Prečo chýba Sephora na Slovensku?
Ahojte. Fakt by ma zaujímala otázka. Prečo nie je Sephora na Slovensku? Počula som že bola, ale už nie je. Vedel by mi niekto odpovedať?
@pivonka28 urcite by tam ludia chodili? To ano, ale ocumovat. To co je teraz v ich konkurencii, ze Fann, Marionnaud su prazdne, par ludi za den tam vojde a nekupi nic. Douglas este mozno par ludi nieco kupi. Kazda firma ma vlastnu politiku na to, kde a ako otvara obchody. Stale si mozes objednat na ich webe, bud ceskom alebo polskom. Vacsina ludi si kupi na internete.
@jamimo Aj Lush bol na SK a odišli. 😏
@galinotchka ani neviem že boli, asi som bola mimo republiku. Predpokladám, že len v BA.
@muchotrafka298 ja si myslím že v Bratislave určite ano. V douglase sú ľudia stále a dost aj kupuju tovar nie len ocumuju, a douglas je oproti sephore veľmi slabá kava. Určite by to malo úspech v BA. Z českej stránky sephora si veru často objednávam, rada by som si ale odtiene vyskusala aj naživo a nie vždy sa mi kvôli tomu chce ísť za hranice :/
@pivonka28 ono tie obchody sa neotvaraju len mirniks dirniks, ze si niekto povie, ze jej Bratislava by mohla byt super, tam by urcite zeny nakupovali na kvanta. Tieto velke firmy maju vlastne metriky na to, kde tie obchody budu a ake musia byt splnene kriteria na to. Si zober, ze Rakusko ako je na tom aj prijmovo, taka Vieden, mas tam luxusne obchody aj najdrahsich znaciek a predsa nemaju parfumeriu Sephora.
Sephora ma znacky, ktore tu nie su dostupne inde, ale to nic neznamena. Ako casto by si tam nakupovala a kolko stoviek EUR mesacne by si tam minula? Aka je tu u nas kupyschopnost obyvatelstva pre luxusnu kozmetiku? Tu nie je milion zien, ktore by si tam chodili pravidelne nieco kupovat a drahe znacky ako je napr. Charlotte Tilburry a jej ruze za 60 EUR. Alebo aj nepravidelne. Oni musia zaplatit prenajmy priestorov, personal, reziu, to nie su male sumy. Nie kazda Sephora ma ten isty sortiment, niekde su znacky dostupne a niekde nie.
@muchotrafka298 Ruz od Charlotte Tilbury stoji 30e, nie 60, a Sephora ponuka aj lacnejsie znacky, nie je to vyslovene obchod s luxusnou kozmetikou 🙂 Otazka, ze preco nie je na Slovensku je nahodou celkom dobra; pises, ze ani Vieden ju nema, a napriklad v takom Brne su Sephory hned dve. Takze fakt by ma zaujimali teda tie ich metriky, ked v AT nie su, a v CZ ano (aj mimo hlavneho mesta).
@stanzi toto su otazky na Sephoru, nie na mna. To na zaklade coho sa predajne otvaraju a kde nie je verejna informacia. To by Ti musel povedat len niekto, kto tam priamo pracuje a ma tieto informacie.
@muchotrafka298 oni tu uz boli, zistili, ze im to nejde. tak asi sotva by im, kedze je o dost horsia ekonomicka situacia, predajne slapali a splnali by ciele 🙂
@muchotrafka298 nemozes spohoru porovnavat s duglasom kedze spohora je uplne nieco ine...
Ako pisu baby vyssie, slovensku je maly trh. Preto odisiel Next, Mark and Spencer, Debenhams aj lush. Co ma osobne prekvapilo je ze odisiel Next, to nie je az taka draha znacka a mala som pocit ze doma je dost popularny
@jablkovastrudla aj bol, to mas pravdu, myslim ten Next. On bol popularny preto, ze ked mali vypredaje, tak sa tam dalo dobre nakupit. Lenze z tych vypredajov oni tie prenajme jednoducho neuzivia. To iste Marks a Spencer, tam ked boli vypredaje, tak maly take obraty, jak cele mesiace dokopy za par dni.
@julia_romeo a Sephora je teda co, ak nie parfumeria? Je to rovnaky segment ako Fann, Douglas alebo Marionaud. Lisi sa to len sortimentom. Pisala som uz vo viacerych prispevkoch, ze tu je maly trh na to, aby tu mali predajnu a ako pises, splnali ciele v predajnosti.
@muchotrafka298 ano je to parfumka maju uplne inu hlbku a sirku sortimentu + privat brand
@julia_romeo keby boli predsvedceni o tom, ze sa to oplati a naplni to ich ocakavania v ziskovosti, davno by tu predajna bola. Privat brand ma aj Douglas a Marionnaud.
@muchotrafka298 ved a co som pisal vyssie?
@julia_romeo ja to tu pisem dokola uz niekolko prispevkov. Keby mali zaujem, davno tu parfumeriu otvoria. Neotvoria, lebo sa im to neoplati. Kto chce, moze si objednat z CR alebo z Polska.
@muchotrafka298 ja o voze a ty o koze... ale sak v pohode, nevadi... 🙂
@julia_romeo Mne je uplne fuk ci tu tie predajne budu alebo nie. Ked nieco by som chcela, objednam si z Polska alebo Ciech.
Dievcata , prosim vas , kde je najblizsia predajna sephora - byvam v ziline . Nasla som ostrava , je aj v polsku ? Niekde v blizkosti , chodievam obcas do Sféry do Polska .
Dievcata , prosim vas , kde je najblizsia predajna sephora - byvam v ziline . Nasla som ostrava , je aj v polsku ? Niekde v blizkosti , chodievam obcas do Sféry do Polska .
@julialara je v sfére
@timea301196 dakujem , som si nevsimla 🙈🙈🙈
@julialara áno pri výťahoch
@niekto2hy majú tam značky kozmetiky,ktoré u nás ani v jednej drogérii/parfumérii nejde zohnať, pravidelne zo Sephory objednávam aj ja,lebo tu na SR nie je šanca kúpiť 🙂
@veronikah96 dobrý deň, vedeli by ste sa prosím vyjadriť aj k mojej otázke ktorú som pred pár minútami pridala mimo tohto chatu? Názov je tam Sephora 🙂 ďakujem krásne
@veronikah96 dobrý deň, vedeli by ste sa prosím vyjadriť aj k mojej otázke ktorú som pred pár minútami pridala mimo tohto chatu? Názov je tam Sephora 🙂 ďakujem krásne
@ddomi mohli by ste mi poslať na túto tému link? Bud som ju prehliadla, alebo ju MK premenoval, ale neviem ju nájsť🙂

@pivonka28 dakujem krasne za podrobnu odpoved, znacim si😍