Prečo by ste v niektorých mestách nechceli bývať?
V akom meste by ste nikdy nechceli bývať? Ktoré sa vám nepáči a prečo?
Všade na východe sorry not sorry 😄 príroda krásna, histórické pamiatky, ľudia fajn. Ale všade cigáni (osadníci), žiadne obchody, žiadna robota, biedne platy...nikdy.
Autorka
Na Orave nemáš veľa miest - Dolný Kubín, Námestovo, Tvrdošín, Trstená. Mne osobne sa páči Dolný Kubín a Tvrdošín. Vyhovuje mi Dolná Orava, Horná a Biela to je už trošku o inom svet.
.. keď som s rodinou,je mi všade dobre...☺️ môže to byť bars aj na konci sveta,alebo Bohom zabudnutá diera
Dlhšie som tam nebola a môže byť, že som mala až príliš veľké očakávania, ale za mňa aj Bratislava. Prešla som centrum a okolie Dunaja. Mnoho a mnoho zdevastovaných, ošarpaných fasád, mastné, špinavé dlažby po pešej zóne, neviem, ktorý architekt, ... ale sivé ohavné valce s prežívajúcimi okr. trávami a v strede trčiaci strom. Neprehľadné chodníky pre chodcov. Kráčali sme a odrazu pozeráme a plynule sme po tej istej dlažbe prešli do cesty pre autá. Veľa občanov, ktorí cez deň len polihovali po lavičkách a vykrikovali po okolí. Veľmi málo policajtov. Neviem vôbec, či som za celý deň nej. stretla. Čestná stráž pred palácom už nebýva? Bola som cez pracovný deň, ale nik tam nebol. Fontána stále tá istá, bez zmeny. V Košiciach je oproti tomu spievajúca fontána doslova zážitok. Všetko šedé, ponuré. Veľmi som tam cítila bývalý režim. Ani som nechcela veľa fotiť. Je to predsa naše hlavné mesto. Peňazí je dosť, ak je dosť na iné...tak prečo sa poriadne neskrášli hlavné mesto a to nevravím, že som mala pocit, že mi niektorí úmyselne dali pocítiť moju východniarsku ŠPZ.
Teraz si pomyslíte že som úplne sedlana ale ja som mala.minule zlý sen že byvam v Ba 😂
@lonely66 svit prekvapil aj mna... akoze priroda pekna, ale tam to asi konci... kvoli vsetkemu behat do popradu... a teda ani poprad sam o sebe nie je nejako extra pekny... jedina vyhoda je, ze je odtial dobra dostupnost kdekolvek - ci uz vlakom alebo autom...
@lonely66 konecne niekto, kto sa stotoznuje s mojim nazorom😄 a to som tam 20 rokov zila
Na Slovensku je veľmi veľa miest, kde sa žije ťažko a chudobne a to je živná pôda pre Fica, preto sa mu tu tak darí. Bohužiaľ😔.
V Bratislave sa zije vyborne, ma najlepsiu polohu v blizkosti Viedne a Budapesti, klimu, vela zelene. Chyba vsak metro. Tym by sa zlepsila aj situacia na cestach. Ale to je asi len taka naivna predstava 😅
@lonely66 jasne, cca 200km zapadne od ba
@nelca84 nie, dopravná fakulta už tam nie je... už je to kde ako popremenované ...
@lonely66 v 20tke som maturovala a sla do ba na vysku a dali sme sa potom s muzom dokopy a hned na to dosiel on tu. Takze pendloval hore dole a dosla som potom do at...
@dadis tak Slováci postavili metro Prahe...Bratislave už nemal kto... a najmä financie ...
Svidnik
Svidnik Stopkov Hanusovce a Topolcany
A este taky “pocit” skaredeho mesta kde by som byvat istotne nechcela?!
Ruzomberok. Stara Lubovna. Kezmarok. Roznava.
@deti95060810 tak Fakulta prevadzky a ekonomiky dopravy a spojov, to je snad to iste, nie?
@nelca84 to už nie je to isté... to je už niečo iné...
Napr v Nových Zámkoch skapal pes už pred 20 rokmi... cez mesto vedie hlavný ťah KN-Nitra , kamiony v kolonach, žiaden obchvat ani len v pláne...