nájdem na ženu, ktorá tu stále podvádzala a nielen mňa my sme sa napočítali 4.

marion
28. okt 2011

@vivien2011 ano uz to mas dobe. Inak malinka ti ma pekne meno. Pacilo sa aj mne ale nakoniec sme dali Leu. 🙂

vivien2011
autor
28. okt 2011

dakujem krasne,mnoo tie nervy este budem potrebovat

vivien2011
autor
28. okt 2011

@marion dakujem,ved aj tie tvoje su rozkosne na spapanie

vivien2011
autor
28. okt 2011

@vierasab a co si napisala adminovi,aby ti zistil??a co v googli??oki a co stym cislom zmozem??boze,ja uz som ztohoto cela nanic,nervy a psychika v kibly a co si robila ty ked sa ti to stalo

vierasab
28. okt 2011

pošlem ti to do správy, viem si z toho hotová, poznám dôverne. Máš aj tel. číslo?

vivien2011
autor
28. okt 2011

DAKUJEM VAM VSETKYM Z CELEHO SRDCA ZA RADY A POSKYTNUTE INFORMACIE

babullka1
28. okt 2011

@vivien2011 jednoznacne to ries cez policiu ak to inak nepojde...a skusala si zadat si jej cislo uctu do googlu mozno ti vyhodi niaku diskusiu...ak je takych podvedenych viac...mozno tam najdes adresu,telefon...ja som si takto zistila t.c. na tu dotycnu co ma chcela podviest...

Strana
z2