icon

Prečo je môj balík 3 dni na rovnakej pošte?

damiana1992
17. dec 2021

Stalo sa to už niekomu? Balík očakávam do dediny pri ba a 3 dní je na rovnakom mieste samozrejme pošta neodpovedá

Prečo je môj balík 3 dni na rovnakej pošte?
Strana
z2
lucia851
17. dec 2021

To som mala aj ja tak a potom mi ho dorucili

cyberk
17. dec 2021

mne takto ukazovalo tyzden a pol :D .. posta nestiha,, povyhadzovali ludi a nema tam kto poriadne robit

suzitok
17. dec 2021

Moj takto isiel 8dni, maju chaos, nestíhajú

petamich
17. dec 2021

treba si uvedomit, ze pred Vianocami maju toho vzdy vela a ak k tomu pridame lockdown a opatrenia a znacne navysenie poctu zasielok asi sa neda cudovat, ze nestihaju 🤷‍♀️ skratka nemaju dost kurierov, aut...roznasaju uz aj v sobotu, co pred tym nerobili, takze asi tak

falbala132
17. dec 2021

“V preprave” znamená, ze z tej posty vtedy odišiel.

damiana1992
autor
17. dec 2021

@falbala132 viem, zle som sa vyjadrila proste ale balík nezmenil polohu

damiana1992
autor
17. dec 2021

@petamich tak to fakt nechápem 😀 že nie len ze mi balík neprišiel ale ani nedokázali nahodiť jeho polohu 😀😀

bloger
17. dec 2021

@damiana1992 bud trpezlivá idú Vianoce majú toho veľa

falbala132
17. dec 2021

@damiana1992 oni nenahadzuju jeho polohu. Iba odchod z podávajúcej posty a príchod bud na cieľovú postu alebo prevzaté na doručenie. Kde je to medzi tym, napr. nejake triediace stredisko ti neukazuje, to sa dozvieš jedine na infolinke. Inak mne dnes doručili balik podaný 6.12., takze nezufaj 😄

petamich
17. dec 2021

@damiana1992 caka na oblastnom uzle na roztriedenie a dorucenie na danu postu alebo naloadovanie danemu kurierovi - vzdy to ide cez oblastny uzol ak sa nemylim

damiana1992
autor
17. dec 2021

@falbala132 ty kks

damiana1992
autor
17. dec 2021

Dobre ďakujem vám lebo tiež dlhšie trvalo kým balík odoslal Dany eshop, čiže som už netrpezliva😬😀

dundulica
17. dec 2021

ja som posielala 13.12. a tiež to takto ukazuje

veronika33
17. dec 2021

Mne balík odoslaný 30.11. prišiel 14.12. a tiež takto celé tie dní v sledovaní svietilo len "v preprave" už ho bola odosielajúca aj reklamovať, ďalší balík odoslaný 5.12. mi prišiel 15.12. Dcéra včera čakala express kurier balík na adresu, ráno jej prišla SMS, že jej ho doručia, celý deň bol niekto doma, a nič, aj volala kurierovi, kedy príde, nedovolala sa a večer pri čísle balíka vraj: "adresát nezastihnutý", okolo obeda videla že ide kurierske auto okolo, ale ani nezastavilo, preto mu volala, ale proste mobil nedvíhal, teraz je balík na pošte, fronta pred poštou na neviem aký dlhý čas, ani zaparkovať nie je kde, keďže je to v centre, 2 malé detičky doma, no proste super, celá pošta...

missviolet
17. dec 2021

to je pre Vianocami tak... mne prisiel email ze bol uspesne doruceny. ale nie mne, dorucili ho nejakemu chlapovi s uplne inym menom. balik som mala zaplateny, hodnota nad 100 eur ...

jess_y
17. dec 2021

@damiana1992 buď rada, že len 3dni. Môj balík trčí niekde už od marca 😂

veronika33
17. dec 2021

@jess_y no toto, a reklamovali si to?

lenka2813
17. dec 2021

@damiana1992 ja už to mám v tomto stave 8 deň... Volala som aj na postu a ze mam ešte čakať.. . Tak snáď sa ho dočkám a nestratil sa 🙈😔

luulinkaa
17. dec 2021

Aj mne isiel tyzden prva trieda, obyčajná obalka, co sa cudujes, su vianoce🤣🤣🤣

jess_y
17. dec 2021

@veronika33 nie, ja som bola odosielateľ a pokiaľ to príjemcovi nechýba, tak 🤷‍♀️

11mirka22
17. dec 2021

@jess_y ved môže byť aj doručený. Stalo sa mi, že sa odlepilo v preprave podacie číslo, čiže už ďalej ho nesnimali, nezapisovali, ale doručili...

simca06022011
17. dec 2021

nesihaju, teraz sa dorucuju baliky/zasielky aj cez tyzden.

jaskolka
17. dec 2021

Tetaz veľa ľudí s tým má problém,nestíhajú na poste. Mne minulý týždeň v pondelok prišlo, že mi poslali zásielku, ktorá za normálnych okolností (už som veľakrát tak objednávala ten tovar , šla asi 3 dni od upozornenia) teraz už je to druhý týždeň, čo čakám
. Dúfam, že sa dočkám, mal to byť darček pod stromček, ale asi až po sviatkoch bude doručený 🙊🙈

jess_y
Autor odpoveď zmazal
andrea_ff
17. dec 2021

@falbala132 ja som cakala 7 dni na balik. Dnes dorazil....

andrejka999
Autor odpoveď zmazal
qetka
17. dec 2021

maju cas, nestihaju triedit, vcera mi dorazil po vyse dvoch tyzdnoch

11mirka22
17. dec 2021

@andrejka999 tak, keď si to vezmete, že pošta za posledný mesiac prijíma do prepravy 11000 až 13000 balíkov denne, tak je samozrejmé to malé percento balíkov, čo sa "zatulaju" alebo sa spomalí ich preprava... Napriek tomu sú tisícky balíkov prepravné a doručené načas... O tých sa nepíše... Vždy, pri každej službe sa vyskitne určite malé množstvo nespokojných klientov... Pri takýchto čísla sú to v momentálnej situácii stovky denne... O tých sa píše... Neospravedlňuje to poštu samozrejme, ale je to pochopiteľné...

lenkapap
18. dec 2021

@damiana1992 ahoj, neni to chorvatsky grob?😆😆😆 ja presne rovnako,od 14.12 uzol zilina...uz pomaly rano cakam a vykukam kuriera na ulici a nic 🤣

dundulica
18. dec 2021

@11mirka22 to je pravda, ale v mojom prípade išlo o 4 listy 1. triedy a jeden balík (ešte nedoručený), všetko išlo s extrémnym meškaním, takže čo sa mňa týka je plnenie pošty nula percent

Strana
z2