icon

Prečo bola odstránená diskusia o Fica?

141117mmn
26. okt 2024

Preco odstranili diskusiu? Akej konspiracnej teorii verite? Rozoberali sme Fica ... to preto????

Strana
z2
sigognac
27. okt 2024

Ak sa ti zda, ze ja to komplikujem, pockaj na proces, to len nieco uvidis. Uz teraz ma vysetrovaci spis tisice stran. Neda sa uspokojit s tym, ze povieme "bol niekde, nejak postreleny" a na tom zakladat teoriu o tom, ze to bolo cele nahrane. Ak bolo, tak treba konkretne vysvetlenia ku konkretnym otazkam. Cim je udalost menej pravdepodobna, tym presnejsie a podrobnejsie vysvetlenia treba.

Nie, nemas pravdu, ze Fico moze v tomto pripade ako poskodeny odpustit, a ze by sa konalo "iba" vo veci terorizmu a pripravy na cin, takze by nebolo treba predkladat lekarske spravy a balistiku. Islo prinajmensom o pokus o vrazdu, co bolo neskor, ak som spravne zachytil, prekvalifikovane na terorizmus. Ani pri jednom z tychto trestnych cinov nepripada do uvahy stiahnutie suhlasu poskodeneho a organy musia konat. A prave poranenie RF je dolezitou sucastou toho trestneho cinu, stihanie sa na nom zaklada, a preto musi byt v spise.

Narok na odskodnenie sice uplatnovat RF nemusi, ale to je nieco uplne ine, aj ked dam na tvoje slova.

Lekarske spravy budu sucastou tresneho konania a budu uvedene v rozsudku. Ak chces, poznac si, mozeme si dat "fact check" o rok, ked uz snad bude rozsudok.

viera27
27. okt 2024

@sigognac to sa len potesim, ked budu. Zatial je to za mna prilis divne. A to fakt nie sme nikto konspiratori, ale smrdi to.A fakt je, ze Robert klame, alebo fabuluje vzdy, ked otvori usta.

sigognac
27. okt 2024

Klame urcite, ci prave v tomto - neviem, neviem 🙂 Ved uvidime. Sam som zvedavy, zvlast na opis zraneni a ako ich liecili.

viera27
27. okt 2024

@sigognac toto. Ale stale neverim, ze to zverejnia. Urcite pojdu len po vystrel a plan. A to im staci. A ani s tym sa neponahlaju.

Strana
z2