icon

Prečo ma ženy nechcú?

tiper24
1. mar 2017

preco ma zeny nechcu ? ? ?

tiper24
autor
1. mar 2017

@evittam no ale potrebovat ich budem

magmolatus
1. mar 2017

@tiper24
Neexistuje žiadny recept na šťastné manželstvo a život. Doba sa mení, mi sa meníme. Nemôžeš vidieť za rozhodnutie, ktoré si ešte nespravil.

Dneska si tu ale zajtra tu byť nemusíš. Aj z normálnych ludí sa stávajú bezdomovci, gambleri, alkoholici a vyvrheli spoločnosti.
To by si musel mať vešteckú gulu.

Bez ohľadu na to ako sa snažíš spraviť vec riadne, proste sa stane že tým niekomu ublížiš, alebo to bude mať nakoniec pre teba negatívny výsledok. A to je bez debaty, určite sa ti to už stalo.

tiper24
autor
1. mar 2017

@evittam vtedy uz moze byt neskoro 🙂

tiper24
autor
1. mar 2017

@magmolatus to ano, dobre napisane

bratislavcankanm
1. mar 2017

@tiper24 divne veci riesis, alebo si robis srandu (80%)... ak tu vazne hladas rady ako si zariadit/zlepsit zivot, odporucam ti napr. prispevok od @magmolatus, 15:37, prostredna cast.

Mimochodom, toto som dopredu neriesila ani ja, ze co budem robit ked budem mat dieta 🙂... ono to dieta sa nenarodi zo dna na den, trva to 9 mesiacov, (z toho minimalne poslednych 7 o tom aj budes vediet, ze sa stanes otcom). Ver mi, je to dostatocne dlhe obdobie na to, aby si zistil, co robit, ked dieta horuckuje, kasle, soplikuje, atd. 🙂 🙂

tiper24
autor
1. mar 2017

@bratislavcankanm no dobre ale nemala si z niecoho strach ze nieco nebudes vediet urobit?

evittam
1. mar 2017

@tiper24 A co take sa moze stat ak budes riesit teplotu dietata 38,5 az ked ju tvoje dieta bude mat?
Toto je fakt uz debata o nicom - tebe je teraz na prd to vediet.

tiper24
autor
1. mar 2017

@evittam vzdy je lepsie vediet nieco dopredu ako neskoro

evittam
1. mar 2017

@tiper24 Odpoviem ti aj ja -mozno neuveris ale nie nemala som strach. Nemala som ho mat preco, na co sa zbytocne stresovat? Ked nastane situacia tak sa riesi. A nie riesit co nie je....To ako rok dopredu riesit co ked si o rok zlomim nohu,😂
Nehnevaj sa, ale ty nemozes mat 40. Alebi si stale len "mamickin chlapcek"...

evittam
1. mar 2017

@tiper24 Tak takto-pri zvysenej teplote nemozes nic vediet neskoro😉. A vediet dopredu rok-2-3 je naozaj zbytocne. Ale ak myslis.....co dalsie ta este trapi okrem zvysenej teploty tvojho este ani nesplodeneho dietata bez partnerky na to vhodnej?

tiper24
autor
1. mar 2017

@evittam tak myslim ze je ovela vacsia pravdepodobnost ze dieta bude mat teplotu ako ked ty si zlomis nohu, neviem ci sa da porovnavat teplota dietata so zlomenou nohou dospeleho, podla mna za zlomenu nohu si mozes viac ako dieta za teplotu

evittam
1. mar 2017

@tiper24 Ved jasne. Ale uz som ti aj vysvetlila, ze ti to je na nic vediet tak dlho dopredu. A v takom pripade staci zavolat napr.pediatrovi alebo mamicke ak by to teda ani matka dietata nevedela. A si predstav,ze moja dcerka mala zvysenu teplotu mozno raz a syn tak 2-3x.😉

lorela
1. mar 2017

@tiper24 Nerozmýšľaj už toľko len nad teplotou ešte nesplodeného dieťaťa. Rozmýšľaj o všetkých ďalších možných aj menej možných nástrahách, ktoré budú na neho denne číhať!

tiper24
autor
1. mar 2017

@evittam tak to je pekne, si dobra matka

tiper24
autor
1. mar 2017

@lorela no najviac sa bojim teploty

lorela
1. mar 2017

@tiper24 Tej sa boj najmenej.

tiper24
autor
1. mar 2017

@lorela praveze sa bojim najviac 🙂z ostatneho strach nemam

evittam
1. mar 2017

@tiper24 Dakujem. Ja viem.😉 A preco prave teploty?!

salfusco
1. mar 2017

to čo tu je ?? :D

@tiper24 tu ženu nezbalíš,ser na to 🙂

lorela
1. mar 2017

@tiper24 Šťastný to človek!

evittam
1. mar 2017

@tiper24 Ale dobra matka nie je zena len preto lebo jej deti su zdrave. Dobra matka je aj ta,ktorej deti maju teploty.

lorela
1. mar 2017

@evittam Lebo si robí prdel! 😉

evittam
1. mar 2017

@lorela Tak to je jasne uz od zaciatku😉. Ktoreho 40rocneho chlapa co ho zeny nechcu trapi teplota jeho buduceho dietata.😂
Ale ved sranda musi byt.😉

tiper24
autor
1. mar 2017

@evittam neviem, taky pocit bezradnosti alebo ako to nazvat

tiper24
autor
1. mar 2017

@evittam to ano urcite

lorela
1. mar 2017

@tiper24 A už si sa s tým zveril svojmu budúcemu lekárovi? Vieš, aj pre prípad budúceho zamestnania a medzimestského dochádzania.

tiper24
autor
1. mar 2017

@lorela teraz nerozumiem 🙂

lorela
1. mar 2017

@tiper24 To nikto z nás! 🙂

alaguema
1. mar 2017

@tiper24 neviem, čomu sa venuješ normálne, ale to, čo dokazuješ tu, je na zaplakanie...už len tie otázky...napr. tá o tangáčoch. Sorry, na mňa tiež pôsobíš ako zúfalec, aj keď tvrdíš, že nie si. To ženy odrádza ako dobrý repelent.

tiper24
autor
1. mar 2017

@alaguema ale ja tu zeny nehladam