Pozor na malé deti v obchodoch
Moja chorá už zostarnutá mama už trošku nemotorná dnes skoro zrazila maličké (aspoň výškovo) dieťa, khoré jej vošlo do cesty. Bolo bez rodiča. Teda on tam bol, ale nedržal ho za rúčku. Pred Vianocami sa to v obchodoch hemží ľuďmi
Treba viac na taketo maličke detičky davať pozor. V obchodoch nakupujú aj starí a chorí ľudia a môžu nechtiac tomu dieťatku ublížiť. Našťastie sa nič nestalo. Viem ale že nemáte sto rúk, a oči vzadu a že nemáte inú možnosť ako nakupovať s dieťaťom sama. Sám, ale aj tak.😔
@galganka Neuveríš, ale toto fórum nie je len kŕmení, prebaľovaní…
@nikoletta1712 hej, je aj o pôrodoch, veciach pred ním, po ňom, o školákoch, škôlkaroch...
Konkrétne sám Koník sa predstavuje takto:
Všetko pre potreby tvojho tehotenstva, rodičovstva či snaženia sa o bábätko na jednom mieste. Poraď sa s odborníkmi, zdieľaj skúsenosti s inými... 🤔
@candii Ja nepíšem, že ich nenávidím, kľud dievčatá…Nemám ich rada a to je rozdiel…Ste sa nejak obuli do mňa…Predpokladám, že vy budete asi tie matky, ktoré sa rozprávajú v uličkách a ich poslušné deti behajú krížom-krážom…Krásny deň všetkým…
@kulumulu123 a ja niekde píšem že sa nedá ísť nakupovať sama s deťmi? Tak si predstav že tiež chodím nakupovať s dieťaťom a nemám problém, viem sa ale vžiť do situácie matky ktorá je v obchode s dvomi deťmi a jedno jej odbehne. Ja všade píšem že pozor majú dávať obe strany a nie len matka na svoje dieťa ale aj druhý človek má pozerať okolo seba. Vieš koho je to chyba? Aj matky aj tvoja lebo ani jeden nedával pozor
@candii Neľutuj ma😊…
@galganka Aj ja tebe krásny deň prajem😊…
@nikoletta1712 skús si prečítať svoje vyjadrenia možno pochopíš prečo sa do teba obuli..
Mam 2 deti a v obchode jednoducho vystrajali. Bud boli v kosiku alebo v kociku ked spali. Jednoducho sa nudili a mohli byt vyspate, najedene .. uz su vacsie a su uz pri mne, nebehaju, nelietaju
Ale najviac ma i tak vytocilo, ked mi do kociara vrazali presne spomenuti dochodci alebo mi odtlacili kocik ked som si vyberala tovar z boxov. Stara mi raz tak odtlacila kocik, ze kociar so synom narazil do dalsieho kosika. Ani prepacte nic nevyslo. No taky cirkus co manzel snou narobil ... Mladsi pan, do ktoreho moj kociar narazil, bol velmi zlaty, ospravedlnoval sa aj ked to jeho vina nebola. Maly z toho vysiel chvalabohu len s modrinou na nozke.
@galganka Pre mňa za mňa sa voz aj holá na čom len chceš…
@nikoletta1712 to možno zvážim v lete 🤔😂
@galganka Potom daj vedieť v ktorom obchode ťa nájdem😅…
@nikoletta1712 ja ti len chcem podakovat, ze nemas deti a dufam ze uz ani ziadne neplanujes 👍🏼
@milanemila Ubezpečujem ťa, že neplánuj nikdy v mojom živote…
@nikoletta1712 v tom, kde ty nechodíš... Minimálne do rovnakých uličiek ako ja nie. My sme v detskom oddelení oblečenia, pri hračkách a sladkostiach... Veľa detiiii, všade samé deti... Brrrr
@milanemila Môžeš byť kľudná…
@galganka Už len tá predstava je nepríjemná…Ahoj a pekný deň…
Fuu, tak mna by si nechcela stretnut v obchode s mojimi 3 detmi. Predstav si, ze aj ludia s detmi chodia nakupovat, lebo potrebuju jest. A nie kazdy ma "sluhu", ktory im pojde nakupit, ale radsej nakupim ja mojim rodicom, aby to nemuseli oni vlacit v rukach. Moje deti sa spravaju pekne vacsinou, ale aj oni su ludia a nie roboti, tie maju niekedy zly den. Za to, ja som prestala chodil do jednoho nemenovaneho obchodu, ktory sa hemzil bezohladnymi dochodcami- v absolutnej pohode mi presli kosikom po nohe ci sposobili modriny aj v case tehotenstva. Cize ohladuplnost na oboch stranach. P.S a to som z tych, ktori starsim ludim podaju veci, precitaju zlozenie alebo ich zavedu ak nieco hladaju, ale zase otlkat sa nenecham
@nikoletta1712 a čo si akože čakala. Pochvalné fanfáry alebo uznanie? Že napíšeš na fóre pre tehotné ženy a matky, že nemáš rada deti a že nemáš deti. A že neznášaš malé detiska a že sa im vyhýbaš? Nechápem. To ako keby si napísala v hocijakom fóre zamerané na zvieratá (úplný random príklad ) že ich nemáš rada. Tiež by sa do teba obuly, že čo tam hľadáš. Takže buď si taká jednoduchšia alebo si prišla sa len hádať a rozdúchavať vášne
@candii Ukľudnime sa, dobre?!…Aj tebe každopádne pekný deň prajem…
@nikoletta1712 ja som kľudná. Ukludni sa ty, malé deti za tvoju frustráciu nemôžu
@andaluzia12 každá (teda takmer kazda) z nás tiež bola tehotná a neviem kolke majú takú skúsenosť ako ty? Ja neviem... tiež som chodila na nákupy a nikdy sa nestala ani jediná situácia aby ma dôchodca ohrozil. Trochu prehanas, nie?
@simona20201309 haha, klasika, nestalo sa to mne, takže sa to stať nemohlo a tá druhá preháňa 🙂
@simona20201309 môžem ti dať xyz príhod z dôchodcami. Ako mi tehotnej babička chňape do krížov, milý deduško mi berie hračku z košíka, iná zlatá babička na mňa jačí, že s kočíkom blokujem výťah, ďalšia babi sťa z rozprávky prská, čo zavadziam tehotná v rade na poštu, ako počas korony mne a známej tlupa babičiek nadáva, čo zavadziame v rade na test, aj tak len rodíme a nerobíme, alebo ako milá babička u doktora tvrdí vez hanby, že sa volá mojim priezviskom, len aby ma mohla predbehnúť... Stačí...? 🤷🏼♀️
@galganka a vraj sa mame k dôchodcom chovať s úctou, samozrejme… keď veľká časť sa chová horšie ako opice …
@andaluzia12 k takýmto teda určite nie. Rovnako, ako k deduškovi, čo ma blokoval autom a nenechal odísť a fotil si ma, lebo som vyhadzovala smeti ored bytom, ale mala podľa neho nesprávnu špz,tku, vraj si ma preverí, deduško, čo mi vulgárne nadával, že sa nezmestí do auta pri Lidli, pričom on parkoval ako blb, či babička, čo išla okolo ihriska a vzala mi dieťa za ruku (mala necelý rok a pol a bola megaspoločenská), lebo jej sa páčila a chcela skúsiť, či pôjde. Alebo milá pani, ako minule, okolo ktorej som ai dovolila prejsť v ružovej sukní, ružovom kabáte a ružových slúchadlách na ušiach. Akurát boli vypnuté, takže jej komentovanie, že som hnus a grc som počula. 🤷🏼♀️
@galganka nezažila som. Ja nemám ani jedinu takúto skúsenosť nie len ako tehotná, ale ani za celý život.

@natall113 pozor by hlavne mali dávať matky na svoje deti lebo jedine oni sú za be zodpovedne nikto iný... A áno tiež mam deti a predstav si chodím s nimi nakupovať aj sama a všetci zatiaľ zijeme 🤷 a hlavne nikto dobrovoľne alebo naschvál nezramuje malé dieťa na zem ale keď ti vleti z ničoho nič pod koleso (je jedno aké) tak je to chýb a koho tvoja lebo nedáva pozor na cudzie rozblaznene dieťa alebo toho dieťaťa ktoré pri najväčšom úsilí nedokáže vyhodnotiť rizika situácie alebo matky ktoré ma dane dieťa na starosti?? - to len tak na zamyslenie