Poznáte niekoho, kto má sex na každom prvom rande?
Poznate niekoho, alebo mate kamosku ci kamosa ze dokazu na kazdom jednom "prvom" rande dosiahnut sex? Ja mam napriklad jednu taku kamosku, a jedneho kamosa.Len za posledne dva noci sa mi opat obaja ozvali, ze aj ona prave vstava u nejakeho noveho.A on ten zasa predvcerom bol zasa u inej.. Nie nezavidim im, alebo teda mozno malinko ano, ale uz sa mi to zda prehnane..U oboch su to uz desiatky takych stretnuti. U neho asi ovela viac.
Závisť je sviňa.
@anonym_autor a to ti pisu aby bolo jasne ze ku tebe uz dnes zasunut nepridu ci sa len chcu pochvalit alebo vyspovedat?
Akoze mne je uplne jedno kto co robi, nemusi mi to oznamovat. A nie nikoho takeho nepoznam alebo to aspon nevytrubuju.
Btw promiskuita je svina, to si vela ludi neuvedomuje.
@anonym_autor ja ked pozeram nejake serialy, tak vsade sa takto funguje, ide sa hned na sex. Asi sa inspirovali...
V mojom okoli v realite nepoznam, nikto sa tym nejako nechvali. Drzim im palce, nech o par rokov neriesia zdravotne problemy s tym suvisiace. Ja by som tak fungovat nechcela.
Nepoznam, alebo o tom len neviem, ale nesudim, nech sa bavia, len nech je to zodpovedne
Takéto kur.y kazia chlapov. Učia ich, že sa nemusia snažiť, lebo vždy sa nájde kur.a, ktorá im dá aj na prvom rande.
Neriesim inych intimny zivot ale pre mna by to bolo ponizujuce. Akoze co zavidiet, riziko pohlavnych chorob pri takom striedani alebo neschopnost najst staleho partnera hoc len na sex? Ukludni si hormony a prestanes zavidiet aj ty.
@anonym_autor Dosiahnut sex? Tak ja teda nie som ani som nikdy nebola typ modelky, som bezne vyzerajuca zena, ale mala som vzdy pocit, ze problemom je skor zabrzdit chlapa a dosiahnut, aby sex na prvom rande nebol 🙂
Nie, kamarátky si vyberám starostlivo,ale keď závidíš tak sa začnú k.rviť a koledovať a zdravotné problémy. Každý má iný životný cieľ.
Ja mam kamosky, ktore ziju v manzelstvach a maju deti. Taketo radodajky by som za kamosky nechcela. Fuj, hnus ako prostitutky.
@anonym_autor neradim ju za kamošku, ale poznám. Chodila vrzacujuci od svojich 13tich. Teraz je z nej uvedomelá matka 😂 2 dospelých dcér
@anonym_autor ano, poznala som.
Vysvetli, co je na tom zavideniahodne?
@anonym_autor a potom že prečo sa šíria pohlavné choroby 🤦♀️

Nepoznám, kamošky a kamošov si vyberám s lepšou morálkou.