icon

Prečo ľudia na fóre píšu nenávistne a mimo tému?

7. apr 2026
Strana
z2
fomelka
7. apr 2026

zial, to nie len tu. ja tomu tiez nerozumiem, vsak ked sa nechcem alebo neviem zapojit do danej temy, preco tam hned pisat zle veci alebo nenavistne...

autor
7. apr 2026
@fomelka

zial, to nie len tu. ja tomu tiez nerozumiem, vsak ked sa nechcem alebo neviem zapojit do danej temy, preco tam hned pisat zle veci alebo nenavistne...

@fomelka nechápem. Ja to pozorujem hlavne tu na MK. Fakt tomu nerozumiem 😃

barka1
7. apr 2026

Ak niekto napíše nesuhlasny komentar, hned sa to interpretuje ako "nenávistný". Mne sa prave zda, ze je to naopak. Diskutujuce nevedia prijat iny názor. To tu kedysi nebývalo.

viestta
7. apr 2026
@barka1

Ak niekto napíše nesuhlasny komentar, hned sa to interpretuje ako "nenávistný". Mne sa prave zda, ze je to naopak. Diskutujuce nevedia prijat iny názor. To tu kedysi nebývalo.

@barka1 presne tak

anonym_6041f7
7. apr 2026

Ja zas milujem odpovede od veci nie ku téme

biba_18
7. apr 2026

diskusie žijú vlastný život. raz založíš tému a ona ide do sveta…

anonym_d836fd
7. apr 2026

Ak autorka nedostane odpoved akú očakáva, tak hneď sú všetci neprejni, hejteri, neempaticki a neľudski
Ale nikto nemôže očakávať, že s ním bude každý súhlasiť. Každý vidí opísanú situáciu inak

patrike
7. apr 2026

Typicky pripad :
1. Poradte vesticu alebo niekoho na odrabanie.
2. Viaceri tu vysvetlujeme, ako ide o obchod zalozeny na ludskej hluposti a povercivosti.
3. Dostaneme nakladacku, vraj sme negativni a nenavistni.

biba_18
7. apr 2026

a že nenávistné - súhlasím s babami hore… viac sa stretávam s opačnou reakciou - že autorka je úplne agresivne naladená… 😏

silvusias
7. apr 2026

@barka1 toto si zrovna nemyslím, mne sa zdá, že sa niektorí ľudia len chodia vybúriť na net, kde majú anonymitu a sú z nich najmúdrejší na svete. Pokiaľ niekto vyjadrí slušne názor, aj keď je odlišný, je to úplne ok. Ale pokiaľ niekto silou mocou príde do diskusie a začne všetko hejtovať, ľudí ponižovať, nadávať im, to už ok nie je.

chrobak7
7. apr 2026

@anonym_autor Lebo každý môže napísať svoj názor a zadávateľovi sa to nemusí páčiť, lebo očakával niečo iné.

Iný dôvod je ten, že povolili prispievať anonymne. Potom už nemajú zábrany písať tvrdšie príspevky ani tí registrovaní.

A ty prečo píšeš anonymne?

eleanor2510
7. apr 2026
@barka1

@barka1 ja najviac milujem tie otázky: chlap ma ponizuje, robi zo mna sluzku a podobne, ale neradte mi, aby som od neho odisla... Tak naco sem taka osoba pise? To asi ako v zmysle: mam zlomenu nohu, ale, pan doktor, nedajboh ze mi poradite dat si sadru! Vsak ked zalozim diskusiu, asi ocakavam rozne nazory, a nie, ze ked sa mi nepacia, tak budem pisat, ako ma ludia nechapu a su zli a neviem co este.

patrike
7. apr 2026
@biba_18

a že nenávistné - súhlasím s babami hore… viac sa stretávam s opačnou reakciou - že autorka je úplne agresivne naladená… 😏

@biba_18 Nemusi byt vyslovene agresivna, niektore si idu svoje a odpovede ako by ani necitali. Tot minule tie perly, ked jej vadila mladsia kucerava a na zaver ju udajne vyhodil z domu a potom skoncila u svokry.

anonym_d836fd
7. apr 2026
@patrike

@biba_18 Nemusi byt vyslovene agresivna, niektore si idu svoje a odpovede ako by ani necitali. Tot minule tie perly, ked jej vadila mladsia kucerava a na zaver ju udajne vyhodil z domu a potom skoncila u svokry.

@patrike témy o strašných zlých hrozných otrasných svokrach sú uplna klasika
Ale žiadna čo sa sťažuje dá neodťahuje, sedia tam a ohovárajú na internete

anonym_79404f
7. apr 2026
@anonym_d836fd

Ak autorka nedostane odpoved akú očakáva, tak hneď sú všetci neprejni, hejteri, neempaticki a neľudski
Ale nikto nemôže očakávať, že s ním bude každý súhlasiť. Každý vidí opísanú situáciu inak

@anonym_d836fd nejde vždy o to že autorka dostala inú odpoveď.
Toto je tendicia posledných pár rokov. Aj ja sama keď som založila tému okolo problemov v práci pri dieťati s diagnózou.... a dočkám sa namiesto normálnej odpovede iba nálepky troll. Keď som najväčšej hejterke napísala, že.jej pofotím všetky prepúšťaciu správy dieťaťa a rozhodnutie upsvar, zťp atď, tak odpoveď bola že aj tak mi neverí.
A áno dotklo sa ma to, nevymyslela som si to, nežiadala som o milodar. Začne rýpať jedna a ostatné ju nasledujú

autor
7. apr 2026

Nejde o to či píšeš zo svojho alebo anonymne to neriešim. A nech si urobí svoj názor každý človek. Ale píšem o tom, že niektoré odpovede ani nesúvisia s tou témou. A už ľudia sú ironickí a podobne. Proste mi to nejde cez hlavu:D alebo keď sa nejaká tema opakuje xykrat tak už píšu tie ženy ktoré to tu už majú pozrete 24/7 odpibeee tipu “zase ty?´ 🫡🤣 vieš a pritom to ani nie je ten človek

janetinka27
7. apr 2026

@anonym_autor lebo casto ludia hladaju pre seba priestor, kde by mohli predviest svoju trefnu odpoved a citit sa ako vitazi dna. Trefnu nie preto,ze by riesila zadany problem, ale ze udrie tam, kde moze autora zosmiesnit.
Ano, su tu rozne temy a niektore od ludi, ktori su mozno dusevne slabsi alebo zamotani v problemoch ci ziju jednoduchsie atd, ale kazdy clovek ma svoju dostojnost. a niektori ludia potom zacitia prilezitost skopat tuto dostojnost do hnoja. Su ludia, co si takto chodia kopnut a citia sa potom slavni, ale v skutocnosti maju nakoniec len zas*ane cizmy a slava neprichadza 🤷‍♀️

luccys
7. apr 2026
@patrike

Typicky pripad :
1. Poradte vesticu alebo niekoho na odrabanie.
2. Viaceri tu vysvetlujeme, ako ide o obchod zalozeny na ludskej hluposti a povercivosti.
3. Dostaneme nakladacku, vraj sme negativni a nenavistni.

@patrike Este lepsie je "poradte pracu na doma". Kazda sa uz vidi, ako zvladne HO s 3 malymi detmi, bez skoly a bez praxe, a ked jej x ludi napise, ze to nejde, tak su oni ti zli.

luccys
7. apr 2026
@anonym_autor

Nejde o to či píšeš zo svojho alebo anonymne to neriešim. A nech si urobí svoj názor každý človek. Ale píšem o tom, že niektoré odpovede ani nesúvisia s tou témou. A už ľudia sú ironickí a podobne. Proste mi to nejde cez hlavu:D alebo keď sa nejaká tema opakuje xykrat tak už píšu tie ženy ktoré to tu už majú pozrete 24/7 odpibeee tipu “zase ty?´ 🫡🤣 vieš a pritom to ani nie je ten človek

@anonym_autor Ono tie temy ale naozaj zakladaju tie iste osoby.

anonym_99067a
8. apr 2026

skor si myslim, ze su tu mnohe , ktore si myslia, ze sa im bude len pritakat a davat rady rovno na tanier a suhlasit slepo s ich nazormi, akonahle sa napise pravda, je uz ohen na streche

anonym_abb814
8. apr 2026
@luccys

@patrike Este lepsie je "poradte pracu na doma". Kazda sa uz vidi, ako zvladne HO s 3 malymi detmi, bez skoly a bez praxe, a ked jej x ludi napise, ze to nejde, tak su oni ti zli.

@luccys a kazda 1 si to predstavuje,zapne pc nieco akoze porobi a uz sa stara o dieta,domacnost,zase co si potuka do pc a zivot gombicka.Tak si to predstavuju,ze dalej budu doma s dietatom,detmi a popritom tuk sem,tuk tam do pc a ma zarobene a najlepsie aspon 1000eur v cistom.

anonym_abb814
8. apr 2026
@luccys

@luccys alebo co dalej po rodicaku??Nemaju sa kde vratit,hladaju pracu od 7-15tej,lebo skolka aj tieto temy sa tu opakuju.

anonym_44a4d5
8. apr 2026
@biba_18

diskusie žijú vlastný život. raz založíš tému a ona ide do sveta…

@biba_18 hlavne tie tvoje príspevky sú všetky milé 🫣

anonym_4bbcce
8. apr 2026

Ľudia tu trávia vela času a už im to ide cez hlavu,tak splietaju jedno cez druhé
Hlavne ten a ten v iných témach je taký a onaký
A hľadajú ako ohejtovat lebo si myslia, že budú hrdinovia, ktorý rozlusknu používateľa 😅a pritom je to odveci a mimo témy
Jednoduchsie je negatívne niečo vymyslieť,ak nemajú čo napísať

anonym_44a4d5
8. apr 2026
@anonym_79404f

@anonym_d836fd nejde vždy o to že autorka dostala inú odpoveď.
Toto je tendicia posledných pár rokov. Aj ja sama keď som založila tému okolo problemov v práci pri dieťati s diagnózou.... a dočkám sa namiesto normálnej odpovede iba nálepky troll. Keď som najväčšej hejterke napísala, že.jej pofotím všetky prepúšťaciu správy dieťaťa a rozhodnutie upsvar, zťp atď, tak odpoveď bola že aj tak mi neverí.
A áno dotklo sa ma to, nevymyslela som si to, nežiadala som o milodar. Začne rýpať jedna a ostatné ju nasledujú

@anonym_79404f nemôže sa ťa dotknúť niekto na sociálnej sieti a virtuálnom svete. Zvlášť tu. Mnoho chudier, zakomplexkvaných a ani o tom nevedia. Preto vypisujú do bezvedomia celý deň non stop.

biba_18
8. apr 2026

@anonym_44a4d5 ja som milý človek. nie preto že by som chcela byť milá. ale prosto si myslím, že človek nemá robiť zle niekomu len preto že môže. ak sa ti napriek tomu moje príspevky zdajú nemilé - to už je ale problém na tvojej strane spojenia, bohužiaľ. že tvoje očakávania sú iné, za to ja nemôžem... takže ak mňa budeš nabudúce čítať, len si spomeň na dnešný príspevok a zamysli sa - prečo píšem to čo píšem... z mojich skúseností ma označujú za nemilú práve ľudia ktorí jednajú zbrklo a nerozmýšľajú... 😒

anonym_abb814
8. apr 2026

Ja si rada precitam,ze tu mame aj uspesne zeny,co dobre vedia zarobit.Fakt,ze konecne pozitivne temy a aj tak musia zeny take zeny zhadzovat,ze sa chvastaju,vymyslaju si a pod.Vzdy musia,lebo sa im to zle cita,ze oni to nemaju.

liv1
8. apr 2026

Ja suhlasim, vela velakrat su odpovede uplne mimo, autorom sa neradi, ale ich casto ponizuju poniektore, utocia, vysmievaju sa. To je v 95% diskusiach. Nehovorim o konstruktivnej kritike. Ale aj ta kritika sa da napisat tisicimi sposobmi. Nastastie cest vynimkam, ktore maju skutocne ochotu pomoct.

Ja si myslim ze tie zeny musia byt v osobnom zivote velmi nestastne a frustrovane. Ja ked vidim komentare napriklad pod Lets dance na ig alebo fb, to su zvacsa zeny, starsie, ubohe co v zivote prd dosiahli, ale budu tam kritizovat postavy, doslova nenavistne pisat. Stale ma to udivuje, preco to niekto robi, velakrat je mlcat zlato.

biba_18
8. apr 2026

@anonym_abb814 je veľmi málo ľudí čo sa prezentujú svojim úspechom nejakým okázalým spôsobom. teda ak to niekto robí, zvyčajne trpí nejakým komplexom a potrebuje všetkým ukázať...
takže buď žena vie zarobiť a je si vedomá svojho úspechu a vie že sa netreba chvastať - alebo má komplex a má potrebu sa chvastať - alebo to reálne nevie zarobiť a vymýšľa si...
a úplne najlepšie sú manželky čo majú potrebu sa chvastať, aj také som zažila 😂

anonym_abb814
8. apr 2026
@biba_18

@anonym_abb814 je veľmi málo ľudí čo sa prezentujú svojim úspechom nejakým okázalým spôsobom. teda ak to niekto robí, zvyčajne trpí nejakým komplexom a potrebuje všetkým ukázať...
takže buď žena vie zarobiť a je si vedomá svojho úspechu a vie že sa netreba chvastať - alebo má komplex a má potrebu sa chvastať - alebo to reálne nevie zarobiť a vymýšľa si...
a úplne najlepšie sú manželky čo majú potrebu sa chvastať, aj také som zažila 😂

@biba_18 to mas pravdu,ale ked je to tema na tuto temu,tak je pekne,ze aj tu su take zeny.
Ale ano mas pravdu s tym,ze zalezi kto prvy odpovie takym smerom sa to ubera,lebo sa pridaju dalsie a dalsie.

Strana
z2