Poznáte osobu, ktorá vám dokáže sľúbiť všetko možné aj nemožné a skutky nikde?
Ahojte, poznáte osobu, ktorá vám dokáže sľúbiť všetko možné aj nemožné a skutky nikde? Premýšľam, či to nie je povahova črta súvisiaca so znamením zverokruhu. Poznám totiž takých ľudí, ktorý majú výraznejšiu túto vlastnosť iba dvoch a obaja majú narodeniny v ten istý deň. Napíšte, ak poznáte tiež takú osobu, že aké je znamenie, iba tak nad tým premýšľam z nudy 😁
Poznam tiez a je to v znameni raka ale nemusi to byt vzdy len povahou ide o to aj ci aj opačná strana sa snazi
Hahah, ja poznám takých dvoch. U nás doma majú tajnú prezývku Ezop, lebo ich reči sú pestré ako Ezopove bájky, ale skutok nikde. 😂 A nemusí ísť ani o nejaký megalomanský záväzok. Ani totálne banality nevedia splniť. Myslím si, že znamenie na to nemá žiadny vplyv, ale len do počtu a štatistiky pridám, že jeden z nich je váha a druhý blíženec.
Jedna panna (muž) splní všetko, aj to, čo len naznačí. Iná panna (muž)s rozdielom jedného dňa nasľubuje, ale nesplní. Ďalšia panna (žena) sľuby ututle.
Nie je to o znamení. Je to vplyv genetických predispozícií, vplyv prostredia, výchovy, životných skúseností.
Znamenia, nemaju ziadny vplyv na cloveka,Povaha coveka ma moc faktorov od coho sa vyvzj, a nie podla znamenia, po 1) vychova v prostredi v ktorom ako dieta byt musi,ci uz v normalnej zodine, praktizujucu verbost manzelstva,, vrodine ,kde jeden z manzelolov je toxickej povahy,v akomkolvek smere napr. nevera alkoholizmus caste hadky konflitty,proste sama negativita ,k tomu sa mozu pridat v puberte najskor alkohol, potom drogy,,po 2) rozvod manzelstva, atd,atd, takze neporovnavat povahu clovaka na zaklade znamenia kedy sa nerodil
@zuzanka.zuzu ja mám môjho muža strelca a je super ja som váhy,rozumieme si je proste top muz