icon

Pracovné pohovory - vtipné zážitky

lapersefona
12. dec 2019

Ahojte zienky personalistky

Napiste sem vase zazitky s uchadzacmi o zamestnanie. Co vas prekvapilo ci rozosmialo? Nech sa zabavime ;)

Strana
z4
michaela329
15. dec 2019

@rainee tak ono fyzická kondička bude u nich asi dôležitejšia ako základné znalosti ZP 🤷‍♀️

katkakovac
15. dec 2019

@monane moj muz isiel na pohovor (v lete, vonku 35stupnov) do medzinarodnej firmy. V slapkach, rozopatej koseli a kratasoch. Tam sedelo 50 typkov stredneho veku v obleku, z kufrikmi. V tom case mal tak 22-23 rokov. Znalostami ich VSETKYCH schoval do vacku, jediny postupil do druheho kola a nakoniec sa v danej firme zamestnal. Nakoniec sa po rokoch osamostatnil a tejto firme je dost konkurencia v minimalne 3 okolitych statoch. Nie je to vzdy o obleceni, ale o tom, ako posobis...

matildasj
16. dec 2019

@quaxi toto šéf zabil 👍👌

katulienkax
16. dec 2019

@dopolbokaodrata moj oco na tuto otázku odpovedal ze do 5 rokov firma bud skrachovala alebo ušla inde za daňovými vyhodami. Kokos co to za otázku debilnu

adik64
18. dec 2019

Kočky a aká odpoveď sa očakáva na otázku typu aké sú vaše slabé stránky? Ja nikdy neviem, čo by som na toto odpovedala.

bluka2
18. dec 2019

@adik64 mna sa to opýtali len raz a zaskočilo má to, že som im povedala, že ich mám dosť, ale práve mi nič z nenapadá, o čo by som sa chcela podeliť a že nech sa k tomu vrátime na konci pohovoru, že dovtedy mi niečo napadne... Našťastie sa už nepýtali a prácu som dostala. Aj keď nemyslím, že toto je úžasný postup, aj keď fungoval

adelakudlacova
Autor odpoveď zmazal
qetka
22. dec 2019

@adik64 da sa povedat taka vlastnost, ktora sa im hodi, a ktora v istom slova zmysle moze byt akoze zla 😂... napriklad: chodim vzdy a vsade prilis skoro; mam az prilis velky zmysel pre poriadok; hneva ma, ked mam neprecitanu / nevybavenu postu; mam nutkanie opravovat gramaticke chyby po ostatnych; v prijatych dokumentoch opravujem formatovanie... a tak samozrejme nie vsetko naraz, lebo to uz je potom clovek Monk a to je diagnoza 😂 ale nieco na tento styl

adik64
23. dec 2019

@qetka Dakujem pekne. Inac dost si ma tym prikladom vystihla, musim sa nad sebou zamysliet 😉

rainee
23. dec 2019

@adik64 tak toto je tiež blbá otázka, čo koho do toho. ja žiadne slabé stránky čo sa práce týka nemám, fakt. Robím si prácu na 150%, nikdy nemeskam,som nekonfliktna a s kolegami dobre vychadzam. Tak som povedala že moja slabá stránka je perfekcionizmus a neznášam naprávať veci čo druhí zvorali 😂
A z každej práce som vždy odišla ja sama, pretože má práve toto nebavilo, stále robiť za druhých a plat nič.

Strana
z4