Prečo ma ženy nechcú?
preco ma zeny nechcu ? ? ?
@tiper24 nie, nemala som "stastie". Mam to, za co som bojovala. Ved ako pises, clovek nedostane, co si zasluzi, ale za co bojuje.
ale ak tym "bojovanim" myslis sediet na zadku a cakat na "stastie", tak potom sa necudujem, ze si, kde si a ze mas zivot aky mas.
Cize podla vysledku si to vzdal este pred bitkou.
stastna to zena co si ma vezme
@tiper24 chvalabohu, ze to ta "stastna" nevie......
@obsadenemeno nevzdal, je to osud
@obsadenemeno ha ha
@tiper24 osud? Osud je vyhovorka neschopnych......
@obsadenemeno tak som asi neschopny 🙂
@tiper24 no tak sa kukni na svoj zivot a odpoved si daj sam..... 🙄
@obsadenemeno ja sa sam nerad hodnotim
@tiper24 tak sa nehodnot, ale uprimne si priznaj prednosti aj nedostatky..... a prestan sa vyhovarat....tu oci, tu nie je praca, tu zeny co ta chceli ti nie su po chuti....furt cosi.
@obsadenemeno jeden nedostatok prevysuje vsetky moje prednosti
@tiper24 no tak nam napis ten nedostatok a aj tie tvoje prednosti....... a mozno by bolo nacase zacat na tom "nedostatku" pracovat......
@obsadenemeno to sa uz napravit neda, to sa moze uz iba zhorsovat
"preco ma zeny nechcu?" (..) "ja som buduci otec"
lol
@tiper24 no tak ten jeden nedostatok by ta hrba prednosti mala vyvazit, nie.......
Pozri, tato debata ma uz takmer 10 stran a ty si stale melies svoje. Naco sa pytas na rady, ked aj tak si z nich nevezmes nic?
Uvedom si, ze ak robis stale to iste, aj vysledok bude ten isty. Chces iny vysledok, musis zmenit svoj pristup a riesenie problemu. Ale ked sa neda, tak sa neda, no.
A cakaj na stastie a nadavaj na osud.
@obsadenemeno aj by som vedela co zmenit, ale on to urcite vie aj sam.. Nieje truba, na aku sa tu hra.. Len trosku ma hore nos, to je cele..
@xoxolusik mozno vie, ale nechce, lebo je lenivy...... a co vies, mozno bude mat "stastie" nakoniec a my vsetky tu budeme plakat, ze sme ho presvihli......😀
😀 ja mu ale neprajem zle.. Len by si mohol trosku vstupit do seba a videl by svoje chyby.. Verim, ze nieje zly clovek a ak sa mylim, tak mi to v podstate moze byt jedno aj tak..je to jeho zivot..
Mozno smrdis preto ta nechcu ;)
ináč..odhliadnuc od vsetkeho,ci je to pravda alebo nie,co sa tu píše od autora...vy,nietore ženy viete naozaj dobre douražať ludi,aj ked ich nepoznate a nepoznate ich životny pribeh,podmienky a ostatne suvislosti.Vravi sa,že ženy su tie empaticke..no ja mam pocit,že vacsina žien tu ma od empatie daleko a velmi radi porovnavaju..To,co vacsina ako vraví,že porovnavat by sa nemalo.Vy porovnavate.Porovnavate podla seba a podla svojich partnerov.Nikto vam vasich partnerov nezavidi a kazdemu normalnemu je to uplne šuma fuk.Naco tie reči,ako su vasi partneri užasní ,najlepsi na svete,dobri v posteli a podobne sragory typu,že vaš chlap by sem nepachol.A ak sa tu chlap nachadza,tak nie je normalny ( podla niektorych superžien tu).Bavi vas to z nudy alebo radi zhadzujete a hodnotite ludi?Treba sa pochvaliť pred druhymi?Pre mna je tiez divne,že ženy riesia kraviny typu,ktora ma kedy menzes,ci otehotnela a neviem co za ženske blaboly na fore,aj ked ženskom.Tiež je to divne a nie normalne.Su to intimne veci a rozoberat to...no OK,doba sa asi posunula do ineho levelu a asi tieto veci potrebuju zdielat na nete..ale potom kto vam dal pravo hodnotit a sudit,ci je normalne alebo nie,ked sem chlap prispieva,alebo ci je normalne,ak chlap v 40ke je sam.Neviete dovody,tak nehodnotte,je to tak trošku trapne niekedy..ja som si akosi nevsimol,že by tu chlapi urazali ženy takym sposobom, ako ste toto schopne robit niekedy vy.
@salfusco no ja len za seba: mne to, ze su tu chlapi na fore, nepride vobec cudne. Ja to beriem ako forum, kazdy ma pravo sa vyjadrit a zapojit.
Ohladne chvalenia sa chlapom - ja osobne som odpovedala na autorovu otazku, lebo mal pochybnosti, ci som stastna v manzelstve. A ano, som. ❤
Menzes nerozoberam, ani ine "kraviny", vacsinou sa zapajam do debat o vztahoch, to ma zaujima, lebo sa mi niekedy nechce verit, ako dokazu byt niektori ludia sami sebe nepriatelom.
A odlisne nazory??? No budu tu, vzdy. Ale spanok preto nestratim..... 😉 sme ludia, sme vselijaki, reagujeme rozne.
Konkretne tato tema mi pride trosku neskutocna. Akoby autor chcel trosku provokovat. Co sa mu podarilo. Ja len dufam, ze tie vyhovorky typu "som na urade prace 15 rokov (aj ked v inej teme pisal ze 10), robit neviem, len s pocitacmi, ale to nemozem lebo nevidim ale aj tak som cely den na pc a to je osud/stastie, zena bude robit a ja doma s detmi......... naozaj dufam, ze tie vyhovorky nie su skutocne. Inak ho len lutovat potom.
@salfusco a este som si vsimla, ze on zamerne provokoval....napr otazkami typu:
-a co myslis preco ma chceli tie zeny co som ich ja nechcel?
- jeden nedostatok prevysuje vsetky moje prednosti
ale dalej to uz nerozvadzal, nechal to "visiet" vo vzduchu.....cakal na reakcie.
A ozaj, ja nechapem, ako sa moze niekto urazit za reakcie od neznamych ludi na internetovom fore. Akurat ak tam sam citi, ze to, co ten druhy napisal, je pravda. Trafena hus a tak dalej....... 😉

@tiper24 Kks my mame stastie a on nie.......😉