Prečo kamoška nechce vzťah, keď povedala, že chce muža ako ja?
Prečo mi to kamoška povedala a ked som jej povedal ze mozme spolu chodit, tak nechce
Zase? Minule si zalozil uplne rovnaku diskusiu. Ani sa necudujem tej kamoske ze ta nechce, staci mi co tu pridavas a tiez by som ta nechcela. Vela zien chce chlapa a nie "nestastnika", ktory sa lutuje pre mnohe zeny take spravanie je odpudive.
Musiš ju opiť a vylyzať jej lasturku
vsak uz si sa to pytal. Nieco na tebe jej vadi, nie je to nic viac, nic menej, jednoducho teba nechce ale chce niekoho co je rovnaky ako ty. Mozno povahou ale vzhladom iny, mozno vzhladom ale povahou iny. U teba sa to jednoducho nezislo. Konecne sa s tym zmier
nevie ako sa ta zbavit tak klame aby ta nezranila. Nechaj ju chudinu tak. Keby mala zaujem tak uz ste spolu. NEMA a nikdy mat NEBUDE. Stracas cas.
Povedala ti ze vztah aj vsetko chce ale HLAVNE nie s TEBOU nerozumiem co este riesis. Stracas cas ktory ti nikto nevrati
Lebo si otravný, nudný, ničím nie si príťažlivý, máš nulové sebavedomie a len sa ľutuješ.
Lebo reči sa hovoria a chlieb sa je... je to fráza, hláška, nemyslela to 100% vážne... máš asi nejakú vlastnosť, alebo si spravil niečo čo sa jej páči, ale je viac toho čo nie...
Srandovala. Nechce niekoho ako ty, len chcela vidieť, či sa chytíš... a chytil si sa. To sú také malé hry pre nešťastníkov ako si ty 😁
Keď povedala, že nie tak nie, jeden tu písal, že ho priateľka dala odviesť SBS-ke, keď nerozumejú.
@nestastnik69 lebo v tvojom.pripade nie si dost bohaty, a mozno ani to by nestacilo ak nie je vypocitava.
@nestastnik69 tuto istu temu si zakladal pred par dnami. Dostal si tam odpovede. A ked to stale nechapes, tak sa ani necudujem, ze si single
Lebo ako chlap stojíš za dve hovná. Slabý ako trikrát vyluhovaný čaj. Stačí?

Lebo sa jej nepacis