icon

Prečo chcete voliť PS?

20. sep 2023

Zaujima ma,ktory bod vas konkretne zaujal.

ciernysokol
21. sep 2023

@nini1978 nie je to celkom vec tehotneho chlapa.toleranciou nie je vybrat si pohlavie,ale napriklad tolerovat niekoho nazor na obliekanie,vychovu,volby,atd.mylime si toleranciu s bezbrehostou.v zahranici sa tlaci aj tolerovanie pedofilie.vsak aj to mame tolerovat.je to ich preferencia.ludia sa musia spamatat a povedat dost,urcit hranice.je naivitou tolerovat vsetko a mysliet si,ze robim dobre.

cecilia29
21. sep 2023

@nini1978 ta kniha má nestrasi, lebo k mojim deťom sa nedostane čiže sa nebojím. Je to cele klamstvo. Tehotny muž neexistuje. Som biologičká, tehotná môže byt len žena, ktorá má pohlavné chrom. XY. Nie, žiadna osoba, strom, lampa, iba žena. To ze sa niekto narodí s poruchou identity, neznamená ze to treba podporovať. A nie necítim k nim hnus. Práve naopak, ľútosť, že im nikto neponúkne tu pravú pomoc. Nikto nehľadá príčinu, Vieš ze majú vysoký sklon k samovrazdam , sebaposkodzovaniu, depresiám?Áno aj po tranzicii sú nešťastní. Vieš aký je progresívny prístup? Chceš skočiť z mosta? Ešte pomôžem a.stuchnem do teba

malasandrika
21. sep 2023

@17alexis ja v tejto oblasti pracujem, takže sama najlepšie viem, o čom je enviro rezort a je neskutočne smutné, že “vďaka” tejto téme získava PS toľko %.

cecilia29
21. sep 2023

@dadis tak dajme deťom hranicu dospelosti 15r teda. Nech sa o nich nemusíme starať

17alexis
21. sep 2023

@malasandrika tak potom sa tiez snazis asi aspon trochu znizovat svoju uhlikovu stopu, hoci jedna lastovicka leto nerobi. Tesi ma to, ze je nas viac. ☺️

dadis
21. sep 2023

@cecilia29 Nasi rodicia sa o nas nestarali??? ja som na strednej uz bezne chodila k lekarom sama - najskor zubar, pediater, kozna a gynekolog...
a teraz uprimne, nahodou by sa stalo, ze tvoja dcera nechcene otehotnie v 16 - ako sa ko matka zachovas? Budes odvazna rozhodnut sama bez dcery? Uprimne, myslim si, ze dobry rodic sa rozhodne i tak podla zelania dietata, ak by sa moja dcera rozhodla pre interrupciu, bolo by mi to luto, ale nasilu by som ju nenutila byt mamou..

nini1978
21. sep 2023

@ciernysokol nič sa nikde netlačí,už prestaňte s tým slovom
Tlačiť, pretláčať...
Sú a budí súčasťou našej spoločnosti kľudne zatvárajte oči a uši
Takže ty povieš dosť a svet sa zastaví.a ty si akože kto,aby si rozhodovala o Tom,čo akceptovať a čo je cez
Pokiaľ tí ľudia neubližujú ostatným,môžu so svojím zovňajškom a prejavom robiť čo chcú
To je jediná hranica - neublizovat ostatným

helen_167
21. sep 2023

@nini1978 🤦‍♀️

nini1978
21. sep 2023

@cecilia29
Vysoký sklon k samoposkodzovaniu a tendencia k samovraždám je hlavne z dôvodu homofobnych názorov(či v rodine ,alebo v zaostalej spoločnosti)
Pokiaľ sa bavíme o ľuďoch ktorí sú fyzicky a psychicky v poriadku.
Aj ľudia,ktorí sa vo svojom tele necítia dobre a zmenia pohlavie majú byť mať psychologickú podporu(to ja beriem ako samozrejmosť)
Ale ak sa chceme rozprávať o mentálnych poruchách,máš pravdu,musia byť sledovaní odborníkmi
Ale to aj my všetci ostatní. To s orientáciami súvis nemá

miriam11
21. sep 2023

@17alexis tzv. Eko cesta, ktorou chce PS ísť ešte viac ľudí ožobraci, elektromobily nemajú nič spoločné s ekologickejšou variantou. Vieš vôbec ako sa vyrábajú batérie, čo sa ťaží a ako sa batérie likvidujú? Zrejme nevieš. Co také majú v programe k cenám energie, potravinám za primeranú cenu, vyriešeniu zdravotníctva a školstva? Podporujú dodávanie zbrani na Ukrajinu - predlžujú tým vojnový konflikt, nezmyselne. A teba zaujíma hlavný problém LGBT? A preto ich budeš voliť? Nuž, aj taký je názor. Ľudia niektori nemajú pomaly čo do huby, ti PS voliť určite nebudú. Lebo ich nezaujíma reálny život občana a čo je skutočne v živote dôležité. LGBT to určite nie je.

nini1978
21. sep 2023

@helen_167 no a vulgárne vyjadrovanie nahradíme smajlami.
"Level Up"

17alexis
21. sep 2023

@miriam11 ty si Rusofil? S nimi nediskutujem. S tymi bateriami vsak suhlasim.

lenkasarka
21. sep 2023

@zeldia napísala som,myslím si a že je to môj subjektívny názor. Nepisem,že som s tým stotoznena a nechápem čo mne píšeš že niekoho obetujeme či čo.

adryanka66
21. sep 2023

podla mna ich pojde mnoho ludi volit len preto, lebo je to jedina strana, ktora ma realnu sancu porazit smer, takze to beru ako take mensie zlo. no myslim si, ze medzi stranami nemame ani jednu, ktora by vedela realne zivot na slovensku nejak zasadne zlepsit

miriam11
21. sep 2023

@17alexis vysvetli mi prosím, čo je Rusofil?

tetapetra
21. sep 2023

@mima1608 áno, takto odrbavaju teba ako zamestnanca, ale oni takto odrbavaju aj štát, že neplatia aj sebe ako by mali a potom čakajú. Na dvore bavoraky, dovolenky po celom svete, barak ako hrom, ale pripevocky od štátu idú. Toto by mal stať riešiť odkiaľ máš na to všetko, keď vykazujes straty alebo len minimum. Lenže to by si na seba všetci pri koryte ušili bič a to samozrejme nechcú. Ty nedajbože zarobis o euro viac a nedostaneš. Kvôli tomu voliť PS nebudem. Pekne sa im drísta, keď berú platy aké berú. Tiež realita mimo, ale na ich obhajobu nie sú sami.

tetapetra
21. sep 2023

@miriam11 tvojmu eko zo strany PS, dával hojsik, že ako to majú vymakane v Chorvátsku na parkoviskach, že stromy. Tak reku, pošlem fotku? Som Chorvátsku. Odpoveď žiadna.

julish
21. sep 2023

@katka700 trošku si ma podcenila. všetko, čo píšeš, má pravda zmysel a už dávno sa tým riadim. Avšak opatrenia na individuálnej úrovni absolútne nepostačujú na to, aby sa hodnoty CO2 nezvýšili nad úroveň, ktorá nás privedie do desivej budúcnosti. Zďleka nestačia, preto treba systémovo. Čo si vari myslíš, že si to tí Nemci či Rakúšania vymýšľajú ako nejaké progresívne idey? Aj v CDU?

julish
21. sep 2023

@tetapetra kto z PS má na dvore bavoráky? 🙂

julish
21. sep 2023

@ciernysokol kde sa v zahraničí tlačí tolerovanie pedofílie???? dik

ciernysokol
21. sep 2023

@nini1978 nikde v prispevku nevyjadrujem neakceptovanie sexualnej orientacie,prave naopak.vyjadrila som sa k nesuhlasu s adopciou deti homosexualnymi parmi- ako rovnocennymi s heterosexualnymi.a napr.tvrdit detom,ze si mozu vybrat pohlavie,je viac ako skodlive.jasne,prikyvnite si na vsetko,kedy sa konecne ludia naucia povedat: dost!toto si pre seba a svoje deti neprajem.krasny pristup k tolerancii,odhlasujem si 20 pohlavi,ale susedove sliepky mi vadia,lebo smrdia a jeho vcely lietaju.a budeme za hrdinov a in,lebo ja vsetkych tolerujem.

hortenziaj
21. sep 2023

@helen_167 440eur, ked sú dvaja dôchodcovia tak za mňa v pohode dôchodok. A ak jeden umrel, druhý dostane vdovský, myslím ze nemajú problém prežiť. Však byt /dom majú už vlastný, bez hypo, o deti sa nemusia starať a živiť ich, cestovné a vstupné všade lacnejšie ak nie zdarma. Však normálna rodina s deťmi, hypotékou ma možno na život rovnako ako oni, ale sú to dôchodcovia co sa stále sťažujú. Ja mam taky pocit e v tomto state počujem len o dochodcoch ako majú málo, aký sú oni chudence, a všetci politici obia politiku len aby dôchodcom ulahodili, že zdvihnú dôchodky. Ja som už na to alergická.

belllinka
21. sep 2023

@ciernysokol môžeš mi napísať konkrétny dôvod, prečo si proti adopciám homosexuálnymi pármi?

ciernysokol
21. sep 2023

@julish len uplne narychlo

ciernysokol
21. sep 2023

@belllinka pisala som na strane 6,kopirujem:Mne nevadia partnerstva,ani gay pary,poznam roky,kamaratime sa,vsetko fajn.ale vadili by mi adopcie hlmosexualnymi parmi,z toho dovodu,ze by boli rovnocenni heterosexualnym parom.ak by bol v poradovniku homo par pred hetero,dieta by dostali oni.a dieta by malo vyrastat v hetero rodine,v homosexualnej jedine vtedy,ze by nebola k dispozicii hetero rodina a malo by ostat v domove.

vroni
21. sep 2023

@julish, áno, vymýšľajú. Pretože aj jedni aj druhí majú vo vláde zelených. Môžeš si vybrať, ci sa ti viac paci rakúsky večne na mol Werner, o ktorom len legendy tvrdia, ze bol niekedy aj triezvy alebo nemecká Anna, ktorá je tak nekonečné tupá, ze sa z nej zvija od smiechu celý svet, taky nemecký Jano Lupták. Alebo blbsia mladšia Dankova sestra. To sú fakt odborníci a autority. Keby zodpovedným tak strašne ležalo na srdci co2, tak sa v prvom rade pustia do nezmyselných zákonov o nákladnej doprave. Ale nie, budeme sa rýpať v súkromných autách, buzerovat obyvateľstvo, donútime zákonom všetkých kupovať (síce absolútne neekologicke ale politicky spravne) elektroauta, spaľovacie motory zákazeme lebo medved (je strašne ekologické zosrotovat milióny funkčných áut) a budeme kúriť uhlím, lebo je to ekologické a drevo nie je obnoviteľna surovina (všetko z pera nemeckých zelených).... Akože toto mam brat vážne a veriť tomu? Sorry, to je rovnako uveritelne ako Ficova poctivost.

denisa0504
21. sep 2023

Nechcem sa nejak zapájať prečo áno alebo prečo nie. Len by ma zaujímalo u tých, ktorí budú voliť PS pre to, aby nevyhral Fico, vy ste už zabudli ako to bolo minulé voľby? Tiež prieskumy ukazovali, že PS je druhé alebo teda na horných priečkach a nakoniec sa ani nedostali do parlamentu... v tedy to tiež bolo len podsúvané médiami, aby PS nahnali hlasy práve u takých ako tu čítam, že len aby nevyhral Fico...

nini1978
21. sep 2023

@ciernysokol no a teraz mi konkrétne uved,kde ja píšem ,že deťom hovorím,aby si vybrali pohlavie?.
Ja hovorím,aby sme deti učili tomu,že každý má svoju slobodu a máme ju akceptovať,.pokial to neruší tú našu
Jedno cez druhé miešas ako vidím
Ale nič,ty už si pri sliepkach a včelách a smrade

belllinka
21. sep 2023

@ciernysokol nenapísala si dôvod, prečo by ti to vadilo, že by boli na rovnakej úrovni s heteropármi. To je aké pokrytecké lebo je jasné, že nejaký heteropár by bol k dispozícii vždy 🙂

ciernysokol
21. sep 2023

@belllinka preco pokrytecke?ved som tam pisala.pre vyvoj dietata je najzdravsie,ak vyrasta s otcom a matkou.preto nesuhlasim,aby ho adoptoval homosexualny par,pokial ma dieta sancu na hetero.hadam sa nebudeme bavit o rovnooravnosti.a preco?lebo to tak zariadila priroda.dieta sa narodi z muza a zeny.