Prečo ma ženy nechcú?
preco ma zeny nechcu ? ? ?
@tiper24
Neexistuje žiadny recept na šťastné manželstvo a život. Doba sa mení, mi sa meníme. Nemôžeš vidieť za rozhodnutie, ktoré si ešte nespravil.
Dneska si tu ale zajtra tu byť nemusíš. Aj z normálnych ludí sa stávajú bezdomovci, gambleri, alkoholici a vyvrheli spoločnosti.
To by si musel mať vešteckú gulu.
Bez ohľadu na to ako sa snažíš spraviť vec riadne, proste sa stane že tým niekomu ublížiš, alebo to bude mať nakoniec pre teba negatívny výsledok. A to je bez debaty, určite sa ti to už stalo.
@magmolatus to ano, dobre napisane
@tiper24 divne veci riesis, alebo si robis srandu (80%)... ak tu vazne hladas rady ako si zariadit/zlepsit zivot, odporucam ti napr. prispevok od @magmolatus, 15:37, prostredna cast.
Mimochodom, toto som dopredu neriesila ani ja, ze co budem robit ked budem mat dieta 🙂... ono to dieta sa nenarodi zo dna na den, trva to 9 mesiacov, (z toho minimalne poslednych 7 o tom aj budes vediet, ze sa stanes otcom). Ver mi, je to dostatocne dlhe obdobie na to, aby si zistil, co robit, ked dieta horuckuje, kasle, soplikuje, atd. 🙂 🙂
@bratislavcankanm no dobre ale nemala si z niecoho strach ze nieco nebudes vediet urobit?
@tiper24 Odpoviem ti aj ja -mozno neuveris ale nie nemala som strach. Nemala som ho mat preco, na co sa zbytocne stresovat? Ked nastane situacia tak sa riesi. A nie riesit co nie je....To ako rok dopredu riesit co ked si o rok zlomim nohu,😂
Nehnevaj sa, ale ty nemozes mat 40. Alebi si stale len "mamickin chlapcek"...

@evittam no ale potrebovat ich budem