icon

Pre akú hlúposť ste sa rozplakali?

28. aug 2023

Mozno divna tema ale zaujimalo by ma ci len ja som taka na hlavu ozaj 😂 mne sa dnes rozbila salka (ktoru som dostala a velmi som si ju sanovala) prvy raz som si do nej spravila caj hned roztrieskala. Pol hodinu som nevedela prestať plakat 🤦 ale.podotykam ze pre mna to.malo hlbsi vyznam. Muz samozrejme ma.ma za uplne blazna ako mozem plakat pre taku kravinu a aj ja sa citim trapne. Podotykam ze mam cez 30 a dve deti 🙈

Strana
z3
lneviemmeno
29. aug 2023

par dni do zadu, hrali sme s mojim manzelom a mojou mamou clovece nehnevaj sa a uz sme hrali tretikrat a stale som ani raz nevyhrala😂😂😂😂😂 inak taka nie som, malokedy placem, ale som tehotna a sibe mi, vkuse placem za blbosti

catherinah
30. aug 2023

Dobrá téma 🙂👍
Ja si pamätám, ako som PMS hladná išla v ramci obednej prestávky v praci do obchodu a obchod (take male blizke potraviny) boli zavreté v ten deň. Normalne som sa rozrevala 😃😂

toskanka
30. aug 2023

Ze vypadol internet a ja robím z domu. Mala som v ten deň veľa práce a bola to dlhodobejšia porucha, vôbec som nevedela, kedy opäť nabehne.

mimka1402
30. aug 2023

No doplním baby ako som písala, že kvôli snu o nevere, tak nakoniec môj sen, nebol iba sen a ukázalo sa to ako pravdou, no už môžem plakať preto naozaj. 🙂

biibiana
30. aug 2023

To je tema toto 😀 Ja placem stale pre kazdu kravinu 🤦‍♀️🤷‍♀️ Aj kazdy den..taka som no, citliva a empaticka 😀

dahra
30. aug 2023

@mimka1402 - och, to fakt?

dahra
30. aug 2023

Baby ja len čumím...závidím. Minule sa ma moja 10 ročná dcéra opýtala či viem plakať, lebo ona ma ešte nevidela. Asi som divná, moja prvá emócia nikdy nie je plač.

autor
30. aug 2023

@dahra v dobrom zavidim 🙂

babydesire
31. aug 2023

Ja placem furt pre nieco (bez ohladu na cyklus) ..no manzel sa dodnes smeje natom ze som (v tehu) plakala pri Simpsonovcoch..no ked Homer mal prave dojemnu debatu s Lisou..Hooomeeer !!! Dojemnu debatu k svojej inteligentnej dcere..ta scena blbeho otca a chytrej dcery s krasnymi slovami ma dojali. Inak,rozreve ma aj reklama na Merci (ku dnu zien/matiek), myslienky na nieco dojemne atd..

Strana
z3