Poznáte ľudí, ktorí ľutujú voľbu SMER?
Ahojte čisto informativna otazka, zaznamenali ste u ľudí, ktori volili smer, ze by ho už nevolili? Sledujem, ze ludia na jeho profile klesajú, teda hlavne like na príspevkoch. Ale reálne poznáte ludi co si uvedomili, že voliť ho bola chyba?
Tak choďte protestovať než kňučať a sťažovať sa na koníku.
@valeria_h ved chodíme, ako som písala mala to byť len informatívna otázka, keďže ma zaujíma ci to aj ludia co volili Fica vnímajú.
@valeria_h koník je vcelku veľká komunita, prevažne rodičov, ktorým by malo záležať na budúcnosti svojich detí, takže je za mňa fajn to tu rozoberať a poukazovať na praktiky a kroky Smeru, ale aj iných strán. A ja sa napríklad práve aj o protestoch či rôznych peticiach dozvedám práve tu, keďže tv ani FB či iné siete veľmi nesledujem.
Mňa by len úprimne zaujímalo, od voličov smeru, Pelegriniho a podobne, či to robia už len z princípu, zo zvyku, že nesledujú ich kroky a vyjadrenia, alebo sledujú, ale im to nevadí a páči sa im to... Nechcem nikoho teraz urážať, len som zvedavá. Blížia sa prezidentské voľby, budete Peleho voliť napriek tomu, že ešte pred pár mesiacmi vyhlásil, že kandidovať na prezidenta nebude?že najskôr dá do poriadku štát? Budete ho voliť, aj keď mení názory a vyhlásenia častejšie ako si mení ponožky? Najprv povie A, po pár týždňoch tvrdí zaryto B... Aký máte na to názor vy, čo mu chcete odovzdať taký dôležitý post ako je prezident?
@valeria_h A čo konkrétne ťa tak strašne štve na fakte, že ľudia na koníku "kňučia" o politike? Pravidelne sa do týchto tém zapájaš - nie je jednoduchšie ich proste neotvárať? Že sa ti nepáči, že tu ľudia kritizujú tvoju voľbu? Tak si ju buď obháj, ak o nej chceš diskutovať, alebo diskusiu ignoruj - také jednoduché.
Dnes rano spravy... Fico chce povedat Ukrajincom, ze nepatria do NATO. Ministerka kultury obnovila spolupracu s ruskou kulturou. Uz ked sa cloveku zda, ze prerazili dno, stale dokazu niecim prekvapit. Realne uz zacinam rozmyslat, co by bolo tou poslednou kvapkou, kedy by som sa rozhodla vsetko zbalit a odist? Urcite v pripade referenda o vystupeni z EU a z NATO. To by som uz dostala realny strach o buducnost.
@ikka204 Veď ruský úspech na Ukrajine je len najväčšie bezpečnostné riziko za minimálne posledných 30 rokov, ak nie od skončenia druhej svetovej. Prečo sa nejako znepokojovať tým, do akej katastrofy sa vrútime o 10, 15 či 20 rokov.
@valeria_h Moje príspevky sú síce siahodlhé, ale aspoň sú v nich nejaké argumenty, ty máš len prázdne kecy, dezinfo a konšpirácie.. prečo som si len myslela, že tentoraz budeš vedieť odpovedať k veci aspoň v otázke toho, čo ťa motivuje bezobsažne prispievať do diskusií, ktoré si tu vlastne ani nepraješ.
@valeria_h ja ti napriklad nenadavam a tiež som sa ta nechcela nikdy dotknúť. Nemyslím si, ze to, keď obhajujes Fica, tak ze si hlupa alebo tak. Fico je neskutočný manipulator a veľmi šikovný človek a aj dostatočne inteligentný. On ma veľkú moc a je veľký stratég a dokaze svojou charizmou a slovom presvedcit vela ludi. Ja osobne sa bojím jeho schopnosti a tomu co dokaze, keďže on ma schopnosť slovensko bud úplne zničiť alebo ho aj pozdvihnúť. On si vyberá možnosť slovensko zničiť.
@denisa0504 ja si zacinam mysliet, ze ich to nezaujima. Rozhodli Sa, ze budu podporovat Fica a tak nejak blokuju akekolvek informacie, ktore by mohli zneistniet ich rozhodnutie. Jednoducho nechcu prehodnotit svoje rozhodnutie, chcu mat 'pokoj'. Ale za aku cenu?
Mne sa zda, ze Fico uz straca skrupule a prejavuje Sa ako cisty komunista, a jeho vlada spolu s nim. Tomu sa neda ani uverit, kam Slovensko smeruje. Ja Si pripadam, ze nas chcu vratit do cias tvrdeho socializmu/komunizmu. Ak ich niekto kritizuje, automaticky je to nepriatel. Klamstvo, kradnutie, korupcia. A ten slovnik.... nepriatelske media, nepriatelski agenti. Fico si nevsimol, ze Studena vojna skoncila? Teraz Simkovicova (SNS) obnovila spolupracu s Bieloruskom a Ruskom, na co je toto dobre? Volilo ju cca 30tisic ludi, vyse 100tisic podpisalo peticiu a zela si jej odstupenie.
Tolko Slovakov robi v EU alebo tam ma deti, a aj tak volia Fica a spol. ktori EU nenavidia. Mne je strasne luto, ze tak vela ludi zaslepene podporuje tuto vladu, a som vdacna za protesty a za ludi, ktorym nie su ako pstrosy a nerezignovali a aspon nejako sa snazia ukazat, ze vyhrat volby neznamena moct vsetko.
@ikka204 toto nemyslíš vážne. Naozaj si myslíš, že Ukrajina patrí do NATO? Vieš si aspoň zhruba predstaviť, čo by to znamenalo pre nás, pre teba konkrétne, tvojho muža, deti? V momente by sme boli zapojení do vojny. Ty kokos dievčatá, trošku sa dovzdelajte, lebo toto, čo tu čítam ma desí. A už prestaňte traposit s tým ficom. Pome sa baviť trebárs o Mikulcovi a jeho 150 tis. úplatku. Jaj nie? To sa nestalo? Alebo keď sa to stalo, tak to sa môže?
@fajnova prečo nevidíte aký je Fico šikovný? Prečo ho tak podcenujete? On je tak šikovný človek jeden z tých najinteligentnejsich ludi na Slovensku. Keby ste videli jeho reálne schopnosti, báli by ste sa ho. On zničí slovensko, zničí nás.
@fajnova tak na tvoju otázku proti otázkou - čo Ficove kauzy? Ak sa už stali, tak sa stať môžu?
Vo fotke je len časť jeho káuz.. tie netrápia nikoho že..
@valeria_h vojnu nechce nik, preto chceme aby ukajina bojovala za nás. Sme sebci, lebo keď bojuje ukrajina nemusíme my. Keby sa ukrajina vzdala, tak naše deti by ta vojna dobehla.
@valeria_h podceňujes ho, keby si ho nepodcenovala, bála by si sa ho, bala by si sa jeho moci a jeho schopnosti a nikdy by si sa ho nezastavala.
@stastnamanzelka Toho smrada zeleného ani nespomínaj, sa mi nôž vo vrecku otvára, keď ho vidím ako zas žobre a popritom sa vyhráža všetkým naokolo. Skorumpovaný komik. Jemu na Ukrajine nezáleží.
@valeria_h Niektorí sa skrývajú, niektorí bojujú. To o nich nič nevypoveda. Vzdy v národe sú tí čo bojujú a ti co utekajú. Peniaze co sa tam tlačia sú to najmenej co môžeme dat, aspoň nemusíme bojovať my ako som vravela. A za ďalšie neboj tie peniaze si investori veľmi dobre postrazia.
@jana_eyre_2 pozri, ja som za potrestanie každého jedného, čo sa previnil. Je mi jedno, či to je Fico alebo ktokoľvek iný. Chápeš ten rozdiel? Prečo si zakryvate oči pred kauzami vašich miláčikov? Prečo v denníku sme môžu v diskusiách priať Ficovi smrť sto krát za deň, ale trebárs taraba nemôže napísať o dcére čítačky z paláca, že je supermodelka? Vidíš ten rozdiel? A prečo pohrdam slusnoludmi? Lebo sú to obyčajní farizeji. Alebo poďme sa baviť o tom, kto financuje každý štvrtok korcokovi prezidentskú kampaň? Len slepý nevidí, že to nie je len stretnutie tej najlepšej časti národa. Nechápem túto selektivnu slepotu.
@valeria_h neviem ja nemám pocit, zeby sa vyhrážal, prosiť to áno, ale vyhrážať to fakt nevidím. Kdezto taky putin sa už vyhrážal atómových zbraňami celému svetu aj nám, ale však to je v pohode?
@fajnova a čo tvoja selektivna slepota a ignorácia Fica? Mikulec nie je ani zďaleka môj miláčik, lenže ty tu vytahujes mikulca a úplne ignoruješ to, prečo ľuďom vadí že je znova pri moci Fico.. mikulec je teraz v parlamente alebo Fico? akoby sa jeho staré kauzy vymazali a nikto ich už nevidí.. a ty mi ideš písať niečo o slepote? Prosím nebuď smiešna..

@valeria_h to nie je lync. Jednoducho poukazujeme na to co Fico robí a chceme aby to co najviac ludi videlo a prestalo Ficovi na všetko pritakavat. Však kľudne nech ho ľudia volia, ale nech mu dajú najavo, keď robí veci co nemá a nie nekriticky mu veria.