Poznáte produkty NuSkin a pomohli vám?
Ahojte mate skúsenosti s touto firmou a produktami? Pomohli Vám na úpravu zdravotného stavu? Mne to núkali, tlačili do mňa, brala som to mesiac ale necítila som nič...
Mate skusenosti so zubnou pastou nuskin?
Dakujem
@teegreen dakujem
Baby, zaujimala by ma skusenosti s galvanickou zehlickou ako aj s produktami od Nuskin. prip.ak viete odporucit, kam by sa dalo ist na kozmeticke osetrenie produktami tejto znacky v BA. vdaka
Ahojte ja som testovala 2 produkty od NuSkinu. Ak chcete vedieť ako to dopadlo môžete si prečítať moju skúsenosť tu: https://luciasblog.sk/splnil-nuskin-co-sluboval....
Boli to kozmetické produkty Nu Colour Contouring Lip Gloss a Nu Colour Nutriol Eyelash Treatment. Na mojom blogu nájdete aj fotky PRED a PO.
@luciana139 strasne nestranne to vase hodnotenie :D:D produkty mate od nich a na konci: "ak budete mať o niekotrý produkt záujem môžete ma aj rovno kontaktovať na môj mail" :D:D vy ste tak hodnoverna jak Adiadas z mileticky
Ak by mal niekto záujem o produkty od Nuskin,mám vyskúšaných pár produktov na sebe,stačí mi napísať a rada pomôžem.
@namornicka velmi rozumna odpoved 😊 absolutne suhlasim 😊
@meryenes za aku dlhu dobu sa dostavil vysledok zubnej pasty?
@bmisulkab co mate vyskusane?Ďakujem
@kacenocka2 zubnú pastu,bahennú masku,lesk na pery,na zväčšenie pier tie mám vyskúšané ,sú učinné a som s nimi spokojná...testujem šampón na lupiny a masku peel pulishing čo je niečo ako na spôsob mikrodermabrázy
Vit.z lekarni su nanic,sumive-nesumive...ja davam synovi vit.z amway..su drahsie ale vydrzia dlho a neni Tak casto chory..a..nedilujem ich produkty 🙂
@kacenocka2 ahojky vysledok je uz pozorovatelny po 4 dnoch 2x uzitia, ak by si mala zaujem mam a viem odoslat 🙂. Pekny dnik.
@adriana7575 ahoj ak máš ešte záujem o galvanickú žehličku a viac info o tom ,napíš mi,viem ti ju objednať
@marikataka niekde som citala ze to je len pokial sa pouziva robi nejaky biely povlak na zuboch a ze keby sa prestane pouzivat uz zuby nebudu biele?
@kacenocka2 Ahoj, tak ja ju uz pouzivam cez niekolko rokov, ale myslim ze to je celkovo ako scimkolvek, ked prestanes kvalitu pouzivat tak sa aj prejavy. Takze ju treba pouzivat stale, aspon niekolko x za tyzden, ale opdoruca sa na denne ako kazda ina pasta a naozaj sa oplati, kedze netreba nanasat vela, cize vydrzi a povlak ci zubny kamen poznat nebudes 🙂
Ak ma niekto záujem o kozmetiku NuSkin napíšte mi, rada pomôžem 🙂
@nadrzana jak to ? vedd to je jasne ze na vrchole najviac zarobia aj inde ale prečo odrb?

Nechapem tych ludi cosa daju oklamat "NUSKINom" jeto len cisty odrb aby obrali ľudi o peniaze ajked slubuju nenormalne a richle zarobky ale prsvda jetaka zevas len oberu o peniaze jeto piramyda zarobia len ty cosu na vrchole