icon

Prečo bola odstránená diskusia o Fica?

141117mmn
26. okt 2024

Preco odstranili diskusiu? Akej konspiracnej teorii verite? Rozoberali sme Fica ... to preto????

Strana
z2
viestta
26. okt 2024

@141117mmn nejaka iniciativna sudruzka nahlasila

lienka.7
26. okt 2024

@141117mmn no lebo Fico 🙈
Ono celkovo konšpiračnym teóriam sa tu skratka moc nedarí...
Tak skúsme dat dalsiu 😁
Kto vie, prečo Dolinkova naozaj odstúpila...
Po BA idú tamtamy, ze je tehotná... 🤔Preto ani nejde naspäť do parlamentu.
Len podotykam, ze to netvrdím ja, aby to bolo jasne. 😁

vkatush
26. okt 2024

@141117mmn ja som vtedy akurát klikla na druhú stranu, keď ju zrušili 🥲
Takže, bol tam
- Fico a jeho zázračné uzdravenie
- život na iných planétach/mimozemšťania
- pád dvojičiek
- princezná Diana
- P.Diddy

A viac si nepamätám. Ale také, čo som "zachytila" pomimo boli viacnásobní strelci pri JFK, úmyselné vytvorenie covidu kvôli preľudneniu sveta, samozrejme zinscenované pristátie na Mesiaci, známe celebrity a ich fingovaná smrť alebo náhradníci ako boli Paul McCartney, Avril Lavigne či večne živý Elvis, Titanic bol finančný podvod a potopili sesterskú loď,...
Je toho veľa a je to sranda, keď si o tom človek číta 😂

galioska
26. okt 2024

ani pukance dom nedtihla urobit😹 a co fico o com bola rec o atentateci?

141117mmn
autor
Autor odpoveď zmazal
lija22
26. okt 2024

inac zamyslela som sa a paci sa mi teoria, ze vznik zivota na zemi bol umelo riadeny inou inteligenciou rozumej mimozemstanmi. O tomtosom citala este ako dieta v Danikenovych knizkach a teraz sa uz usmievam nad jeho mnohymi teoriami ale ako jednoduchy nevzdelany clovek som to zrala 🙂 je to fascinujuce

lija22
26. okt 2024

prosim aka teoria ide okolo diddiho?

atinkaa
26. okt 2024

....ja myslim, ze toto je bez diskusie 🙊🙈

je to zufale, uz to nie je ani vtipne, jednoducho ozaj ako ked triedu ovladnu patkari...chvilu parada, lebo srandicky,...ale to je tak na 5 minut a dalej? ....nic, doslova, do pismena...

141117mmn
autor
Autor odpoveď zmazal
141117mmn
autor
Autor odpoveď zmazal
galioska
26. okt 2024

@141117mmn klud, lebo to zmazu zas, su tu sledovatelky co nahlasuju😄 treba pisat slusne

fajnova
26. okt 2024

@141117mmn príliš to prežívaš a nadávať adminkam do svin je už silná káva. Ja som to nebola, ale určite niekto nahlásil, že siris konšpirácie. Skús sa upokojiť

sevrin
26. okt 2024

Fico večer narýchlo zvolal Bezpečnostnú radu a po nej mal tlačovku že tému treba zrušiť.

141117mmn
autor
Autor odpoveď zmazal
141117mmn
autor
Autor odpoveď zmazal
141117mmn
autor
Autor odpoveď zmazal
141117mmn
autor
Autor odpoveď zmazal
annm81
26. okt 2024

Prosím ťa nepreháňaj, lebo šírením ničím nepodložených konšpirácií sa dostávaš na úplne rovnakú úroveň ako Fico, Blaha, mladý Kaliňák a ďalší podobní. Môžeme si byť istí, že z toho vláda vytrieska, čo sa dá, môžeme sa obávať, že to zneužije absolútne príšerným spôsobom na diskreditáciu opozície a na hon proti liberálom (vrátane bežných občanov, ako som aj ja, či ktokoľvek z nás), môžeme špekulovať, že následky riadne zveličili. Ale reálne neexistuje žiadny dôvod predpokladať, že atentát ako taký bol zinscenovaný - to by to spravili jednak veľmi amatérsky. Načo by potom potrebovali mesiace na to, aby SIS našla prepojenia na opozíciu? Dávno pred atentátom by to mali hotové. A najmä, neexistuje žiadna dostatočne silná motivácia, aby to spravili. Načo? Do volieb ďaleko, podpora voličov vysoká.

sigognac
26. okt 2024

@141117mmn no ja ti neviem...

Kedysi som tocil reklamu. Viackrat. Boli to jednoduche scenky, par pohybov, par viet do kamery. Bol pri tom kopec komparzu, vsak aj ja. A natocit nieco take jednoduche, tak, aby to bolo bezchybne a vyslo to "na prvu", trvalo vacsinou od skoreho rana do vecera a plno pokusov sa pokazilo.

Neviem si uplne predstavit, ako mohol byt tento atentat hrany a ako sa mohol nechat postrelit. Ak by to tak bolo, muselo o tom vediet velmi vela ludi. Museli na to byt pripraveni, museli kazdy poznat svoju ulohu a nikto nesmel urobit ziadnu chybu. Pripustme, ze to tak bolo, ale potom prichadza, aspon podla mna, velky problem - je potrebne to sklbit s "komparzom", ktory o nicom nevie. Cize bezni ludia v Handlovej. Ideme tam s divadlom, pri ktorom nejaky nas herec akoze utoci zbranou na premiera. Ale nemame pod kontrolou vsetkych. Su tam nahodni divaci. Ako odkontrolujeme, ze nikto do nasho predstavenia nezasiahne? Co ak je tam snazivy drzitel zbrojneho preukazu skupiny A, ktory ma pod pazuchou zbran, a postriela nam nasich ludi, lebo si mysli, ze kona v nutnej obrane?

Teda kazdy jeden clovek, ktory bol na namesti, bol hercom? Vsetci boli dohodnuti? A ak to teda malo vyjst na prvy pokus, muselo to byt natrenovane. Kde trenovali, s celym tymto komparzom? Na Urade vlady? Na Kolibe v atelieroch? Samozrejme, vsetko v utajeni. Kto pri tom hral premiera? Premier bol na nacviku alebo ho niekto zastupoval? Premier chodil na nacvik divadla na atentat...hm... A ak ho niekto zastupoval, ako vedel, kde ma stat, co ma robit, kam sa pohnut, ako spadnut, atd.

Hitler prezil desiatky pokusov o atentat. V dnesnej dobe, ak by doslo k uz len k druhemu pokusu, konspiratori by boli vystreleni na Mesiaci. Nieto este desiaty, patnasty pokus... Tomu by nikto neveril. A predsa to tak bolo, a je to nespochybnitelny historicky fakt. Prezil 42 pokusov o atentat...

A ak by sme pripustili, ze sa "nechal" postrelit. Kto nieco vie o zbraniach, urcite potvrdi, ze sa neda pustit styri strely z deviny do oblasti brucha s tym, ze sa spolieham, ze to bude len zranenie. (Mimochodom, presne kvoli tomuto urcite sud nebude brat argumentaciu obhajoby, ze ho chcel len zranit.)

Odmyslime si lekarov. Ja si teda myslim, ze nie je mozne kupit si vsetkych. Je tam centralny prijem, asi traumatologia, CT, MR, RTG, krv, atd. Dalsich x ludi vstupuje do hry. Ale dobre, akoze su kupeni alebo presvedceni.

Potom vsak nastupuju pravne nasledky. Vysetrovatel, CPZ, prokurator, sudca. Dalej v ramci sudneho procesu x svedectiev, aj nahodnych ludi, nielen "nasich". Vsetko odznie verejne alebo polo-verejne na sude. Dalej mame sudnych znalcov. Balistika, medicina, psychologia, psychiatria. Vsetci kupeni, vsetci dohodnuti? Balistiku ako osalime? Vyletela gulka z tej zbrane alebo nie? Obhajoba moze namietat. Moze si vypytat vlastneho znalca, ktory musi mat pristup k balistike. Gulka, zbran, mechanizmus zranenia. Dalej medicina. Obhajoba a protiznalec z obastli mediciny, Kde je vstrel, kde je vystrel, kde su vysledky krvi, kde je popis CT, MR, operacna sprava, rekonvalescencia... Kto je pod tym podpisany? A aj advokat je kupeny?

Dalej mame odvolaci sud, ktory urcite bude, lebo hrozi vysoky trest. Dasli kupeni sudcovia (ini), dalsi znalci (mozu byt ini). No a potom pripadne, ale zrejme ano, Najvyssi sud. Dalsi kupeni sudcovia. Teoreticky este potom aj Ustavny sud, ako opravny prostriedok. Vsetko treba dohodnut, vsetko treba kupit alebo vyhrazkami prinutit.

Mnozstvo ludi, ktori by sa mali podielat na takomto komplote, je velke. Nikto z nich nesmie urobit ziadnu chybu, nikto sa nesmie nikde "prekecnut", nikomu nesmie v hlave prepnut alebo sa nesmie zrutit, ze sa nebude na takom kolosalnom podvode podielat. Je to mozne? Kazdy z tychto ludi ma rodinu, priatelov, slabsiu chvilku, alkoholo... Kedykolvek hrozi, ze niekto povie nieco, co by nemal.

Toto nepisem preto, ze som fanuskom Fica alebo tejto vlady. Som velmi smutny, sklamany a zufaly z toho, do akej zumpy nas tahaju, Som volicom opozicie, som proeuropsky, proukrajinsky. Hlasoval som za vstup do EU aj do NATO a dodnes som presvedceny, ze som urobil pre nasu krajinu dobru a spravnu vec.

Ale tazko uverit takejto teorii, naozaj. Nehovorim, ze je to absolutne vylucene. Ale kde su dokazy? Zatial som nevidel nic, co by ma presvedcilo, ze atentat bol hrany. Ze sa Fico dostal zo zraneni podozrivo rychlo? Mohol by nam k tomu povedat nieco nejaky lekar alebo idealne vojensky medik. Je fakt, ze styri gule do brucha, musel mat stastie od Boha. (Ja by som tam sice menoval inu nadprirodzenu bytost, uplne z opacneho konca panteonu, no ale ostanme pre istotu pri tomto). Ale bol to pravdepodobne celoplast. Teda gulka preleti telom ako tenka ihla. Ak nechyti kost a preleti cez makke tkaniva, neurobi az taku skodu, ak netrafi velku cievu alebo velmi dobre krvou zasobeny organ ako pecen. Spekulujem, nie som lekar. Napriek tomu si myslim, ze to mozne je.

Za mna je tato udalost cierna labut, utocil pomatenec a Ficko mal skratka z pekla stastie. Ked mi niekto predlozi presvedcive dokazy o tom, ze to bolo inak, potom uznam, ze som sa mylil. Dovtedy je vsetko, co je v rozpore s tym, co je doteraz zjavne, len cista spekulacia.

xsuzannex
26. okt 2024

@sigognac 👏👏👏👏👏

rozculena
26. okt 2024

prečo to zrušili? lebo cenzúra....

deti95060810
26. okt 2024

fico je nesmrteľný....

hefo
27. okt 2024

@sigognac Nemám nijaké lepšie informácie, preto nehovorím tak ani onak, ale keď si položíme otázku "Cui bono?", tak ten atentát dosť smrdí. A to zázračné uzdravenie, že o tom nevedel rudý Rudy, nemusel sa trepať do Innsbrucku, stačilo isť do Banskej Bystrice...

viera27
27. okt 2024

@sigognac uprimne? Nieco sa stalo. Ale podla mna mal napr. vestu a absolutne to nebolo take ako z toho narobili. Preto vsetkym v nemocnici zhabali mobily, podpisali mlcanlivost a spravy o zdravotnom stave podaval Kali. A Bystrica samozrejme, lebo Lapunikova a “bystricka klika”

xsuzannex
27. okt 2024

@viera27 a preto bola par hodin po atentate na internete cela lekarska sprava lebo vsetkym zhabali mobily, a podpisali papier, ano..

Modrý koník
27. okt 2024

@141117mmn Ahoj, sme radi, že sa aktívne zapájaš do diania na stránke, ale buď, prosím, aspoň trošku dáma a popracuj na svojom slovníku. 😉

Dôvod odstránenia akejkoľvek diskusie sa vo fóre nedozvieš. Je lepšie sa opýtať priamo nás, preto použi v budúcnosti, prosím, tento link: https://www.modrykonik.sk/faq/faq/

Spomínanú diskusiu sme odstránili na základe Všeobecných podmienok používania stránky (bod 58., písmeno j.) Diskusia bola žiadosťou o vyplnenie dotazníka. Šírenie dotazníkov, ktoré majú slúžiť na zber dát pre odborné účely (bakalárska práca, diplomová práca, semestrálna práca a iné absolventské práce), na Modrom koníku nepodporujeme. Takto získané dáta v online priestore považujeme za absolútne nedôveryhodné.

Ak chceš diskutovať na tému, o ktorej si mala pocit, že bola kvôli nej spomínaná diskusia zrušená, môžeš tak urobiť napríklad tu:
https://www.modrykonik.sk/forum/politicke-spektrum/co-priniesol-13-rok-vlady-roberta-fica/ https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/ako-zmeni-politika-smer-u-ekonomicku-situaciu/

Prajeme peknú nedeľu všetkým slušne diskutujúcim. 🙂
Modrý koník team

viera27
27. okt 2024

@xsuzannex a to sa vylucuje? Ze je nieco zakazane a niekto to porusi? Ako som napisala, nieco sa naozaj stalo, ale neskutocne to nafukli.

sigognac
27. okt 2024

@hefo Cui bono, nuz Robertovi. Lenze to, ze sa mu to hodi, nedokazuje, ze to bolo naplanovane. Prezil pokus o atentat, ktory podla mojho nazoru tazko mohol kontrolovat, dostal sa z toho zazrakom, a ked sa mu takto "postastilo", je jasne, ze je to prenho vitana zamienka, aby mohol obmedzit media a obcianske slobody. On mal stastie, my smolu, nie preto, ze by som mu prial smrt, ale preto, ze nejakemu somarovi preplo a doplatime na to vsetci.

@viera27: Dobre, pripustme, ze mal nepriestrelnu vestu, a ze vsetko bolo dohodnute v bystrickej nemocnici. Zase sa vratim k rovnakym otazkam: kolko ludi muselo byt dohodnutych? Uz len ked si zoberieme napriklad obsluhu CT/MR. Tam su aspon traja ludia. Po vysetreni ostava vela stop, ak aj spravu niekto sfalsoval. V CT/MR je pocitac, ktory vytvara metazaznamy o kazdom vysetreni. Teda nielen samotne vysetrenie, ale niekde inde sa ulozi cas vysetrenia, druh, ako sa vyuzival zdroj energie na tej masine, co robil softver, atd. Da sa to dohladat a musi to sediet so spravou. Ak podvrhnu spravu o CT, da sa overit, ci naozaj take vysetrenie prebehlo, ci bolo v tom case, atd. A to je len jedno oddelenie. Mame tam aj dalsie, chirurgiu, JIS, atd.

Dalej, lekarske spravy musia byt predlozene na sude, pretoze na ich zaklade sa urci pravna kvalifikacia skutku a vyska trestu. Tieto spravy uvidi mnozstvo ludi. Ak mal vestu, a vo falosnej sprave sa bude pisat, ze dostal par guliek, bude potrebne predlozit dokazy. Teda napriklad tie vysledky vysetreni z MR/CT. Musia na nich byt vidiet specificke zranenia sposobene gulkami. Ako ich kto vyrobi? Postrelia niekoho ineho, aby mal presne take iste zranenia, urobia mu CT a potom to predlozia na sude? Kto sa necha postrelit do brucha kvoli falosnej sprave?

Dalej strely: ak obzaloba bude tvrdit, ze strely zo zbrane preleteli telom, mali by byt na gulkach stopy textilu, kedze preteli cez sako, maju tam byt stopy krvi RF, mozno aj stopy tekutin, ktore sa v crevach nachadzaju. Gulky niekam vyleteli a dopadli (preto tam travili technici tolko hodin, kedze nie je uplne lahke najst taky maly predmet na takom priestranstve, mohli sa odrazit, atd.) Budu specifickym sposobom deformovane, pricom vysvetlenie obzaloby o drahe strely musi presne sediet s uhlom zbrane, ktoru drzal atentatnik.

Vsetko to musi presne sediet a do seba zapadat. Advokat by bol v siedmom nebi, keby prokurator predlozil sudu balisticku spravu z KEÚ, ktora vykazuje zjavne logicke chyby.

Myslim, ze skratka nie je mozne predlozit spravu o takychto zraneniach, ak k nim nedoslo, a potom cakat, ze to na sude nikto nenapadne. A to som komentoval len to, co k comu viem nieco povedat. Je tam sto dalsich veci.

viera27
27. okt 2024

@sigognac prilis to komplikujes. Trebars aj bol postreleny, niekde, nejak, nespecifikujem. Ja spochybnujě balans na okraji zivota a smrti tyzden ci dva ci kolko nas tym krmili a chudak premier prederaveny ako reseto. Inak s tymi spravami si udrel klinec po hlavicke. Vsak to ked hned Fico vyrukoval, ze nejde zalovat, nechce sud, tak presne to mi bohuzial blikalo ako prve. Nechce sa pustat do nazerania do sprav pri spore o nahrade skody napr. Cintulu hadam nik nevidel odvtedy a sud bude akurat o planovani a terorizme. A tam staci hoci aj pokus. Nepojde sa do lekarskych sprav, nakolko “Fico odpustil” a teda jeho naroky ako poskodeneho nebudu riesene , daj na moje slova.

Strana
z2