Prečo je môj balík 3 dni na rovnakej pošte?
Stalo sa to už niekomu? Balík očakávam do dediny pri ba a 3 dní je na rovnakom mieste samozrejme pošta neodpovedá

@veronika33 mne tiez mal expres kurier priniest balik, cely den doma cakam a vecer pride sms ze ho ulozili na postu 20 km daleko, drbne ma.
Na fb som čítala už aj také, že ľuďom posielajú sms, aby si prišli balík vyzdvihnúť do toho triediaceho uzla🤦♀️
@damiana1992 balik v preprave ti bude ukazovat dokial nepride na koncovu postu, tam ho nahraju do systemu a zmeni sa srav: balik prevzaty na doručenie alebo zasielka ulozena na poste, v tom druhom pripade ti pride sms, ze si ho mozes ist vyzdvihnúť
@damiana1992 mam od 29.11. Niekde a neviem kde
Môj stojí už od 10.12. dakde v Zuberci.... porazí ma...
@damiana1992 neobjednavali ste nahodou z bonprixu? Len tak sa pytam lebo ja som mala toto iste s nimi dost dlho stal balik na poste kym vobec napisalo ze sa niekde pohol 😂😂
@hrasocek12 nie nie Česká stránka
@hrasocek12 áno, ja čakám od Bonprix. Hm.
@1bubino2 to im to riadne dlho trva kym nieco pride 🤐
@hrasocek12 najviac ma štve, že som si priplatila Expres kuriéra a sú to vianočné darčeky 😨
Tak ja som posielala v piatok 2 Express kuriérov na opačný koniec SR a uz som sa tešila ako to reklamujem 😆 a teraz kukam, ze oba pred chvílou doručené 😅
@1bubino2 fuha ja som si dala obyc postu znova z bonprixu na dobierku a teda uz to ide vyse 10dni a stale nic ,je to v Ziline 😑 asi su vytazeni velmi ked stale to nejde 😑
Mne to raz tiež takto ukazovalo a v ten istý deň mi bol nakoniec aj balík doručený. Môže to byť len nejaký skrat v apke
Môj balík cestoval z BA do BA od 1.12. a doručený bol 17.12.!!!!

Manžel posielal expres kuriérom, malo to byť na druhý deň, ale neskutočných 12 dní to trvalo. Podával reklamáciu