icon

Poznáte nejakú kvalitnú zoznamku?

15. apr 2026

Ahojte, poznáte nejakú dobrú zoznamku ? Ja som skúšal pokec ale tam to je fakt hrozne. Buď fejkovy profil alebo len pár viet sme prehodili a nič viac. Mám pocit že pokec pred rokmi bol natom lepšie ale teraz tam to je katastrofa.

anonym_118253
15. apr 2026

https://www.modrykonik.sk/forum/zoznamenie/pisanie-mi-dviha-ego-no-stretnutia-sa-bojim-zacarovany-kruh/?page=2#post-90211919
Tu ti pani vysvetli, ako je to na zoznamke. Upravene fotky, pisat si, hladit si ego, kazde 2 tyzdne blok a zase niekto novy mimo jej ligu, ale nestretavat sa, lebo komplexy z postavy 🙂

ivicatolic
15. apr 2026
@anonym_118253

Tu ti pani vysvetli, ako je to na zoznamke. Upravene fotky, pisat si, hladit si ego, kazde 2 tyzdne blok a zase niekto novy mimo jej ligu, ale nestretavat sa, lebo komplexy z postavy 🙂

@anonym_118253 ,😂👍

ivicatolic
15. apr 2026

@anonym_autor kvalitnú zoznamku načo konkrétne.... na sex, alebo nekonečne dlhé písania.... upresniť 😁😭😁😭♥️♥️♥️

anonym_291b9c
15. apr 2026

Poznám xy párov, ktorí sa spoznali na Tindri alebo Badoo a sú spolu roky, zasnúbení, zobratí, s deťmi, 🙂 Ale väčšinou to bolo prvé alebo druhé rande, ktoré odtiaľ mali a dali sa dokopy s daným človekom. Mám pocit, že čím dlhšie sa tam človek motá, tým klesá pravdepodobnosť, že tam nájde normálny vzťah.

sisska96
15. apr 2026

Za mňa badoo, mne vyšlo

anonym_ef6db3
15. apr 2026

Za mňa badoo, aj mame spolu babo a sme manželia

anonym_5b4b7f
15. apr 2026

bumble - tam sú z mojej skúsenosti najnormálnejší, ale ja som si našla na Tindri. Kamarát si stiahol tinder raz v živote a rovnako aj jeho (už) manželka a našli sa hneď v prvý deň a už sú spolu 5 rokov. Niekto má šťastie 😂
Ja som bola na zoznamkách strašne dlho ale badoo bolo podľa mňa najhoršie. Tam som mala učet len raz na hodinu a potom som ho zrušila..

zoznamky fungujú takto: 10% ľudí hľadá naozaj vzťah, 60% si hladká ego alebo chce zabudnúť na ex, 20% sú ľudia ktorý si bohužiaľ nenájdu nikoho cez zoznamku, lebo nemajú objektívne sebakritiku a sú proste divní a 10% sú ľudia ktorý len sledujú z falošného profilu kto je na zoznamke alebo stalkujú svojích ex.. Takže šance tam sú, ale musíš hľadať