Práca v tehotenstve a popri materskej.

diana999
5. feb 2020

Ahojte chcem sa spýtať či má niektorá z vás s týmto skúsenosti. S prácou z domu. Som v druhom mesiaci čiže prácu si už hľadať budem zbytočne, ale rada by som počas tehotenstva (a možno aj po pôrode) pracovala z domu. Ak poznáte osvedčené stránky s takouto ponukou budem rada ak by ste mi ich poslali do komentov. Preferujem skôr prácu fyzickú, ako sedieť za počítačom (čiže skladanie niečoho atď.)
Ak sa nájde čokoľvek budem veľmi rada Ďakujem
Bratislava| 20r. |

klarissa25
5. feb 2020

skladanie niečoho a iné blbosti su na 99percent podvody, spoznaš to hlavne tak že musíš na začiatok niečo zaplatiť....nikdy z toho nič neuvidíš... praca z domu bud prekladateľstvo, učtovnictvo a podobné veci.....

lucinka1988
5. feb 2020

@diana999 ptacujem z domu pre pôvodného zamestnávateľa od nastúpu na MD, neviem si to vynachváliť, ale ide o odbornú prácu za PC, mala som šťastie, že som robila ťažšie nahraditeľnu prácu pred MD, využila som to a navrhla zamestnávateľovi takýto spôsob fungovania, s čím on súhlasil..Insk je takých prác veľmi malo, ak máš možnosť, skús pouvažovať nad takouto alternatívou..

ivkazba
5. feb 2020

@diana999 sú tu desiatky diskusií na tému "práca z domu". V prvom rade si treba povedať, aké máš schopnosti/zručnosti a podľa toho hľadať alebo ponúkať. Môžeš robiť nejaký hand made (šitie, štrikovanie, pletenie, pečenie, výroba hračiek a pod), môžeš cez PC učiť jazyk, môžeš robiť preklad textov s cudzieho jazyka, účtovníctvo, atď. Čo sa týka "skladania niečoho", tak to funguje ako píše klarissa.

diana999
autor
5. feb 2020

Účtovníctvo neviem tak to asi robiť nemôžem a cudzí jazyk viem, ale myslím ze nie tak dobre aby som si sama trufla na prekladatelstvo

qsookie
5. feb 2020

@diana999 Neviem ako si, či budeš na tom fyzicky, ale napr. upratovanie, žehlenie... potom už len nejaké brigády - roznos letákov, výpomoc v obchodoch.
Prečo by niekto dával čosi skladať niekomu domov, keď to lacnejšie dovezie z Číny, alebo to robia napr. kryté dielne?!

bobko71
6. apr 2020

o jednej zaujímavej práci z domu viem a pokiaľ vás to zaujíma napíšte mi správu rada Vám poviem viac informácií