Prečo ma ženy nechcú?
preco ma zeny nechcu ? ? ?
@evittam nee, prat aj zehlit bude sam..... 😀
@obsadenemeno dobre teraz otazka na telo....si stastna v manzelstve ale ruku na srdce
@obsadenemeno prat a zehlit nie je problem
@tiper24 ano, som. Velmi. Lebo moj chlap by siel robit aj tu najpodradnejsiu pracu, aby nas uzivil. Lebo je to chlap, ktory je nielen sexi, dobry v posteli a s uzasnym zmyslom pre humor, ale aj clovek, ktory sa nestazuje, ze sa neda, ale ide a proste to urobi.
Je milion veci, ktore by som tu mohla napisat o tom, aky uzasny chlap je. Lebo je. A keby si poznal jeho zivotnu cestu, problemy, ktore musel prekonat a co musel obetovat, tak by si mozno pochopil, co to je, byt chlapom, ktoreho zeny chcu a obdivuju.
Ja dakujem vesmiru kazdy den za to, ze mi ho poslal do cesty. V Anglicku.
Takze mozno ta ta tvoja caka niekde za humnom. Ale to nezistis, ak za to humno nevyjdes.
@obsadenemeno takze nie si stastna v manzelstve usudzujem ze si cakala viac od manzela
@obsadenemeno len ktore humno to je
@tiper24 takze ani citat nevies....no, co uz
@obsadenemeno viem, prepac uponahlal som sa
@obsadenemeno Ved ani nevidi...nic nevie, nic nema,......😉
@tiper24 no tak potom som sa asi velmi smiala zo zien, co maju fantastickych manzelov a vybornu pracu....podla tvojej teorie,.......
@obsadenemeno teraz nechapem
@tiper24 citujem z tvojho prispevku: " kto sa z druheho smeje, na sebe si to najde"
nezvaluj to na osud, kazdy sme svojho osudu/stastia strojcom
@obsadenemeno smeje v zlom
@tiper24 no ved to, asi som sa velmi smiala v zlom ked mi to "osud" nadelil 😝
tie zeny co ma nechceli tak si ma nezasluzili
@obsadenemeno tak si mala stastie

@tiper24 to si akoze robis prdel teraz, ze?
Neverim, ze moze byt niekto tak blby.....kto iny ovplyvni tvoj zivot, tvoju buducnost ako ty sam?
Zacinam mat dojem ze ty si tu taky agent provokater, co ozivuje diskusie....... lebo ak je to, co pises, pravda, tak potom tak ti treba. Lenivy a blby. Na to zeny letia, fakt. Sa cudujem, ze ta este nejaka milionarka neklofla. Sak ty si riadne terno. Normalne mam chut sa rozviest a priniest si ta do Anglicka. Ako take hlupucke domace zvieratko.