icon

Práca a život po pandémii

21. mar 2020

Ahojte ženy, bohužiaľ som zostala doma, som na 65%. Lenže čo bude potom? Ako to bude s prácou, myslíte, že o prácu bude boj? Som z toho strašne v strese, ako všetko poplatím, z čoho budeme žiť.
Čo si myslíte, rozbehne sa to? Alebo budeme bojovať o prežitie?

Strana
z2
basullinka
21. mar 2020

@anonym ...neboj sa. Prinajhorsom si stale vies na rok prerusit studium, skonsolidovat sa, nastartovat a fungovat dalej

danielinaa
21. mar 2020

skus si poposielat ziadosti do supermarketov a tak. Teraz je zvyseny pocet ludi v obchodoch, nakolko treba ovela viac varit ked su vsetci doma, predavaciek malo, mozno budu brat aj brigadnikov. Urcite vyskusaj

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
autor
21. mar 2020

@ptmt1011 Vidíš máme rovnaký pohľad, len dúfať, že bude dobre, že sa to spraví..

petamada
21. mar 2020

hlavne nestresovat, povzbudim ta, si na tom, oooooooooooovela lepsie ako ja..ja som bez prijmu (szco) v tejto situacii, mam dieta, hypoteku a som slobodna matka..tiez nemam miliony nasetrene.

erickatt
21. mar 2020

Ja doma bez centu, keďže som kaderníčka. Zatiaľ kupujem len nevyhnutné ale čo bude neskôr?? Zaplatiť nájom a odvody....

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
koronavirus
21. mar 2020

Zamestnáte sa v logistike. Napríklad v amazone sa ťahajú aj nadčasy a robia nábory toľko je tam práce! Niektorých odvetví sa recesia, kríza, pandémia vôbec netýka. Ak ste z okolia TT tak môžete dojsť k nám. U nás je vždy veľa práce, tu vám nebude nikdy hroziť 65% skor naopak, lebo u nás je rarita keď máme obdobie bez nadčasu.

Ale ludí zo štyroch automobiliek asi do amazona nenapcháme ale v SC je zase Alza tak tam to bude podobné a taktiež DHL. Kamióny dostali voľnú ruku takže odvetvie logistiky má teraz žatvu...

koronavirus
21. mar 2020

@erickatt tak pod zatial do amazona z TT mas kusok a tam teraz beru a mame dost prace aj nadcasy sa tahaju...

erickatt
21. mar 2020

@koronavirus už bývam za senicou. To by som mala kúsok ďaleko

koronavirus
21. mar 2020

Jaaj to ano... Lebo druhe su v Senci, Galante, Seredi co su imunne voci tym veciam. Tam sa robi stale aj keby neviem co bolo. SZCO sa uz neoplati. Kamarati vratili zivnosti a zamestnali sa lebo ked to prepocitali pre a proti lepsie im vyslo zamestnat sa.

Ja sa chodim strihat do velkeho tesca pri vodojeme poznas? Tam strihaju na pockanie.

modrykoniicek
22. mar 2020

@stanulienkat Koľko krát som si chcela odložiť.
A huups tu nečakané niečo.Tu treba na stravu tu na benzín atď atď a už som došetrila lebo inak by som ostala hladná alebo by sme ostali stáť na dialnici.

Nie vždy sa dá ušetriť.Keď som zarábala pred rokom 480€ tak som bola rada, že na konci mesiaca mám čo jesť.

eliska13
22. mar 2020

Veď sa vrátiš do automobilového priemyslu prečo si myslíš, že Ťa vyhodia?Asi nie si sirota už, keby bolo najhoršie rodina pomôže.Rodiny majú hypo, leasingy deti nikto to nemá ľahké.

autor
22. mar 2020

@eliska13 No tam bude teraz kríza a fakt veľká, auta teraz nejdú moc na odbyt a navyše by sme mali byť nahradení robotikou.

Strana
z2