Poznáte produkty NuSkin a pomohli vám?
Ahojte mate skúsenosti s touto firmou a produktami? Pomohli Vám na úpravu zdravotného stavu? Mne to núkali, tlačili do mňa, brala som to mesiac ale necítila som nič...
@soffinka22 a ty otravujes ludi, co nepoznas, nejakymi pofidernymi vyribkami
@kacenocka2 Keďže neobsahuje peroxidy, tak nebudete mať brutál biele zuby. Zubná pasta vybieli zuby na Váš pôvodný odtieň. Okrem toho odstraňuje plak. Je užásná, ja ju používam dlhšie. Aj som ju začala predávať. Teraz mám na ňu 30% zľavu, ak by ste chceli skúsiť napíšte mi.
Mam skladom 2 tegreeny 120kapsulove za akciovu cenu ak by niekto chcel. Ja uzivam a odporucam 👌
Ja som tiež vyskúšala pastu a je super. Mám problémové zuby a po návšteve zubára som bola pochvalena😄. Tak som vyskúšala aj Epoch bahennu masku bo som mala stále vyrážky v oblati úst a super. Používam ju asi mesiac 2-3x týždenne a vyrážky sú preč. Tak som sa rozhodla ju začať predávať. Teraz skúšam tegree, keďže robím 12-stky už nepociťujem únavu, aj sa odvodnujem a problémy s nafuknutym bruskom su preč. Ak máte aj vy záujem kľudne mi napíšte, a aj vy si ju môžete objednávať lacnejšie.
@majja007 aka by bola cena? 1balenie
mám aj ja Tegreen skladom + iné produkty za top ceny.
@tweedledee písala som Vam sukromnu spravu🙂
Kočky, ak by ste mali záujem, môžete sa pridať do nášho tímu, alebo môžete nakupovať za nákupné ceny. Viac info správa 🙂
@alexx8 Ahoj mala by som zaujem, dakujem
@soffinka22 ahoj mala by som zaujem o registraciu dakujem
@zavojnatka1 ahoj píšem správičku
@zavojnatka1 máte správu 🙂
Ahojte, tiez použivam produkty Nuskin. Niekolko mesiacov uzivam teegreen, odporucam na detox, posilnenie imunity, a dodanie energie.
Zubnu pastu pouzivame cela rodina. Na plet pouzivam galvanicku zehlicku a kremy od Nuskinu. Ak by chcel niekto nieco poradit alebo sa zaregistrovat, kludne sa mozete obratit aj na mna. /cez IP/ Oplati sa zaregistrovat a objednavat za nizsie ceny.
Ahojte baby viete mi napísať cenu za balzam Lip Plumping Balm? A či naozaj zväčší pery? Ďakujem
@evaslavo mám jeden doma. Mám aj foto pred a potom pošlem do správy. A mám ho za 18 e. Normálne stojí 29 e.
@evaslavo a áno, pery krásny zväčší a balzám je jemnučko ružový tak pery sú krásny "štavnaté" 🙂 ja ho stále používam.
Ok zatiaľ ďakujem 😊....... Ak sa rozhodnem ohlásim sa 😉
@alexx8 normalne stojí 19€ pre teba.
ja to tiež predávam pod nákupnú cenu. Chcem aby čo najviac ľudí vyskúšalo tieto produkty a tak sa presvedčili o ich kvalite.
@soffinka22 nestojí 19 e normálne pre distribútora. Nákupná cena pre distribútora je 21,5 e a predajná cena cca 29 e 🙂 neviem odkiaľ si zobrala cenu 19 e. Ale v pohode 🙂

@soffinka22 aj to je jedno z pravidiel, ze sa tu tyka. Ale tie moc evidentne neivladas