icon

Prečo ma ženy nechcú?

tiper24
1. mar 2017

preco ma zeny nechcu ? ? ?

obsadenemeno
1. mar 2017

@tiper24 to si akoze robis prdel teraz, ze?
Neverim, ze moze byt niekto tak blby.....kto iny ovplyvni tvoj zivot, tvoju buducnost ako ty sam?

Zacinam mat dojem ze ty si tu taky agent provokater, co ozivuje diskusie....... lebo ak je to, co pises, pravda, tak potom tak ti treba. Lenivy a blby. Na to zeny letia, fakt. Sa cudujem, ze ta este nejaka milionarka neklofla. Sak ty si riadne terno. Normalne mam chut sa rozviest a priniest si ta do Anglicka. Ako take hlupucke domace zvieratko.

tiper24
autor
1. mar 2017

@evittam s cim rozosmial?

obsadenemeno
1. mar 2017

@evittam nee, prat aj zehlit bude sam..... 😀

tiper24
autor
1. mar 2017

@obsadenemeno dobre teraz otazka na telo....si stastna v manzelstve ale ruku na srdce

tiper24
autor
1. mar 2017

@obsadenemeno prat a zehlit nie je problem

evittam
1. mar 2017

@tiper24 S tym co si napisal.

tiper24
autor
1. mar 2017

@evittam no neviem co mas konkretne na mysli, az tak ma zas nepodcenuj

obsadenemeno
1. mar 2017

@tiper24 ano, som. Velmi. Lebo moj chlap by siel robit aj tu najpodradnejsiu pracu, aby nas uzivil. Lebo je to chlap, ktory je nielen sexi, dobry v posteli a s uzasnym zmyslom pre humor, ale aj clovek, ktory sa nestazuje, ze sa neda, ale ide a proste to urobi.
Je milion veci, ktore by som tu mohla napisat o tom, aky uzasny chlap je. Lebo je. A keby si poznal jeho zivotnu cestu, problemy, ktore musel prekonat a co musel obetovat, tak by si mozno pochopil, co to je, byt chlapom, ktoreho zeny chcu a obdivuju.
Ja dakujem vesmiru kazdy den za to, ze mi ho poslal do cesty. V Anglicku.

Takze mozno ta ta tvoja caka niekde za humnom. Ale to nezistis, ak za to humno nevyjdes.

tiper24
autor
1. mar 2017

@obsadenemeno takze nie si stastna v manzelstve usudzujem ze si cakala viac od manzela

evittam
1. mar 2017

@tiper24 Tak si po sebe precitaj a mozno sa dovtipis. Podcenujes sa sam. Cakas na zazrak-poviem ti pravdu-ten nepride a zena,ktoru si tu opisal na poslednej strane tak taku urcite nenajdes alebo by musela byt fakt velmi sprosta alebo aspon ty velmi atraktivny manipulator.

tiper24
autor
1. mar 2017

@obsadenemeno len ktore humno to je

obsadenemeno
1. mar 2017

@tiper24 takze ani citat nevies....no, co uz

tiper24
autor
1. mar 2017

@obsadenemeno viem, prepac uponahlal som sa

evittam
1. mar 2017

@obsadenemeno Ved ani nevidi...nic nevie, nic nema,......😉

tiper24
autor
1. mar 2017

@evittam z toho by som sa az tak nesmial, kto sa z druheho smeje, na sebe si to najde

evittam
1. mar 2017

@tiper24 Mne sa nevyhrazaj. A ja sa nesmejem-pisem fakty,ktore si sam uviedol....

obsadenemeno
1. mar 2017

@tiper24 no tak potom som sa asi velmi smiala zo zien, co maju fantastickych manzelov a vybornu pracu....podla tvojej teorie,.......

tiper24
autor
1. mar 2017

@evittam to osud nie ja, ja som v tomto bezmocny

tiper24
autor
1. mar 2017

@obsadenemeno teraz nechapem

obsadenemeno
1. mar 2017

@tiper24 citujem z tvojho prispevku: " kto sa z druheho smeje, na sebe si to najde"

nezvaluj to na osud, kazdy sme svojho osudu/stastia strojcom

tiper24
autor
1. mar 2017

@obsadenemeno smeje v zlom

obsadenemeno
1. mar 2017

@tiper24 no ved to, asi som sa velmi smiala v zlom ked mi to "osud" nadelil 😝

tiper24
autor
1. mar 2017

tie zeny co ma nechceli tak si ma nezasluzili

evittam
1. mar 2017

@tiper24 Na take veci neverim. Takze mas smolu....😉

tiper24
autor
1. mar 2017

@evittam chyba ti pokora

evittam
1. mar 2017

@tiper24 Zaujimave a ty si co zasluzis? Co si spravil preto aby si si nieco,niekoho zasluzil? Nemusis odpovedat-vsetci to uz vieme NIC!

evittam
1. mar 2017

@tiper24 Nie nechyba. Mylis sa. Maximalne mi chyba pochopenie pre ludi ako si ty-nic nerobit, stale sa stazovat ako sa vsetko neda a cakat na zazrak.

tiper24
autor
1. mar 2017

@evittam clovek v zivote nedostane to co si zasluzi ale dostane to za co bojuje

tiper24
autor
1. mar 2017

@obsadenemeno tak si mala stastie

evittam
1. mar 2017

@tiper24 Ty uz ani nevies co pises. Sam sebe oponujes. Ale to sa stava ked uz nevies ako by si obhajil svoj zivot a to co si doteraz dokazal-ci v tvojom pripade nedokazal. Lebo ty nedokazes ani bojovat-keby ano tak mas co chces...