Pozor na maminy, ktoré sú akože vo finančnej tiesni
mile maminy upoornjem vas na mamiu pod nickom...milucka111...pisala i ze jej deti nemaju co nosit,c by som neposlala vvecicky a vianocne ozdoby..ja ze ok..poslite mi adresu...pani je z Malčic...volala som jednej znamej ,ktora je zhodouokolnosti odtial...tak pani vyvaza deti do skoly autom,plati internet..peiaze oim vraj nechybaju..maminy ak sa vam niekto takyto ozve.nech vam osle adresu a vy si ho overte cez obecny urad..ja rada pomozem,ale niekomu kto to naozaj potrebuje.nie kto vyuziva dovercivych ludi..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dada.pimpi@azet.sk - dagmar bendikova (neregistrovaná/ý) - 21. novembra o 22:38
dobry vecer prajem mam zaujem ale pani zlata poviem vam pravdu nemam peniaze som na tom velmi ale velmi zle boli sme po povodni a v dome sme mali vsetko mokre a veci plesnive vsetko sme museli vyhadzat von do kosa mam tri daticky a som sama a musim ten dom splacat lebo som siho vzala na hypotekarny uver v dome je pliesen ale cosa da robit preto som vas chcela poprosit cibi ste nemohla podarovat mojmu syncekovi do skoly neostava mina osatenie zacosa velmi hanbim ale musim pisat dobrym ludom kto mi co podaruje pre moje deti byvam teras u sestry a ona je natom tiez boh vie ako ale syncek uz nema ani co obliect tak sestra ma vzdy pusti na internet aby som si nieco pozhanala pre svoje deticky bola bisom velmi rada ak biste mi ju mohli darovat ale nemam este ani na postovne preto prosim dobrych ludi o pomoc v nudzi
Ja - 22. novembra o 08:05
my uz sme malimoznost sa tu stretnut,neviem ci s vasou sestrou alebo s vami,....to je jedno,poviem Vam ak mate takyto problem preco sa neobratite na charitne centra a organizacie co pomahaju ludom v "tazkych " chvilach?popravde zopar zenam som pomohla,ale velmi sa ma dotklo,ze potom mi ani info o balicku nezaslali alebo som moje vecicky videla na predaj pod inym nikom,....jednoducho spekulantky....cize odporucam vam najs si cez google k vam najblizsiu neziskovu organizaciu,ktora pomaha ludom v nudzi,pekny den,Vlasta
dada.pimpi@azet.sk - dagmar bendikova (neregistrovaná/ý) - 22. novembra o 10:32
a ako mam do gogl na pisat na charitu?
Ja - 22. novembra o 14:03
na googli si najdete nejake char. zdruzenie najblizsie k Michalovciam
dada.pimpi@azet.sk - dagmar bendikova (neregistrovaná/ý) - 22. novembra o 15:29
aha dakujem lebo ja som hladala a som nenasla
prepacte,ale aj ja mam skusenost a nie prvu,som citlivy clovek,nakolko som v zivote trpela a stale vela trpim koli syncekovi,ale ked vidim na FB ako si panika pekne zije,tak mam dost...ja si tiez velakrat preverujem totoznost ci uz ide iba o kupu,hlavne ak robim vinimku pri dobierke
@renette jééé...akurát som sa išla na ňu pýtať,lebo písala aj mne 🙂 čiže DOMINA 17 a ešte COPAKOVA ..a stále sa jedná o jednu a tú istú mikinku z môjho albumu ( s obrázkom Eminema) ..tak mi je to divné..buď sú to jedna a tá istá osoba, alebo náhoda ako blbec, že ich to napadlo v rovnaký čas ( včera a predvčerom) a dokonca majú všetky chalanov a ešte aj rovnako starých 🙂) a iné veci ich nezaujímajú..
a ešte FANASTA.. ani jedna z nich nemá ani jedno hodnotko, a scénar je približne rovnaký... Ak som náhodou niekoho týmto neprávom urazila a naozaj je v takej tiesni ako mi písal, prepáčte..ale ja už fakt neviem, komu môžem veriť a komu nie.. No ako tu už bolo písané..existujú rôzne charity a dobročinné organizácie, ktoré sú tu pre takých ľudí..treba sa len spýtať na na príslušnom obecnom, či mestskom úrade..a to hlavne teraz pred sviatkami..robia sa akcie pre ľudí v núdzi, pre detičky, na ktorých sa rozdávajú hračky aj oblečenie..
FANASTA klikla na sveter pre 10 rocneho chlapca, samozrejme najdrahsi aky mam, o pravopise radsej pomlcim 😒 a chce oblecenie pre jej 3 deti....
@2jana5 nie je celkom pravda že ked má niekto internet tak mu nechýbaju peniaze, my máme do výplaty len 80 € na mesiac, všetko ostatne su hypotéka a pôžička a na malého šeky.internet platím 6 € mesačne a mám neobmedzene dáta a chodim notrmálne do práce. značkove veci nekupujeme a ja som si s manželom niekolko rokov nič na seba nekupila, o dovolenke môžeme snívať a pozerať dokumentárne filmy, ano máme auto ale potrebuejem sa presuvať do práce a škôlky. ano máme telku viem dá sa predať a budu peniaze, svietiť sa dá sviečkami mobil by som mohla predať ako aj auto, možno aj dom (nizkoenergetický 66 m2) som momentálne chorá tak by som si nemusela kupiť lieky. netreba súdiť ľudí za to že maju internet v súčasnoti je to lacná položka, nie keždá charita poskytuje oblečenie pre všetkých, maju svoje pravidlá dokonca poznám aj jedneho bezdomovca čo šiel do charity a nedali mu lebo vraj môže poberať sociálnu dávku že to posielaju do zahraničia že su to veci ktoré su kvalitne a pre neho je to škoda ☹
@elise jasne ,mate pravdu,ale ja akby so bola nozaj v nudzi,internet by som urcite dpojla.. prvom rade by bolo,aby moje deti mali co jest a obiect...internet nieje nevyhnutny...a este som zabudla napisat ze dotycna pani milucka 111 ma aj maggio....volala som aj na obecny urad...lebo som si ju chcela overit....
@vlasticka185 mne pisala uz registrovana JARMILA BENDIKOVA HLAVNA 243 MALČICE 07206 pod nickom FANASTA, volala som na obecny urad...ze normalna...stredna trieda...ze zalezi na mne, ako uznam za vhodne 😕 ja uznavam tak, ze nema sa horsie ako ja....co viac dodat
@ambra7
@2jana5
na obecnom úrade nie vždy poznaju ľudí niektorí sa prisťahovali ale nepoznaju si iba si myslia že su to alebo ono.a čo sa týka internetu keby som ho odpojila a neplatila 6€ tak ich miniem akurát tak na maslo a 6 jogurtov.asi by som tým nič nevyhrala a z biedy by ma to nevytrhlo ale viem že su aj klamári ktorí zo seba robia chudákov ale maju značkové veci a prevážaju sa v luxuxných autách chodia ro reštaurácii, kupuju cigarety, alkohol (my nefajčíme a nikdy sme nefajčili )nekupujeme ani minerálky, pijeme vodu z vodovodu, občas kupime citrony a tie si zarabáme ako citronádu).
siska111 - Bez hodnotenia - 25. júla o 21:45
mala by som zaujem lebo sme len na soc. davke a kupit nove nemame zaco sme po povodni ktore nas zastihlo minuly rok a este k tomu minuly mesiac tu u nas bolo krupobitie ktore nam tiez znicilo strechu tak ze kazdu pomoc privitame cakam odpoved silviasuslakova@email.sk
Ja - 26. júla o 08:04
jasne ze riflicky Vam darujem,i ked maju uz daku chybicku,ak sa smiem este spytat,ake stare deti mate?mate aj dceru?mam plno veci,ktore su sice vhodnejsie na nosenie doma,ale este sa daju ponosit,tak mi potom napiste vasu adresu,Vlasta
siska111 - 26. júla o 16:01
mam este dve dceri jednu16 chodi na strednu a druhu 11 aj dvoch chlapcov bola by som velmi rada keby ste nam pomohli tu je moja adresa šušlakova silvia malcice 880/5 okr. michalovce 07206
Ja - 26. júla o 16:04
oki,myslela som ze mate este nejake mensie,ale nevadi,tak tie rifle Vam zaslem uplne zadara bez postoneho,vsetko Vam to poslem obycajne 2 triedou,dufam,ze postarka vam to doruci bez straty,idem to zabalit a asi zajtra,alebo pozajtra vam to zaslem,potom Vam napisem,ked to poslem,Vlasta
siska111 - 26. júla o 18:11
dakujem vam pekne z celeho srdca . mislim to uprimne mladsieho mam chlapceka ktoremu chcem tie ryfle .dakujemmmmmmmmmmmmmmm
Ja - 29. júla o 15:12
dobry den,dnes som vam tie rifle poslala,asi v pndelok by vam mali dojst,Vlasta
ani info o obdrzani balicku som sa nedockala,toto bolo prvy krat,co som naletela, 😒 uz si davam pozor, ako ste to uz viacera spominali,ak by som bola vo fin. tiesni,zacala by som setrit hlavne tam,co k zivotu nieje take potrebne
@2jana5 ta milucka111 pisala aj mne,kopirujem: milucka111
Príjemcovia: nikolca
dobri den mila pani som vo velmi zlej situaciji odkedi nas postihla povoden tak sa nemozeme dostat k peniazom a mam tri deti a nemozem si dovolit na nich nic kupit dve mi chodia do skoli 9 a 7 rocne a ta tretia ma pol roka niekedi mi nevijde ani na mlieko pre tu mamu tak vas prosim ak mate nejake sactvo alebo nejake starsie co uz nepouzivate topanocki velmi pekne prosim vopred vam dakujem . Maria
len sa zamyslam nad tym, ze ak to ti ludia nepotrebuju, co potom s tymi vecami robia a naco ich vypytuju? ved predsa nemozu cakat, ze im zadarmo pride nova draha znackova vec, ale skor veci na donosenie... to im stoji za to dalej predavat? ved kolke sme tu take, co predavame zachovale veci za babku a stoja nam v bazari cely rok...
my sme boli v takej kaši,manžel stratil pracu,koli chorobe,pri ktorej sa pracovat neda,je dialyzovany pacient..ale internet sme stale mali,lebo to bol jediny sposob ako byt v kontakte s ludmi,čo nam pomahali,rodina,kamarati...dokonca aj baby z konika z našej temy prispeli nemalou sumou a vecami a hračkami..skoro všetko pre Emmku som využila..hanbila som sa za to,že mi pomohli..človeka to zamrzí,že to nemáme čim oplatit..ale aby som niekoho zneužívala,tak to nie,sama som nikdy nepýtala peniaze od bab z konika,ani veci....za všetkym bola kamoška z konika,ktora mi už len napisala,že mam poslat č. účtu a adresu čakat.. 😉
a ona sa ako vola?
Môj názor ked je niekto v takej núdzi že nemá pomaly čo deťom obliecť tak nemôže mať predsa na to aby si platil internet 😕
@petrushkasc to sa pýtaš mna?lebo neviem,či mam odpovedat ja.. 😀
to je jedno ja sa len pytam ako sa vola 🙂
@petrushkasc ale ako sa vola kto?a koho sa pýtaš?lebo píšeš že je to jedno.. 😀
@dicinka1 vsak sa tu pise o tej co pyta od kazdeho veci tak chcem vediet jej meno nie? a napisala som preto to je jedno lebo ty si napisala ze ci sa to pytam teba a ja ze to je jedno kto by napise ako sa vola
toto je ta bendikova už pod inym nickom? tiež piše že je po povodni.....
copakova - Bez hodnotenia - Dnes o 14:43
dobri den pani zlata mozem sa spitat ci bi ste mi to nepodarovali nemam ani na postovne mam tri deticki najmensju mam rok aj sest mesiacov som sama bes mamzela sme s tej slapsiej rodinki po tej povodni sme ostali na mizine beriem materski prispevok 180 evr prosim ci bi ste nemali starsie vecicki na deticki cerku mam choru pomozte ak mozete alebo vasi znami dakujem vam vopret s celeho srdecka niejake starsie vecicki niejake starsie vecicki bi mi pomomohli dakujem a parajem krasne vianoce
@petrushkasc ,tak sa pytajk priamo..Ako sa vola ta,čo pyta od každeho veci..a nie len "ako sa vola" 🙂 😉

@renette Ved to...obcas ked vidim, ake kraviny si vedia zeny pre drobca zohnat...je to sila...a hlavne zbytocna investicia 😉