icon

Prečo by ste v niektorých mestách nechceli bývať?

30. júl 2024

V akom meste by ste nikdy nechceli bývať? Ktoré sa vám nepáči a prečo?

lonely66
Odpoveď bola odstránená
huginko
30. júl 2024

@lonely66 odkedy mesto buduje obchvaty mi prosím vysvetli...

lonely66
Odpoveď bola odstránená
petracandle
30. júl 2024

Všade na východe sorry not sorry 😄 príroda krásna, histórické pamiatky, ľudia fajn. Ale všade cigáni (osadníci), žiadne obchody, žiadna robota, biedne platy...nikdy.

zuzanockamt
30. júl 2024

Autorka
Na Orave nemáš veľa miest - Dolný Kubín, Námestovo, Tvrdošín, Trstená. Mne osobne sa páči Dolný Kubín a Tvrdošín. Vyhovuje mi Dolná Orava, Horná a Biela to je už trošku o inom svet.

huginko
30. júl 2024

@lonely66 určite mesto nie. Zákon presne hovorí, ktoré cesty a akej triedy sú v koho vlastníctve. Mesta, VÚC, štátu..

miskakyska
30. júl 2024

.. keď som s rodinou,je mi všade dobre...☺️ môže to byť bars aj na konci sveta,alebo Bohom zabudnutá diera

anita010
30. júl 2024

Dlhšie som tam nebola a môže byť, že som mala až príliš veľké očakávania, ale za mňa aj Bratislava. Prešla som centrum a okolie Dunaja. Mnoho a mnoho zdevastovaných, ošarpaných fasád, mastné, špinavé dlažby po pešej zóne, neviem, ktorý architekt, ... ale sivé ohavné valce s prežívajúcimi okr. trávami a v strede trčiaci strom. Neprehľadné chodníky pre chodcov. Kráčali sme a odrazu pozeráme a plynule sme po tej istej dlažbe prešli do cesty pre autá. Veľa občanov, ktorí cez deň len polihovali po lavičkách a vykrikovali po okolí. Veľmi málo policajtov. Neviem vôbec, či som za celý deň nej. stretla. Čestná stráž pred palácom už nebýva? Bola som cez pracovný deň, ale nik tam nebol. Fontána stále tá istá, bez zmeny. V Košiciach je oproti tomu spievajúca fontána doslova zážitok. Všetko šedé, ponuré. Veľmi som tam cítila bývalý režim. Ani som nechcela veľa fotiť. Je to predsa naše hlavné mesto. Peňazí je dosť, ak je dosť na iné...tak prečo sa poriadne neskrášli hlavné mesto a to nevravím, že som mala pocit, že mi niektorí úmyselne dali pocítiť moju východniarsku ŠPZ.

1mina
30. júl 2024

Teraz si pomyslíte že som úplne sedlana ale ja som mala.minule zlý sen že byvam v Ba 😂

guiseppinka
30. júl 2024

@lonely66 svit prekvapil aj mna... akoze priroda pekna, ale tam to asi konci... kvoli vsetkemu behat do popradu... a teda ani poprad sam o sebe nie je nejako extra pekny... jedina vyhoda je, ze je odtial dobra dostupnost kdekolvek - ci uz vlakom alebo autom...

lonely66
Odpoveď bola odstránená
guiseppinka
30. júl 2024

@lonely66 konecne niekto, kto sa stotoznuje s mojim nazorom😄 a to som tam 20 rokov zila

slniecko5
30. júl 2024

Na Slovensku je veľmi veľa miest, kde sa žije ťažko a chudobne a to je živná pôda pre Fica, preto sa mu tu tak darí. Bohužiaľ😔.

dadis
30. júl 2024

V Bratislave sa zije vyborne, ma najlepsiu polohu v blizkosti Viedne a Budapesti, klimu, vela zelene. Chyba vsak metro. Tym by sa zlepsila aj situacia na cestach. Ale to je asi len taka naivna predstava 😅

huginko
30. júl 2024

@lonely66 ešteže ta mam 😁

lonely66
Odpoveď bola odstránená
guiseppinka
30. júl 2024

@lonely66 jasne, cca 200km zapadne od ba

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
deti95060810
30. júl 2024

@nelca84 nie, dopravná fakulta už tam nie je... už je to kde ako popremenované ...

guiseppinka
30. júl 2024

@lonely66 v 20tke som maturovala a sla do ba na vysku a dali sme sa potom s muzom dokopy a hned na to dosiel on tu. Takze pendloval hore dole a dosla som potom do at...

deti95060810
30. júl 2024

@dadis tak Slováci postavili metro Prahe...Bratislave už nemal kto... a najmä financie ...

adriena85
30. júl 2024

Svidnik

diaszoky
30. júl 2024

Svidnik Stopkov Hanusovce a Topolcany

maryetta
30. júl 2024

@muz26 konecne niekto kto zdiela moj nazor na Zilinu. Pochodili sme uz celkom dost ale Zilina na krajske mesto je za mna 0 bodov. Sme tu 3 roky ale som si nezvykla. Ani vlastne ked nemusim do mesta nejdem ale ideme do okolia.

maryetta
30. júl 2024

A este taky “pocit” skaredeho mesta kde by som byvat istotne nechcela?!
Ruzomberok. Stara Lubovna. Kezmarok. Roznava.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
nelca84
30. júl 2024

@deti95060810 tak Fakulta prevadzky a ekonomiky dopravy a spojov, to je snad to iste, nie?

deti95060810
30. júl 2024

@nelca84 to už nie je to isté... to je už niečo iné...

jaga18
30. júl 2024

Napr v Nových Zámkoch skapal pes už pred 20 rokmi... cez mesto vedie hlavný ťah KN-Nitra , kamiony v kolonach, žiaden obchvat ani len v pláne...