icon

Prečo ľudia nechcú samoobslužné pokladne v Lidli?

17. mar 2024

Čaute, prečo tak ľuďom vadí ísť na samoobslužné pokladne? Vždy s úsmevom sa snažím zavolať ľudí aby využili tieto pokladne, samozrejme volám ľudí ktorý nemajú nafullovany nákupný košík. Starším ľuďom ponúkam možnosť, ze im to nablokujem aj sama a väčšinou dostanem len zazeracky pohľad alebo nadavky ako sa nám nechce robiť na kase, keď nieje žiadna otvorená... ja nemôžem za to, že vedenie nám káže využívať tieto pokladne a aj tak si to schytame my predavačky.
A top je, to sa mi stáva najmä pri dámach, ze zamnou prídu s povyseneckym tónom hlasu a pohľadom, že nech jej to idem nablokovat na kasu lebo ona nieje predavačka.... väčšinou sme 4ria 5ti na ploche a treba nám aj tovar vyložiť, poriadok spraviť, v pekárni piecť ...

benit
17. mar 2024

Kde su sanoobsluzne, chodim len tam. Aj s plnym kosikom. Ked vidim tie rady pri pokladni, tak som urcite rychlejsie vybavena. V kaufe som pri pokladni nebola ani nepamatam. U nas v lidli nie su samoobsluzne a veru prijala by som. Tam sa vzdy stoji v rade.

mima73
17. mar 2024

@lavender94 😀 presne pre toto by som nemohla pracovať ako predavačka a obdivujem všetkých predavačov/predávačky 😊

autor
17. mar 2024

@lavender94 toto som ešte neurobila :D ďakujem z inšpiráciu inšpiráciu:D ešte je fajn keď je ľudí ako nasratych a výberu mobil a namiesto platenia si prezerajú aké majú kupóny a ktoré by si išli aktivovať...

mk1111111111
17. mar 2024

Necitam vsetkych 8 stran, ale ja milujem samoobsluzne pokladne. Ja by som aj ostatnym nablokovala. Asi som mala byt pokladnicka 🤗

lavender94
17. mar 2024

@mima73 vydržala som tam brigádovať pol roka a to som tam chodila fakt že len na par hodin. Veľmi obdivujem tých ľudí, čo to robia na tpp aj 10 rokov. Niektorí ludia sa k predavačkám chovajú fakt ako k odpadu.

lavender94
17. mar 2024

Rozne situácie sa mi stali za ten čas čo som bola za kasou. Tie kupóny to už ma ani tak netankovalo, ale keď niekto išiel platiť dvesto eurový nákup stravnými lístkami v hodnote 5€, tak som myslela že sa obesím. Ja som nastúpila akurát po covide, kedy dosť pozdražievali potraviny a to bolo tiež príjemne od každého druhého počúvať ako je všetko drahé, ako som ovca lebo nosím rúško a neviem čo 😂

mima73
17. mar 2024

@lavender94 úplne súhlasím 👍 ja so svojou povahou by som tam nezvládla ani brigádovať 🙈

zuzulka558
17. mar 2024

@mima73 prosím ta ja sa pohadam aj za predavačku keď ma niekto reči ako musí čakať napr v bille kde nie je samoobslužná pokladňa 🤣🤣 je. nuty ľudia šetrí sa na predavačkach tam dávajú im veľa voľna a to ti blbci v rade nevidia

monikazs
17. mar 2024

@1ryba presne

zuzulka558
17. mar 2024

@lavender94 mala si povedať nie je nič drahé ceny sú také isté len gramáže menšie 🤣🤣🤣🤣

1ryba
Odpoveď bola odstránená
klementinka58
17. mar 2024

@1ryba ano len ja nepracujem v lidli. Neviem ci to patrilo mne😃😉 ale suhlasim

1ryba
Odpoveď bola odstránená
maca1984
17. mar 2024

@1ryba presne tak.
Dnes som bola na týždenný nákup.
Jedna bežná pokladňa fungovala, jedna žena pri samoobslužných, dve vykladali tovar.
Ešte im do toho došiel kamión s tovarom, tak si tam cez tie slúchatká rečnili, kto ho ide prebrať, a či dal niekto piecť pečivo.
" obsluha k flaškomatu"-toto som počúvala asi 15 min. počas môjho nákupu.
Rady všade, ľudí veľa.
Koho je to problém.
Zákazníkov či Lidlu ?
Zákazníkov nie.
Tí prídu, nakúpia, zaplatia.

zuzulka558
17. mar 2024

@maca1984 to je smutné tým co to riadia ale vždy si to odseru ti,, najposlednejsi,, myslene v dobrom nie ze socky atd

maca1984
17. mar 2024

@zuzulka558 áno, odserú si to tie predavačky.
Ja nemám potrebu im nadávať, však vidím že si tam nelakujú nechty.
Preto aj keď som šla na samoobslužné, počkala som.
Ale nechodím tam už, lebo sa mi tam nechce stáť a čakať.
A to nenadávam na predavačky.
Proste Lidl ten systém nemá ( za mňa dobrý)

mima73
17. mar 2024

@zuzulka558 tak to máš fajn 😀 ja taká "papuľa" ako sa vraví žiaľ nie som aj keby som veľmi rada,lebo takto si k tebe aspoň nikto nedovolí 😀

zuzulka558
17. mar 2024

@mima73 zas viem kedy aj ticho ale predavačka mi z usmevom potichu poďakovala, keby si ona otvorila hubu asi tam už nerobi

1ryba
Odpoveď bola odstránená
oblecenie99
17. mar 2024

Trošku mimo téma, ale ja nemám rada ani švédske stoly. Prídeš do pekného hotela, chceš sa tam týždeň cítiť ako hosť, a príde čas večere a nááá, obslúž sa 🤦🙈 Raňajky zvládnem, ale to ostatné jedlo... Proste je to drahé, ja sa tam nechcem nažrať 500 druhov kombinácii jedla, ale dať si niečo výnimočné áno aj s tou obsluhou. Nech to má úroveň.

maca1984
17. mar 2024

@1ryba tie slúchadlá sú aj mne " proti srsti", lebo tiež neviem či hovorí mne, či komu.
U vás sa v Lidli skenujú bločky ? 😳
To ma dávnejšie šoklo v Obi 😁 ale v Lidli u nás ešte nie.

oblecenie99
17. mar 2024

@1ryba presne, tie slúchadlá štvú aj mňa, stali sa mi to už v Lidli párkrát a cítila som sa ako blbec.

alessavandervelden
Autor odpoveď zmazal
kristiii
17. mar 2024

Tak za mňa, napríklad v takom Kauflande chodím na samoobslužné rada, ale konkrétne v Lidli fakt len výnimočne, lebo za 1. u nás sa nedá platiť v hotovosti, čo ja väčšinou platím a za 2. často pre ne u nás nie je určený extra pracovník, ale odbieha pokladníčka z niektorej pokladne, čo je fakt dobre odveci. A k tomu zazeraniu, to sa nedeje len zo strany zákazníkov. Minule som išla na pokladňu, aj keď som platila kartou, lebo som kupovala fľašu s takou tou bezpečnostnou blbostou navrchu a nevedela som, či sa dá toho na samoobslužných zbaviť a keď predavačka videla, že idem platiť kartou, tak zagúľala očami a presne viem, čo si pomyslela. Aj som mala chuť jej niečo povedať, ale nekazila som si deň. A bolo to práve v Lidli.

karolinakr
17. mar 2024

ja som bola naučena z Anglicka, tak teraz ich využivam, hlavne ked šora pri pokladni je nekonečná, sa mi nechce tam stáť

karolinakr
17. mar 2024

a ako zistíš, či niekto nepodvadza, že si to nenablokuje? ja by som sa bala mat väčšinu pokladni samoobslužnych, sa čudujem obchodom, že ľuďom tak veria

karolinakr
17. mar 2024

nemate väčšie manka, odkedy sú samoobslužné pokladne?

hiro
17. mar 2024

@cyberk "Aha takze pridem do obchodu, sama si nablokujem a este aj zaplatim plnu sumu :D pokym ma za to nebudu platit alebo davat poriadne zlavy nebudem vyuzivat samoobsluzne pokladne" :D
Tak tomu vobec nechapem preco do obchodov chodis a este si aj sama musis vyberat tovar z regalov a nedavaju ti za to zlavu ani neplatia... ako to je mozne? V minulosti nic take neexistovalo. Vzdy boli obchody kde si predavacovi hovorila co chces, ten to vyberal z regalov. Ziadne take ze sama musis chodit, vyberat a este aj vozit k predavacke.

karolinakr
17. mar 2024

mňa práveže hamujú predavačky v Tescu, nech sa tam netrepem, že len s malo položkami, ale to ja nikdy nemám

janulik2008
17. mar 2024

@1ryba včera som akurát bola v Lidli. Šla som na samoobslužné pokladne a ako som vychádzala pánovi predo mnou sa nedarilo oskenovať bloček sa hneval že to není možné atď. Tak som dala svoj bloček a hovorím choďte 🤣 a tak fajne nevyspatá po 5tich nočných mu hovorím že keď niekto chce kradnúť tak ukradne aj tak 🤣🤣🤣 na celý Lidl 🤣🤣🤣