Poznáte nejakú kvalitnú zoznamku?
Ahojte, poznáte nejakú dobrú zoznamku ? Ja som skúšal pokec ale tam to je fakt hrozne. Buď fejkovy profil alebo len pár viet sme prehodili a nič viac. Mám pocit že pokec pred rokmi bol natom lepšie ale teraz tam to je katastrofa.
Tu ti pani vysvetli, ako je to na zoznamke. Upravene fotky, pisat si, hladit si ego, kazde 2 tyzdne blok a zase niekto novy mimo jej ligu, ale nestretavat sa, lebo komplexy z postavy 🙂
@anonym_118253 ,😂👍
@anonym_autor kvalitnú zoznamku načo konkrétne.... na sex, alebo nekonečne dlhé písania.... upresniť 😁😭😁😭♥️♥️♥️
Poznám xy párov, ktorí sa spoznali na Tindri alebo Badoo a sú spolu roky, zasnúbení, zobratí, s deťmi, 🙂 Ale väčšinou to bolo prvé alebo druhé rande, ktoré odtiaľ mali a dali sa dokopy s daným človekom. Mám pocit, že čím dlhšie sa tam človek motá, tým klesá pravdepodobnosť, že tam nájde normálny vzťah.
Za mňa badoo, aj mame spolu babo a sme manželia
bumble - tam sú z mojej skúsenosti najnormálnejší, ale ja som si našla na Tindri. Kamarát si stiahol tinder raz v živote a rovnako aj jeho (už) manželka a našli sa hneď v prvý deň a už sú spolu 5 rokov. Niekto má šťastie 😂
Ja som bola na zoznamkách strašne dlho ale badoo bolo podľa mňa najhoršie. Tam som mala učet len raz na hodinu a potom som ho zrušila..
zoznamky fungujú takto: 10% ľudí hľadá naozaj vzťah, 60% si hladká ego alebo chce zabudnúť na ex, 20% sú ľudia ktorý si bohužiaľ nenájdu nikoho cez zoznamku, lebo nemajú objektívne sebakritiku a sú proste divní a 10% sú ľudia ktorý len sledujú z falošného profilu kto je na zoznamke alebo stalkujú svojích ex.. Takže šance tam sú, ale musíš hľadať

https://www.modrykonik.sk/forum/zoznamenie/pisanie-mi-dviha-ego-no-stretnutia-sa-bojim-zacarovany-kruh/?page=2#post-90211919
Tu ti pani vysvetli, ako je to na zoznamke. Upravene fotky, pisat si, hladit si ego, kazde 2 tyzdne blok a zase niekto novy mimo jej ligu, ale nestretavat sa, lebo komplexy z postavy 🙂