Pozor na malé deti v obchodoch
Moja chorá už zostarnutá mama už trošku nemotorná dnes skoro zrazila maličké (aspoň výškovo) dieťa, khoré jej vošlo do cesty. Bolo bez rodiča. Teda on tam bol, ale nedržal ho za rúčku. Pred Vianocami sa to v obchodoch hemží ľuďmi
Treba viac na taketo maličke detičky davať pozor. V obchodoch nakupujú aj starí a chorí ľudia a môžu nechtiac tomu dieťatku ublížiť. Našťastie sa nič nestalo. Viem ale že nemáte sto rúk, a oči vzadu a že nemáte inú možnosť ako nakupovať s dieťaťom sama. Sám, ale aj tak.😔
@jarmila456 ved ja som bola s nou.
Toto je zase taká provokatívna téma pre mamičky 🙈
Tak ja mám dve malé deti a tiež ich nemám kam dať keď idem na nákup. Ale to isté by sme mohli povedať naopak. Prečo nejdete vy nakúpiť dôchodcom keď sú nemotorní? Ja mám veľmi veľkú úctu voči starším ľuďom a veľakrát ma s deťmi pustili pred seba pri pokladni. Ale mám aj zlé skúsenosti bohužiaľ. To čo bolo spomenuté aj vyššie. Tiež do mňa veľakrát narazili košíkom ,aj keď som bola tehotná ,dokonca aj do bruška. A samozrejme som sa nikdy žiadneho ospravedlnenia nedočkala. Takže je to všetko o ľuďoch. A ty si myslíš,že my na svoje deti nedávame pozor? Že chceme aby do nich niekto narazil? Logicky sa nedá držať dve deti a ešte popritom nakupovať. Takže autorka keď vieš,že je tvoja mamina nemotorná a nevládze ,prečo jej nejdeš sama nakúpiť? To dieťa ešte nevie čo sa mu môže stať. A tiež by som bola rada keby sa dalo predísť tým všetkým pádom ,odreninám a modrinám. Ale to sa bohužiaľ nedá,deti sú nevyspytateľné. To pochopíš keď budeš mať raz deti ,ešte nebodaj hyperaktívne. Potom som zvedavá ako budeš poúčať.
@lalala94 suhlas a podla jej teorie aj prezistit od vsetkych zien s detmi z okolia aky den (pri detoch to nemusi byt den iba 10minut pred vstupom do potravin sa im zmeni den) maju ich deti a ci im nieco nema kupit 😅 keby som nebola pred par rokmi single matka s malym dietatom asi by som kyvkala hlavou, ze ano dieta treba nechat s niekym alebo treba poprosit niekoho...a bla bla realita je, ze ked aj poprosis ako single matka niekoho zrazu nikto nema cas... a ked prosis dokola tie iste osoby aj rozumies preco nemaju cas, pretoze sa hold zariad matko... ujst v obchode mi usla moja dcera raz a odopla sa z kocika prosim pekne prvy a poslednykrat v jej zivote, kym som do sacku cpala jablka ..tie som smarila uz ani neviem ci o zem ci naspat a nahanala ju pomedzi ludi a modlila sa aby ju niekto neodkopol 🫣
@simona20201309 presne tak pani alebo slečna asi nemá deti, ak má tak presne tam ide naša doba decko môže všetko 😁 zaujímavé že ja mám skoro 4 rocneho syna a bez problémov je pri mne pomáha mi berie košík proste nakupuje so mnou aj preto ze sa vždy dohodneme ze mu kúpim 1 sladkú vec 🫣 pritom je to veľký šinter ako deti vtomto veku bývajú ale proste v obchode ho mam pod dohľadom alebo ho minimálne upozornim ... ale niekedy rozmýšľam ci nerobím chybu a ci mu to viac.neublizi ze ho vychovavam...
@ukgirls toto je ale hnus
Nezrelé matky ( aj po 30 tke), nevychovane deti, a je to.
Nehody sa stávajú. Malé deti padajú často aj samé, aj sú "zrazené", "odrazené", atď., akože spadlo by, poplakalo a šlo by sa ďalej. Ale ďakujeme za upozornenie 🤷. Nemaj z toho prehnané úzkosti. Všetci zúčastnení by to nejak prežili keby bolo keby...

@simona20201309 my sme sa doma zhodli, že ja mám ksicht decka a tak si ľudia dovoľujú zjavne. Keď som s mužom, nikdy nič, keď som sama, alebo s deťmi, tak zážitok za zážitkom. Našťastie tie pozitívne to prevažujú.