Pre akú hlúposť ste sa rozplakali?
Mozno divna tema ale zaujimalo by ma ci len ja som taka na hlavu ozaj 😂 mne sa dnes rozbila salka (ktoru som dostala a velmi som si ju sanovala) prvy raz som si do nej spravila caj hned roztrieskala. Pol hodinu som nevedela prestať plakat 🤦 ale.podotykam ze pre mna to.malo hlbsi vyznam. Muz samozrejme ma.ma za uplne blazna ako mozem plakat pre taku kravinu a aj ja sa citim trapne. Podotykam ze mam cez 30 a dve deti 🙈
Dobrá téma 🙂👍
Ja si pamätám, ako som PMS hladná išla v ramci obednej prestávky v praci do obchodu a obchod (take male blizke potraviny) boli zavreté v ten deň. Normalne som sa rozrevala 😃😂
Ze vypadol internet a ja robím z domu. Mala som v ten deň veľa práce a bola to dlhodobejšia porucha, vôbec som nevedela, kedy opäť nabehne.
No doplním baby ako som písala, že kvôli snu o nevere, tak nakoniec môj sen, nebol iba sen a ukázalo sa to ako pravdou, no už môžem plakať preto naozaj. 🙂
To je tema toto 😀 Ja placem stale pre kazdu kravinu 🤦♀️🤷♀️ Aj kazdy den..taka som no, citliva a empaticka 😀
Baby ja len čumím...závidím. Minule sa ma moja 10 ročná dcéra opýtala či viem plakať, lebo ona ma ešte nevidela. Asi som divná, moja prvá emócia nikdy nie je plač.
@dahra v dobrom zavidim 🙂
Ja placem furt pre nieco (bez ohladu na cyklus) ..no manzel sa dodnes smeje natom ze som (v tehu) plakala pri Simpsonovcoch..no ked Homer mal prave dojemnu debatu s Lisou..Hooomeeer !!! Dojemnu debatu k svojej inteligentnej dcere..ta scena blbeho otca a chytrej dcery s krasnymi slovami ma dojali. Inak,rozreve ma aj reklama na Merci (ku dnu zien/matiek), myslienky na nieco dojemne atd..

par dni do zadu, hrali sme s mojim manzelom a mojou mamou clovece nehnevaj sa a uz sme hrali tretikrat a stale som ani raz nevyhrala😂😂😂😂😂 inak taka nie som, malokedy placem, ale som tehotna a sibe mi, vkuse placem za blbosti