Poznáte produkty NuSkin a pomohli vám?
Ahojte mate skúsenosti s touto firmou a produktami? Pomohli Vám na úpravu zdravotného stavu? Mne to núkali, tlačili do mňa, brala som to mesiac ale necítila som nič...
@liz_lemon áno sú to vitamíny, ale sú zostavené v synergickych reťazcoch, čo znamená že jeden vitamín alebo minerál neneguje účinnosť druhého. Čo pri bežných vitaminovych produktoch nie je. Sú zostavené tak , aby vsetrebatelnost každej jednej zložky bola min 96%. Toto žiaden fharma produkt nezaručí. Iba spol Pharmanex, nakoľko za týmito produktami stojí 30 ročnú výskum
@vikina81 poznate tych svetovych vedcov?ste ich videla?milujem.ak.niekto ide na par sedeni ,poukazuju mu par fotiek vedcov a co objavili a dosiahli,ukazu par fotirk vyliecenych deti.ci chorob a odrazu maju svetovych vedcov a nenormalne zazracne vyrobky,ktore stoja majland.Preco nie su ceny nizsie?ide cisto len o zarobok?
@sussana2005 Dobry deň, prečo hejtujete ak nepoznate, a ak ste skušali a nesadlo, stane sa. Ja 20 rokov som sa trápila s akné, 5 rokov s pigmentovými škvrnami, cez cele Slovensko som chodila k dermatologičkam, na hormonalne vysetrenia a nic, akne bolo stále. Kým mi jedna pani neponúkla nu skin, samozrejme neverila som, ale po 3 mesiacoch moja pleť bola o 70% v lepšom stave, dnes po 9 mesiacoch mi vyjdu 2 - 3 vyražky za mesiac. A že sú drahé?! Milion inych koznet.produktov je drahších...a predsa si to baby kupujú. Alebo procedury, laser, radiofrekvancia...1 sedenie stojí od 70-110€ ( viem, skúsala som všetko). A že sa s tým zarába, a? Zaraba sa so všetkým, či Avon, ci Oriflame....či kozmetika, ktorú si objednate z netu, kupite v DM, vo Fann. Aký je rozdiel, či zarobí distributor, alebo majiteľ obchodu?! Žiaden.
@soffinka22 Ahoj prosím co Vám pomohlo na pigmenmtove skvrny ? Ja s tym bojujem a nic a mam z NuSkin aj teg gel C na pigmenty a nic, dakujem pekne za pomoc....
@zavojnatka1 napíšte mi sukromnu spravu🙏
Ahojte, mám odskúšaných veľa výrobkov, s ktorými, som fakt, že spokojná a keď dôjdu, tak sa ku nim vraciam. 2top výrobky, ktoré používam, fakt denne a nedám dopustiť sú pasta a deodorant. Akurát čo mne osobne nesadlo, sú šampóny. Ale myslím si, že je to individuálne, ani z drogerky vám všetko nesadne 😉. Ale, keby to bol odrb, tak kúpim raz a dobre, ono to treba vyskúšať a potom niečo hovoriť. Pekný deň 😉
@zavojnatka1 mne osobne len Monoderma C10 nedám na ňu dopustiť.
Prosím vás. Mám lumispa 3 mesiace. Po akej dobe sa odporúča zmeniť ten nástavec -kefku? Ďakujem
@andrea1815 odporuca sa kazde 3 mesiace
Aj ja mám skusenosti s niektorymi produktmi Nuskin. Za mna urcite odporucam krem na päty, uz po par dnoch viditelny ucinok. Takisto sampon, zacali mi rast nove vlasky, ale dost rychlo sa mi po nom mastili (to bolo take minus). Pasta mne nezabrala, bieliaci ucinok som nevidela na sebe, akurat prijemna chut 🙂 A pre mna su super aj tie powerlipsy, neodtlacaju sa a dlho vydrzia. Ak mate zaujem, kludne napíšte ip 😉
@andrea1815 odporúča sa po 6 mesiacoch. Po 3 je to uplne zbytočné. Ja mam 7 mesiacov a teraz som menila, a to Lumi fakt použivam 2x za deň a občas aj viac ako 2 minúty.
@soffinka22 samozrejme je to na zvazeny kazdeho cloveka, kedy si vymeni nadstavec. Na oficialnej stranke Nuskinu je uvadzane a odporucane po 3 mesiacoch ;)
@alexx8 to je jasne. Ale ak použivate Lumi, musite vidieť, že po 3 mesiacoch je to zbytočne meniť.
Od semtembra ide cena hore??? Ale len predajná pre zakaznikov,pre tých čo nakupujú je cena skoro. Rovnaká. Chcete vediet ako mať lumispa a iné výrobky lacnejšie????? Napište mi a poradím ☺️
@skrinkaminka ano mas pravdu, iba o 3€ isla nakoniec hore pre nas distributorov, internetova je o 50€ vyssia(ale ta nie je pre moje klientky).Vtedy som este nepoznala presne tu nasu cenu. Takze ako keby ani nezdrazela 😊👍
@tamaratamaratamara a za kolko predavas
@angelaa214 ešte ju mate na predaj tu žehličkau
Aj ja mam na predaj, galvanickú zehličku, Lumispa aj telovú zehličku ak by bol zaujem 🙂
Ahojte,29.11 bude 6 produktov so 40% zlavou. Ak by niektora chcela budem objednavat cez jednu babu.
Ja tam vlasova maska,gely ku galvaniku na tvar, maska na tvar, balzam na pery, korektor na vrasky s galvanik na telo.

@alexx8 hotovo, ďakujem