Prečo ma ženy nechcú?
preco ma zeny nechcu ? ? ?
Preco chodia muzi na podobne fora? 🙂
Zabavnou formou sa da povedat, je to tu ako vo filme What women want (Co chcu zeny, s Mel Gibsonom). V reali v roznych situaciach zeny na muza pozeraju a on nevie, co si myslia, co chcu. Resp.cakaju, ze on uhadne, co si myslia. 😉 Na babskych forach poviete
bez servitok priamo, bez okluk, co chcete, ocakavate a co si myslite. Je to zaujimave.
Preco nemaju niektore zeny muzov na svojich forach? Niektorym viac vyhovuju jednoduchsie typy muzov, co im tak nevidia do hlavy. Ide do prace, zarobi, postara sa, odovzda peniaze, sadne na miesto,... taky klasicky mily neandertalec.🙂 Co nevylucuje, ze sa ona po 10 rokoch zobere a vypakuje neandertalca z domu, lebo sa o nu dost nezaujima.
Poznate ten vtip? Vedci po rokoch vyskumu zistili, co zena chce... Lenze ona si to medzitym rozmyslela. 😉
Keby sa zeny naopak viac zaujimali, co si myslia a ocakavaju muzi (ale nie pytanim sa na zarucene rady kamosiek),, nebolo by tolko rozvodov a osamelych bab po 40tke... 😉
@majkeel v niecom mas pravdu..... ale zase, preco je na svete tolko osamelych chlapov po 40 si nerozanalyzoval....... poznam zopar a aj autor temy si nejako nevie nikoho najst........ tak kde udelali soudruzi chybu?
@obsadenemeno ja viem o akom nedostatku pisal a myslim, ze to sem potom aj napisal, ale odpingpongovali ho zeny... Nezastavam sa ho, ale ani nehanim... Kazdy mame nieco.. Len ako som napisala, ze je arogantny a to by mohol trochu zmenit.. Za tym jedinym si stojim..
na nikoho konkretneho som nenarazal,pretože toto su frazy a vyjadrenia vela zien tu..Jak cez kopirak niekedy.Asi si tak aj myslia,že taky svet a taki ludia existuju..skopirovany prototyp muža a ženy s rozdielmi,ktore su popisane v psychologickych knihach a omielane na nete.A ak je niekto iny alebo odlisny od toho prototypu,už je pre ne asi vadný...nerozumiem,ako toto mozu pisat matky,ktore maju deti.Dufam teda v ich dobro,že maju teda prototypy deti v poriadku,ktore sa nevymykaju vacsine ci uz vyzorom alebo spravanim,popripade v neskorsom veku hladinou hormonov,ako tu niekto spominal...have a nice day all 🙂
@xoxolusik ja si myslim, ze len provokoval....... nuda vecer, asi nic v telke, tak podpichoval.....lebo vsimni si, ako hodil navnadu, ale potom ignoroval, neodpovedal alebo odpovedal dalsou otazkou....... a vlastne nic konkretne neprezradil.
ale co, idem ja do prace, ked uz ju mam...... 😀
@obsadenemeno neprezradil, lebo ani ja takto verejne neprezradim niektore veci.. Ak ma niekto depku z cohokolvek, tak to verejne bude mozno radsej zakryvat.. Kazdy sme iny.. Niekomu staci otvorit sa v ip, niekomu len v reale na stretku.. Nikdy nevieme co koho trapi, nemozeme vidiet do zivota inym ludom..
najlepsie bude robit si svoje..idem ja varit zeny, aby sme mali co papat 🙂
@salfusco mne sa tiež nepáči zhadzovanie tých pár chlapov, ktorí sem chodia... mne osobne to nepríde divné. A tiež sa mi nepáči, keď niekto napíše, že single chlap/žena po štyridsiatke nie je normálny/a a že je automaticky divná/ý. Jednoducho niekto nemá šťastie na vzťahy, tiež mám single kamarátku po štyridsiatke, je to krásna baba a tiež nechápem, prečo ju muži prehliadajú, čo robí zle... ono to tak nefunguje že naplánujem si vzťah, bum do týždňa už niekoho mám atď. nie každý má šťastie na tie správne okolnosti, na toho správneho atď. Niektoré veci jednoducho nejdú podľa našich predstáv.
Toto píšem vo všeobecnej rovine, k autorovi témy som sa už vyjadrila, tam už nie je o čom...
@0silvia0 No k tej 40r. kamoske viem dat muzsky nazor. Prilis dlho cakala. Vacsina muzov, ak ma s zenou zostarnut, CHCE zazit este aspon par rokov pekne chvile, ked je mlada a pekna. 40rocna baba je pre muza uz skor ee, nezaujimava (idealny je vek do 30-35 r.), uz moc nemozu mat deti. Normalny slusny chlap po 30tke, o ktoreho je zaujem zo zenskej strany, vyzera v pohode, sportovo a cely zivot na sebe pracoval - vzdelany, sportovy, zabezpeceny,... Nema velky zaujem o starsiu babu, ktora mladost stravila s kadejakym pakom a tu horsiu neatraktivnejsiu cast zivota - "starobu" "venuje" jemu. Musela by mat fantasticku povahu, ale sme ludia a mame lepsie aj horsie chvilky, ze?
Taky je zivot. Mlada baba nema zaujem o vrstovnikov, nepridu jej dost in - dospeli, sebavedomi, zabezpeceni,... proste ich ignoruje. Muzi v strednom veku potom to iste, kto sa im "nepaci", toho neriesia. Treba to zohladnit pri rozhodovani a casovom okamihu vyberu vhodneho partnera v zivote. Ze nebude vzdy nedela a majales ...
Na druhej strane je tolko ludi, ze si kamoska niekoho najde, ak bude chciet. Len treba zrevidovat postup (budem sediet v kute a cakat na princa, ktory ma tam najde?) a zredukovat ocakavania (zijem z ruky do ust-chcem bohateho, mam ucnovku-chcem niekoho s 2 univerzitami, som lava do roboty - chcem pracoviteho a sikovneho...). 🙂
A mat 20 rokov smolu na vztahy? To je trosku pridlha smola a dost zly citak na ludi. ☹
@majkeel no visis, prave si odpovedal autorovi, ze akych muzov zeny chcu...... 😉
@xoxolusik tak ak nechce prezradit, nema zacinat. A sice je to verejne forum, ale takisto anonymne..... a ak vie, ze nieco (??????????????????????????????) je pricinou, ze ho zeny nechcu, tak to treba zmenit alebo z toho urobit prednost........ podla toho, co to je, ten nedostatok.
Ak su to oci, to ako nedostatok nevidim, je vela ludi, co to maju aj horsie a maju aj pracu aj partnera.
Ja skor vidim problem v tom, ze on je taky typ "muchy zozerte si ma"........ proste je neaktivny, sedi na zadku a caka.....na zivot. A zivot mu pritom uteka pomimo.
osobne si ani nemyslím, že by to písal nejaký muž.. možno si len nejaká mamina alebo mladá žienka chcela z nás spraviť dobrý deň, niektoré ženy sa strašne nudia a potom to tu vyvoláva zbytočné napatie medzi nami a hlúpe škriepky, máme si tu radiť a pomáhať a nie sa tu vadiť a urážať😉
@llucciaa ale ved nikto sa tu nehada....praveze ak je ten chlapik realny, snazime sa ho nakopnut, nech sa rozhybe a prevezme zodpovednost za svoj zivot...... nikto iny ho totiz zanho zit nebude.........
Ja osobne dufam, ze si z toho nieco vezme a o rok, dva nam tu napise, ako sa jeho zivot zmenil k lepsiemu.
@majkeel dobre si to napisal 👍
@obsadenemeno aj s tebou suhlasim 👍
"Normalny slusny chlap po 30tke, o ktoreho je zaujem zo zenskej strany, vyzera v pohode, sportovo a cely zivot na sebe pracoval - vzdelany, sportovy, zabezpeceny,... Nema velky zaujem o starsiu babu, ktora mladost stravila s kadejakym pakom a tu horsiu neatraktivnejsiu cast zivota - "starobu" "venuje" jemu. "
napísal si to síce velice pekne ale stále vidieť drobné zrniečka naivity + že pod kožou máš zalezené veci. Skrátka ty nerieš to že či ženská dačo "strávila s pakom" a že či je "staršia baba" a pod. To nechaj na ňu. A či si zabezpečený alebo že jako na sebe tvrdo pracuješ v tvojej práci atď atď. Na to sa ty vyser. Ty nejsi tuná na to aby si zabezpečoval. Ale na to aby sa ti ľúbili veci. A keď raz máš ženské kt v dvacinke jazdia na zadnom koliesku a v tricinke zatúžia po rodinke+ dieťatku, no tak je na tebe, že ktoré stehná si dávaš sebe. Ty sa vôbec nestaraj do toho že kde ona bude potom a že jaký otecko jaké kočíky jej bude šoférovať atď atď. Teba zaujíma to čo je teraz. a jaké má veci teraz. Všecko ostatné prenechaj slušným pracovitým zodpovedným chlapcom presne takým o jakých píšeš
@germaniawerks ...a najlepšie na koniec👏👏
@germaniawerks "stravila s pakom"..... asi takym ako ty, co videl len tie stehna, no......😀
dočítala som až dotiaľto 😎 Nuž tak, prečo by sem chlap nemohol zavítať? Prečo by sem slobodný človek nemal zavítať? Možno túži po rodine, je osamelý a aspoň prostredníctvom fóra si sprítomní, ako ľudia bežne žijú.. Rovnako sa tu riešia také veci, ktoré sa netýkajú výhradne detí. Plus taký chlap môže šmírovať ženskú logiku, reakcie.. môže to byť zaujímavé. Ak by bolo takéto rozšírené mužské fórum, dozaista by som išla obhliadnuť, čo a ako tam riešia 🙂. A ak by sa tam rozoberali vzťahy (asi dosť nízka pravdepodobnosť 🙂, dupľom by som sa potešila, že aspoň trošku nahliadnem do tej mužskej hlavy.
Predmetný diskutujúcici, resp. autor témy, podľa mňa trošku provokoval, nuž a rozvinul tu búrlivú debatku s viacerými ženami. Až tak by som sa nerozčuľovala nad prezentovanou nezamestnanosťou, či už 10 alebo 15 rôčkov, ani snahou pozisťovať veci ohľadom riešenia horúčky 38,5 pri záchrane potencionálneho dieťaťa 🙂 . Z môjho pohľadu ide skôr o spestrenie dňa, zvedavosť, otestovanie reakcií a pod. (ale nepochybovala by som o tom, že ide o chlapa, slobodného, bezdetného - dotiaľ tomu verím🙂
@bolavyzub Takých by nás bolo viac, ktoré by sme radi videli do mužskej hlavy. Škoda, že oni tiež nie sú na nejakom fóre, kde by sme mohli pozrieť ich myšlienkové pochody. Niekedy tiež ozaj neviem čo si chlap myslí, na čo myslí a podobne.
@monicka144 však toto, tiež by sa mohli tí chlapi spamätať a založiť si svoje fórum kde by pekne diskutovali, radili sa 🙂 My by sme to šli čas od času skontrolovať a možno by sme sa aj niečo dozvedeli, čo sme netušili. Týmto apelujem na tých zopár chlapov, ktorí sa tu vyskytujú, aby sa trošku posnažili a založili ekvivalent modréhokoňa. Že už na to netrpezlivo čakáme! 😎
@bolavyzub Nenormálne si to vystihla. My budeme také občasné návštevníčky. Ale je to sranda, že tak ako niekedy muži chcú poznať pohľad žien na istú vec, tak aj nám by občas ten mužský uhol pohľadu pomohol 🙂
@majkeel nie je neandertálec, ale ide do práce, zarobí, postará sa, má svoje záujmy, ktorým sa venuje namiesto toho, aby sedel na ženských fórach, lebo žena mu doma povie presne čo chce, pretože sa naučila komunikovať spôsobom, ktorý je jasný aj mužom 😉 Osobne mi tu muži nevadia, len som sa pousmiala nad tou tvojou charakteristikou, podľa ktorej by muži, ktorí nechodia na koňa, boli tupí neandertálci, ktorí nemajú záujem chápať ženské myslenie. Ale uisťujem ťa, že to nie je nevyhnutné. Na mužské fóra nechodím (existujú nejaké vôbec?), napriek tomu si myslím, že mužskú mentalitu celkom poznám. Stačí vnímať a pozorovať reálny život okolo seba.

@obsadenemeno Pekne si to zhrnula. A akoby si pisala aj za mna😉. Len dodam-co sa tyka nejakeho urazania-nemyslim si,ze sme tu niekto niekoho urazali-len sme na rovinu napisali svoj nazor😉.