Poznáte ľudí, ktorí ľutujú voľbu SMER?
Ahojte čisto informativna otazka, zaznamenali ste u ľudí, ktori volili smer, ze by ho už nevolili? Sledujem, ze ludia na jeho profile klesajú, teda hlavne like na príspevkoch. Ale reálne poznáte ludi co si uvedomili, že voliť ho bola chyba?
veru že nikoho... prečo aj - však dôchodci dostávajú pomoc od štátu plným priehrštím...
dajte už pokoj, furt dokola..
@fajnova nikdy by sme s tým nemali dat pokoj, ide o nás štát, ktorý chce Fico zničiť, ak schovame hlavy do piesku, kto ten štát pre naše deti zachráni?
Určite PS a KDH v spoločnom ťažení proti Ficovi 💪 veď tu máte založenú skupinu, hecujte sa tam navzájom.
@fajnova ja nechápem, že sa niekto rozčuľuje nad spojením konzervatívnej a liberálnej strany proti zlu. Ved to je predsa správne nie? Potlačiť svoje rozdiely a hľadať spoločne riešenie proti mafii, tak ma predsa moderná spoločnosť fungovať.
smer nevyhráva na internete, ale v kulturakoch 😉 a očividne vôbec tomu nerozumieš keď si myslíš že likes sú meritkom čohokoľvek
ja sa teda s ludmi, co volili smer, ani nestratavam, ale nemyslim si, ze by sa nieco take zacinalo diat. uz len si priznat chybu, to je neskutocne narocne... to teda plati pre tych, co maju inteligenciu aspon nizsi priemer.
potom su este dalsie dve skupiny - ti, co ho volia, lebo potrebuju skodit ostatnym (tam by som zahrnula aj tych, co z toho maju financny prospech) a ti, co su velmi podpriemernej inteligencie a nevedia rozoznat ani, ze sudna sien nie su realne sudne pripady a pod. proste sa nechaju nachytat na uplne mizerne herectvo a klamstva. a tych neviem, ci nie je uplna vacsina medzi volicmi smeru vdaka nasej urovni vzdelanosti a rozhladenosti.
Tak si založte svoju stranu a budete mať po probleme,môžte vládnuť.Načo stále dookola riešite
Keď som dnes prišla domov, muž mal pustenu v tv tlač konferen s ficom, normálka ma chytila depresia a pocit na vracanie. Mám 70 rokov a okolo mna kopu Smerákov. V autobuse bežne vravím rovesníčkam, že zmeňme tému, politiku nie. Je to des. Hnus.
Mna kamoska ukludnovala, ze nemam sa obavat, tato nova vlada opravi vsetko, co matovicova napachala, a potom uz ze bude dobre 🤭🙈🙈🙈🫣
nie, zatial takych nepoznam
Ak aj taki su, pochybujem, ze to nahlas priznaju.
Nie je to také čiernobiele, že PS a KDH sú dobrí a Smer zlý. Keď si ľudia pozreli, čo ponúka vo svojom programe PS, tak v prvých voľbách sa nedostali ani do parlamentu, v druhých tiež len toľko, žeby nevytvorili vládu. Takže oni sú v menšine aj teraz a nikto sa nemýlil.
Nie. A lajky podľa mňa klesajú preto, že ti ľudia si po voľbách vydýchli a už nemajú potrebu byť tak aktívni a vyjadrovať im podporu, ako pred voľbami....
@hedviga2 máš 70 rokov? Mňa tvoj komentár práveže potešil, lebo nepoznám dôchodcu, ktorý Fica nemiluje.
@petronelag nie ludia program nečítali, zdielali len nejaké body, ktoré boli podľa nich program. Ale tak mohli volit kdh, demokratov alebo čokoľvek iné, len nie tie strany mafiánov co su v koalícii. A za ďalšie nik si nemyslí, že kdh ci ps sú dobro a s nimi nám bude hej. To je nereálne, jasne ze aj oni majú a budu mat svoje chyby, ale dokelu, tak keď si mam porovnať niekolkorocnu mafiu a nových ludi, tak fakt tu nemám čo uvažovať.
Sledovať profil hocijakej politickej strany je podľa mňa čudná záľuba.😀 Ale priamo k otázke. Nie nepoznám a pochybujem, že sa takých nájde dvanásť do tucta.
Nechapem preco hadzes vsetkych dochodcov a 70nikov do jedneho vreca. Moji rodicia su sedemdesiatnici, Fica nevolili. Moja najmladsia sestra 38 rocna Fica volila, moj kolega 35 rocny volil Fica a vsetci konspiratori, ktorych poznam. Toto im tie ich konspiracne proruske weby natrepali do hlav.
Ja poznám 2 antifico dôchodcov. Ono je to také klise, že všetci dôchodcovia volia smer . Zďaleka to neplatí.
@0silvia0 vravím, že ja nepoznám dôchodcu a teda mam ich dosť okolo seba. Mna práveže také zistenie poteší a nie je to o tom, zeby som na dôchodcov chcela nadávať. Ale ani ta mladšia kategória v mojom okolí nezaostáva.