icon

Poznáte produkty NuSkin a pomohli vám?

mykaellle
23. nov 2011

Ahojte mate skúsenosti s touto firmou a produktami? Pomohli Vám na úpravu zdravotného stavu? Mne to núkali, tlačili do mňa, brala som to mesiac ale necítila som nič...

nadrzana
5. máj 2016

Nechapem tych ludi cosa daju oklamat "NUSKINom" jeto len cisty odrb aby obrali ľudi o peniaze ajked slubuju nenormalne a richle zarobky ale prsvda jetaka zevas len oberu o peniaze jeto piramyda zarobia len ty cosu na vrchole

laco_repan
Odpoveď bola odstránená
cynthie
21. aug 2016
Používateľ cynthie je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cynthie.

Mate skusenosti so zubnou pastou nuskin?
Dakujem

teegreen
Odpoveď bola odstránená
cynthie
28. aug 2016
Používateľ cynthie je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cynthie.

@teegreen dakujem

teegreen
Odpoveď bola odstránená
laco_repan
Odpoveď bola odstránená
adika80
18. mar 2017

@petralta prosim ta ako davkujes malemu Jvi? Ja som zacala davat raz denne pol decak. Maly ma 4 roky

tiborko29
21. mar 2017

@peering aká je cena džusu G3? Díkes

katuska19
23. mar 2017

@teegreen prosim ta, s ktorými vyrobkami od NUSKINu si bola spokojna?

katuska19
23. mar 2017

Baby, zaujimala by ma skusenosti s galvanickou zehlickou ako aj s produktami od Nuskin. prip.ak viete odporucit, kam by sa dalo ist na kozmeticke osetrenie produktami tejto znacky v BA. vdaka

teegreen
Odpoveď bola odstránená
hoffka777
28. apr 2017

@katuska19
Ahoj momentálne sa plánuje jedna akcia ak by si mala záujem napis mi správu dam ti viac info

katuska19
29. apr 2017

@hoffka777 mám kamosku, ktorá je distribútorka a ktorá má na to prehovara, skôr má zaujíma osobná skúsenosť zo strany zakaznika, na workshopy mám možnosť ísť každý mesiac

hoffka777
16. máj 2017

@katuska19
Ja ešte len testujem výrobky takze ešte ti moc neviem dať info .

katuska19
16. máj 2017

@hoffka777 ok a s čím si spokojna🙂
Nechcem zase na objednávať kvantum výrobkom vzhľadom na to, že sú dosť finančné náročne. Ale ak by si mi poslala do správy nejaké info ohľadom tých, čo si už vyskúšala, budem rada.

luciana139
18. jún 2017

Ahojte ja som testovala 2 produkty od NuSkinu. Ak chcete vedieť ako to dopadlo môžete si prečítať moju skúsenosť tu: https://luciasblog.sk/splnil-nuskin-co-sluboval....
Boli to kozmetické produkty Nu Colour Contouring Lip Gloss a Nu Colour Nutriol Eyelash Treatment. Na mojom blogu nájdete aj fotky PRED a PO.

emili31
13. dec 2017

@luciana139 strasne nestranne to vase hodnotenie :D:D produkty mate od nich a na konci: "ak budete mať o niekotrý produkt záujem môžete ma aj rovno kontaktovať na môj mail" :D:D vy ste tak hodnoverna jak Adiadas z mileticky

bmisulkab
18. feb 2018

Ak by mal niekto záujem o produkty od Nuskin,mám vyskúšaných pár produktov na sebe,stačí mi napísať a rada pomôžem.

lulu_lu
9. mar 2018

@namornicka velmi rozumna odpoved 😊 absolutne suhlasim 😊

kacenocka2
27. mar 2018

@meryenes za aku dlhu dobu sa dostavil vysledok zubnej pasty?

kacenocka2
27. mar 2018

@bmisulkab co mate vyskusane?Ďakujem

bmisulkab
28. mar 2018

@kacenocka2 zubnú pastu,bahennú masku,lesk na pery,na zväčšenie pier tie mám vyskúšané ,sú učinné a som s nimi spokojná...testujem šampón na lupiny a masku peel pulishing čo je niečo ako na spôsob mikrodermabrázy

radkasmatka
30. mar 2018

Vit.z lekarni su nanic,sumive-nesumive...ja davam synovi vit.z amway..su drahsie ale vydrzia dlho a neni Tak casto chory..a..nedilujem ich produkty 🙂

marikataka
11. apr 2018

@kacenocka2 ahojky vysledok je uz pozorovatelny po 4 dnoch 2x uzitia, ak by si mala zaujem mam a viem odoslat 🙂. Pekny dnik.

bmisulkab
13. apr 2018

@adriana7575 ahoj ak máš ešte záujem o galvanickú žehličku a viac info o tom ,napíš mi,viem ti ju objednať

kacenocka2
13. apr 2018

@marikataka niekde som citala ze to je len pokial sa pouziva robi nejaky biely povlak na zuboch a ze keby sa prestane pouzivat uz zuby nebudu biele?

marikataka
15. apr 2018

@kacenocka2 Ahoj, tak ja ju uz pouzivam cez niekolko rokov, ale myslim ze to je celkovo ako scimkolvek, ked prestanes kvalitu pouzivat tak sa aj prejavy. Takze ju treba pouzivat stale, aspon niekolko x za tyzden, ale opdoruca sa na denne ako kazda ina pasta a naozaj sa oplati, kedze netreba nanasat vela, cize vydrzi a povlak ci zubny kamen poznat nebudes 🙂

lily8
14. máj 2018

Ak ma niekto záujem o kozmetiku NuSkin napíšte mi, rada pomôžem 🙂

inkognitoo
18. máj 2018

@nadrzana jak to ? vedd to je jasne ze na vrchole najviac zarobia aj inde ale prečo odrb?