icon

Pozná niekto Paulu Duranovú? Oklamala ma na bazoši

vivien2011
28. okt 2011

vivien2011 dobry den vsetkym mamickam,prosim vas o pomoc pri hladani a akejkolvek informacii o zene ktora tu vystupuje alebo vystupovala pod menom PAULADURANOVA a predavala zelenu GRACO postielku,s vybrujucim matracom,svetlom a melodoiu za 100eur,stala som sa obetou podvodu a preto vas ziadam ak mate ake kolvek informacie o tejto osobe,napiste my,ja som si na tu postielku pozicala,aby som dietatku urobila radost a takto som dopadla,moze sa ta dotycna hambit.na Bazos.sk je pod emailom-detusch@azet.sk,aka kolvek infoska odvas my velmi pomoze,za pomoc vam uz teraz velmi pekne dakujem a ocakavam,ze sa tu medzi vami najde aspon nejaka,este raz velmi pekne dakujem s pozdravom mamicka Boba

Strana
z2
vivien2011
autor
28. okt 2011

skusim to,a co presne mam zadat do googlu??boze som ti nesmierne zaviazana,zato co premna robis,dakujem

aduskatt
28. okt 2011

@vivien2011 pozri IP

babullka1
28. okt 2011

@vivien2011 zadaj si do googlu jej cislo uctu,meno priezvisko..vsetko co len o nej vies...

adka2003
10. okt 2014

dobry vecer, bola som oklamana predavajucou s cu 4010122018/7500. nepozna ju niekto nahodou?poslala som jej peniaze a ona mne tovar nie. uz som si vygooglila a bolo na bazosi UPOZORNENIE , na toto cislo. boze, ako mam postupovat, ako ju mam najst. na mk bola ako naty101.... dakujem za kazdu jednu odpoved

miroslavabalaz
15. dec 2014

@marion trestný čin je od sumy 266 eur 🙂

Strana
z2