Poznáte naozaj skutočne bohatého človeka?
Poznáte niekoho vo svojom okolí, kto je naozaj, ale že naozaj bohatý? Nemyslím teraz niekoho s dvomi bytmi na hypotéku a leasingom na BMW, ale človeka, ktorý má milióny (alebo viac), nemusí robiť, žije z výnosov, má švajčiarske účty, nehnuteľnosti, investície, cestuje po svete... taký ten „nenápadný“ sused alebo kamarát, o ktorom postupne zisťujete, že hrá v úplne inej lige.
Zaujíma ma, aký dojem na vás takí ľudia robia. Sú iní? Viac v pohode? Arogantní? Altruisti?
Nakolko zijem pri NYC, ano poznam takych ludi viac, a niektori z nich su uplne obycajni ludia, vobec by si na prvy pohlad nepovedala ze su tak bohati.
Ja nepoznám, teda neviem o tom.. ja vlastne ani nemám veľmi predstavu o majetkových pomeroch niektorých mojich známych..
@iqoska upratovačkam bozkava ruky? s tym musí byt sranda
tak tento deň sa zapiše do historie - každy na koniku pozna multimilionara, ktory je tichy, skromny, pokorný človek, s ktorym sa da pokecať o hocičom. nielenže su bohatí a ina liga, ale aj vzor mudrosti a normálnosti.....normálne žasnem.. 🙂
@karolinakr vsak to si imunitu vylepsuje 😉
@princkrason kto sa pozna s Geissenovcami? Tí su všetko možne, len nie príjemní ĺudia alebo Nora Mojsejova, ked sa chvalila pohovkou Versace a skončila v putách na cele
@karolinakr Ručičky bozkávam dámy.... poflirtuje trošku. Je to také milé. Kolko ľudí takú upratovačku úplne ignoruje alebo ju má za kus hovna. Boli časy keď som si tak privyrábala a ten človek mi spravil nie raz pekný deň. Taký talent na šírenie dobrej nálady - vošiel do miestnosti a jednou vetou všetkých rozosmial.
Len pre zaujimavost
O skrytom meste miliardárov nevie takmer nikto: Boháči sa ho snažia udržať v tajnosti, platia tu prísne pravidlá
https://www.interez.sk/o-skrytom-meste-miliarda...