Pozor na maminy, ktoré sú akože vo finančnej tiesni
mile maminy upoornjem vas na mamiu pod nickom...milucka111...pisala i ze jej deti nemaju co nosit,c by som neposlala vvecicky a vianocne ozdoby..ja ze ok..poslite mi adresu...pani je z Malčic...volala som jednej znamej ,ktora je zhodouokolnosti odtial...tak pani vyvaza deti do skoly autom,plati internet..peiaze oim vraj nechybaju..maminy ak sa vam niekto takyto ozve.nech vam osle adresu a vy si ho overte cez obecny urad..ja rada pomozem,ale niekomu kto to naozaj potrebuje.nie kto vyuziva dovercivych ludi..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@dicinka1 a vsak len o nej sa tu rozprava tak by si to mala chapat nie? niektory ludia su az moc premudreli
@petrushkasc bud konkretna :D JA som osobne pisala o mne a o jednej babe z konika ,ako mi pomohla,tak som nededela koho myslíš,tým :Ako sa vola" 😉 pekny zvyšok večera..
@dicinka1 @sisaha @elise nie je to pravda, je to hoax, tu je k tomu vysvetlenie
http://www.rasizmus.sk/2011/11/22/hoax-o-romoch/
@dicinka1 @sisaha ten obrázok nie je pravda je to spam, čo sa týka dávok, na každu dávku ma každý človek, ktorý je v nudzi nárok, netreba sa nechať na uradoch odbiť a treba isť na urad s preštudovaným zákonom, kto vie v dávkach chodiť tak ich získa. obyčajný človek si povie na čo by malo moje dieťa brať sociálne štipendium na škole ale niekto iný to využije a má dieťa k dobru vreckove. vela ľudí sa vlastne z neznalosti vzdáva rôznych príspevko. ako sú ludia ktorý ani prstom nepohli celý život (poznám takých) čo sa týka práce aj veľa absolventov si povie že za 300 € ani z postele nevstanu, moja prvá výplata bola 5000 sk a to som dochádzala každý den 45 km tam a spať do práce. mnohí spolužiaci krutili nos že to je smiešna suma, po rokoch mali problem sa zamestnať natrvalo lebo mali vysoke nároky a žiadnu prax za sebou. v sučasnej dobe je celkovo dosť práce ale maju vysoký štandard výberu u zamestnávateľov.
@carodejnica 😉 diky Gabi,ale aj tak si myslím,že cigani maju pekne peniaze od štatu 😉
..je to proste jedno...ale kto mojmu dietatu da,motivačne??? a na stravu??? 😉
Nepáči sa mi ako rómovia (či cigáni), ale aj mnohí "biely" neprispôsobiví žiju, ale nepáči sa mi ani to, keď sa prilieva benzín do ohňa. Treba si informácie preveriť z každej strany. Inak je to len bohapustá demagógia, ktorá zbytočne burcuje vášne. 🙂
@dicinka1 ak splníš zákonné požiadavky, tak dostaneš všetky dávky, na ktoré máš nárok za zákona, v tom článku je to pekne vysvetlené,... 😉
@carodejnica problem je len v tom, ze na uradoch, ked ziadas info, ta pekne vypoklonkuju a odkazu aj na certa... Konkretne..ja som sa bola pytat na prispevok na byvanie (sama s dvoma detmi). Teta miesto toho, aby mi dala tlacivo, co vsetko mam doniest, len poznamenala, ze otcom treba zvysit vyzivne...a dalej sa so mnou nebavila, takze nie je to len o tom, ze prid, spln a dostanes...
@carodejnica a ja neprilievam olej do ohna..dokonca nie som ani rasista..Len vidim, ako niekto vie vyuzivat druheho a este ma plnu kečku rečí o tom, ako su diskriminovaní...
@sisaha podľa mňa to je chyba úradníčky... myslíš, že to funguje tak, že keď príde zjavne neprispôsobivá osoba na úrad ku nej (tej istej, čo tebe nepomohla), že jej dá presne na tácke, to čo potrebuje? neviem, divná predstava... 😕 ešte divnejšia je tá, že dotyčná neprispôsobivá osoba má právne minimum..
@carodejnica možno má právne minimum, možno ani to minimum, zato však má široké lakte, útočný tón a spolu s nou prípe dalších 10 jej podobných...Myslíš, že ked príde celá tlupa, tak jej pracovníčka odpovie, nech si nechá zvýšiť výživné...dovol sa mi zasmiat..
@sisaha presne, moja susedka, ktorá je slobodná matka, má dve deti, vlastný dom po rodičoch, v novembri jej skončila rodičovská dovolenka a pokračuje na predlženej rodičovskej do 6. roku veku dieťaťa - neplatenej. Bola sa spýtať na ÚPSVaR, kde jej bolo povedané, že žiadať o dávku v hmotnej núdzi má až v januári 2012, nakoľko posledný rodičovský príspevok jej bude vyplatený v decembri. Lenže ak jej dávky v hmotnej núdzi v januári priznajú, tak budú vyplatené až vo februári, tak vlastne v januári nebudú mať žiadny príjem, iba prídavky na deti a výživné na obe deti? Dobre sme to pochopili?
@2jana5 na podajdalej.sk je "cirna listina" nickov ktore klamu. Malcice sa tam spominaju vela krat. Ja som tiez poslala zo zahranicia velku krabicu hraciek a veci zadarmo, a zena sice nejake veci obliekla synovi ale polovicu urcite rozpredala alebo zahodila, vela zien mi pisalo ze aj oni jej poslali oblecenie, podava inzeraty ze potrebuje vsetko, dokonca aj peniaze zbierala prisla s genialnym napadom ako je tyrana, tvrdi ze je rozvedena, tyrana, syna ma choreho atd. pritom byva s priatelom v dome, syna ma zdraveho, chodia na dovolenky, maju auto, v dome plavajuce podlahy, nerezova chladnicka, vsetko na primernej alebo nad priemernej urovni.
Ja by som tiez rada pomohla niekomu kto to potrebuje alebo aspon neklame, mne nechodia domov baliky oblecenia a hraciek pre deti zadarmo. Vela veci dam aj charite, ale ked su veci naozaj drahsie a skoro nove, rada by som dala niekomu veci osobne.
Vcera mi napisala jedna pani, ze ma zaujem o rifle, ktore mam medzi inzeratmi, a ze peniaze posle posovne( nie na dobierku). Ja som jej napisala moju adresu. A teraz tu citam, ze niektory maju o nej zly nazor. Urobila som chybu s tym,ze som jej dala moju adresu? Moze s tym nejako zneuzit?
@haramiova aha, uz aj mne sa ozvala, potvora, ze nema internet, ale ako vidim, mien aj emailov ma plno 🙂. Tiez je zaujimave, ze furt meni pocet deti 😀 Asi v tom nema jasno.
zuzana.daducova23@azet.sk - zuzana daducova (neregistrovaná/ý) - Dnes o 16:45
pani moja zlata budte taka dobra ci bi sze mi ho neposlali ako vianocny stromcek bola som zaplavena najviac bol postihnuti moj dom mam tri deti som slobodna mamicka som na materskej nemozem si nic dovolit budte taka dobra ak mate srdce na zlutovanie tak sa zlutujte nadomnou nemam ani plyn ani elektrinu zila somnou matka ktora mi financne pomahala ale bohuzial zomrela srdce jej zlyhavalo deti mi chodia do skoly ani nemam ani na ranajki pre tie deti ani na desiatu pre deti lebo zijem na materskej manzel mi odisiel do prace ale uz je tomu rok a este sa nevratil nema chut znasat taki chudobny zivot a preto obvinujem sama seba ale ja za to nemozem je vsetko drahe a nemozem si dovolit nic pisem od kamaratky lebo ja nemam elektrinu tak nemam ani positac vopred dakujem zlutujte sa"
Teraz neviem, ci je to smiesne, alebo mam plakat. Nechapem takych ludi!!! Podla mna, co tam napisala,cele je klamstvo!!!
a znovu sa mi ozvala, znovu pod inym menom
lenka.danielka@azet.sk - lenka kinacova (neregistrovaná/ý) - Včera o 16:36 Nová správa
pani zlata zijem dost biedne mohla biste mi to poslat zadarmo kebi te mohla tak bi som bola vemi stasna lebo viete preco zijem takto biedne nemohla som mat deti mala som manzela a nechal ma prave preto a adoptovala som si dievcatko a nechal nas preto ze mal inu a ona bola tehotna a teras som sama na materskej a nevladem platit elekrtinu plin a zmalov je to dos taske prosim vas a ked mate este nieco na male dievcatko bola bi som stastna kebi ste mi to mohla poslaz nech vizeram nejak k svetu zebi sima vsimol ten moj manzel nech zachranim nejak malej otca zebi nevirastala sama ma mna snazim sa jej dat tolko laski kolko vladem nechcem zebi sa citola tak opustena jak ine deti v deckom domove tak bi som chcela nejak uputat manzela pomoste mi prosim nemame internet ani pocitac tak chodim do kamaratki tak pisem ces jej imeil a neje registrovana na modrom koniku
@adri266 prišlo mi to 2.1. 2012 lenka.danielka@azet.sk - lenka kinacova (neregistrovaná/ý) - 2. januára o 16:26
pani zlata zijem dost biedne mohla biste mi to poslat zadarmo kebi te mohla tak bi som bola vemi stasna lebo viete preco zijem takto biedne nemohla som mat deti mala som manzela a nechal ma prave preto a adoptovala som si dievcatko a nechal nas preto ze mal inu a ona bola tehotna a teras som sama na materskej a nevladem platit elekrtinu plin a zmalov je to dos taske prosim vas a ked mate este nieco na male dievcatko bola bi som stastna kebi ste mi to mohla poslaz nech vizeram nejak k svetu zebi sima vsimol ten moj manzel nech zachranim nejak malej otca zebi nevirastala sama ma mna snazim sa jej dat tolko laski kolko vladem nechcem zebi sa citola tak opustena jak ine deti v deckom domove tak bi som chcela nejak uputat manzela pomoste mi prosim nemame internet ani pocitac tak chodim do kamaratki tak pisem ces jej imeil a neje registrovana na modrom koniku
@2jana5
od milucka111
dobri den mila pani som vo velmi zlej situaciji odkedi nas postihla povoden tak sa nemozeme dostat k peniazom a mam tri deti a nemozem si dovolit na nich nic kupit dve mi chodia do skoli 9 a 7 rocne a ta tretia ma 1pol roka . tak vas prosim ak mate nejake sactvo alebo nejake starsie co uz nepouzivate topanocki viete teras idu i sviatki a ja nemam im s coho kupis ani ani sactvo ani cizmi a takvas prosim ak mate nieco doma . prosim odpiste mi matika-tv@azet.sk
Bola by som zvedava, ze este kolky z nas dostali tu istu spravu.
@sejbry ta milucka pisala aj mne ale už davnejšie,mali by ju bloknuť,na prvu spravu som nereagovala,potom poslala o dva dni znovu tu istú,tak som jej napisala či na internet má a viac sa neozvala
16. jún 2011 o 23:45
milucka111 Registrovala sa 7. mája 2011 na modrykonik.sk. Zatiaľ nepridala žiadny príspevok ani album.
milucka111
Príjemcovia: nikolca
dobri den mila pani som vo velmi zlej situaciji odkedi nas postihla povoden tak sa nemozeme dostat k peniazom a mam tri deti a nemozem si dovolit na nich nic kupit dve mi chodia do skoli 9 a 7 rocne a ta tretia ma pol roka niekedi mi nevijde ani na mlieko pre tu mamu tak vas prosim ak mate nejake sactvo alebo nejake starsie co uz nepouzivate topanocki velmi pekne prosim vopred vam dakujem . Maria
@sejbry malo by sa to nahlasiť adminom ale či ju za to bloknu to neviem,toto je bazar a nie charita,ja som jej vtedy napisala to o tom internete a viac sa neozvala,to ona viacerym toto iste poslala,lebo už som niekde o nej čitala neviem či to bolo na čiernej listine,že žobre od mamičiek veci ☹ ☹ ☹ ☹ ale ked ti pošle napriklad ip da sa kliknuť na vykričnik,že ťa ta sprava obťažuje a admin to preveri 😉 😉 a upozorni ju 😉

@sisaha Známa pracuje na úrade, a práve na poste kde riešia týchto darmožráčov. A presne mi ukázala kolko oni dostanú, a verte či nie, oplatí sa im NErobiť. Ved aj cigáni sa chvália,že načo majú ist na stavbu za 500 ečok, ked dostane doma na davkach skoro 700 e. A sa tešia ....