Prečo bola odstránená diskusia o Fica?
26. okt 2024
Preco odstranili diskusiu? Akej konspiracnej teorii verite? Rozoberali sme Fica ... to preto????
Klame urcite, ci prave v tomto - neviem, neviem 🙂 Ved uvidime. Sam som zvedavy, zvlast na opis zraneni a ako ich liecili.

Ak sa ti zda, ze ja to komplikujem, pockaj na proces, to len nieco uvidis. Uz teraz ma vysetrovaci spis tisice stran. Neda sa uspokojit s tym, ze povieme "bol niekde, nejak postreleny" a na tom zakladat teoriu o tom, ze to bolo cele nahrane. Ak bolo, tak treba konkretne vysvetlenia ku konkretnym otazkam. Cim je udalost menej pravdepodobna, tym presnejsie a podrobnejsie vysvetlenia treba.
Nie, nemas pravdu, ze Fico moze v tomto pripade ako poskodeny odpustit, a ze by sa konalo "iba" vo veci terorizmu a pripravy na cin, takze by nebolo treba predkladat lekarske spravy a balistiku. Islo prinajmensom o pokus o vrazdu, co bolo neskor, ak som spravne zachytil, prekvalifikovane na terorizmus. Ani pri jednom z tychto trestnych cinov nepripada do uvahy stiahnutie suhlasu poskodeneho a organy musia konat. A prave poranenie RF je dolezitou sucastou toho trestneho cinu, stihanie sa na nom zaklada, a preto musi byt v spise.
Narok na odskodnenie sice uplatnovat RF nemusi, ale to je nieco uplne ine, aj ked dam na tvoje slova.
Lekarske spravy budu sucastou tresneho konania a budu uvedene v rozsudku. Ak chces, poznac si, mozeme si dat "fact check" o rok, ked uz snad bude rozsudok.