Prečo ma ženy nechcú?
preco ma zeny nechcu ? ? ?
@tiper24 sak ok, ale asi nie na 100%, ked si zalozil tuto temu 😨
@obsadenemeno tak vies ako, co je dnes 100 % ? 🙂
@tiper24 no nebola 🙂. Nemám rada taký typ mužov ako si ty, jednoducho sa chováš ako žena a pokiaľ nie som lesba , tak nie.
Bežného priemerného chlapa nabitého dostatočnou hladinou testosterónu ani len nenapadne sem chodiť, ale bavíme sa tu o slobodných chlapoch ( nie o mužoch s deťmi o ktoré sa starajú ),tí sú na futbale , v práci , doma s rodinou ... ale nie na mamičkovskom fóre.
Normálneho bežného muža s dostatkom aspoň mužských priateľov tu jednoducho
nenájdeš. Sem chodia zúfalci , alebo muži ktorí tak nejak uviazli medzi mužským a ženským svetom , alebo muži ktorí sú zúfalí zo svojej partnerky a v zúfalstve skúšajú aj takéto fóra, potom takí čo sa snažia akože pochopiť ženy ( zbytočné , ženy sa pochopiť nedajú 🙂 ) no a potom taký pseudomachovia čo by sa radi pochválili svojimi skúsenosťami v sexuálnom živote.
@tiper24 odísť odtiaľto ..a prestať riešiť detské teploty imaginárneho dieťaťa ...ako v 40 tich rokoch ?? Byť normálnym mužom , ten testosterón ste do vienka pre niečo dostali a ten vás odlišuje od žien. Môj manžel je dobrý muž ale je to chlap , reaguje ako chlap , rozmýšľa ako chlap ..
@persica ???
@tiper24 vidíš a teraz reaguješ ako žena ...
nie je to len o testosterone, je to o citoch, byt s niekym s kym ti je dobre, pomahat si podporovat sa, robit veci spolocne, travit spolu cas atd.
toto je ženská poloha ...city, láska to patrí ženám , u mužov je to sex, ochrana rodiny , zabezpečenie a lov.
Kde sa nachádzaš ty ?
@persica no ja chcem, aby kazdy nasiel tu svoju polovicku..... 😉
spokojni ludia su stastnejsi......
@tiper24 vzmuz sa!!!!
@obsadenemeno dobre ale co to znamena, co mam robit alebo zmenit konkretne
@tiper24 uz som ti to pisala, v prvom rade si treba najst pracu - sorry, ale 10 rokov na urade prace....to urcite nie je znak muznosti pre solidnu zenu.
A neviem, co ine mozes ponuknut, si dobre vyzerajuci? Ak nie, si vtipny?😉 Dokazes sa zasmiat aj na sebe? Dokazes pocuvat? Si dobry v posteli? Mas zmysel pre dobrodruzstvo? Nie si lakomy? Dokazes dat potreby rodiny na prve miesto? Si lojalny? Nevyjadrujes sa o zenach s despektom? A ako by si opisal svoje byvale vztahy? Podla toho, kolko mas rokov, mas aj nejake zazemie?
A tak dalej.......... 💃
no s pracou to bude tazko ....... nemyslim si ze som dobre vyzerajuci aj ked tie co ma chceli hovorili ze hej, vtipny som, dokazem sa zasmiat na sebe, dokazem pocuvat, som dobry v posteli, zmysel pre dobrodruzstvo podla toho v com, lakomy nie som, dokazem dat potreby rodiny na prve miesto, som lojalny, o zenach sa nevyjadrujem s despektom, byvale vztahy nic moc,
@tiper24 preco byvale vztahy nic moc?
a este ako dlho si single?
@obsadenemeno no ja kladiem doraz na doveru, ak zene nedoverujem hned to s nou ukoncujem
@tiper24 no a sme doma....ak zenam nedoverujes, tak sa necuduj, ze si sam....... dovera je ZAKLAD dobreho vztahu

@obsadenemeno ja som stastny aj teraz 🙂