icon

Prečo mám zmeškaný hovor od neexistujúceho čísla?

oblaacik
20. aug 2025

Ahojte, medzi hovormi mi ukazuje zmeskany hovor od jedneho cudzieho cisla. Ked zavloka naspat, tak zaznie automat ze volam neexistujuce cislo. Je to obycajne, realne vyzerajuce cislo so slovenskou predvolbou. Ako mozem mat zmeskany hovor od cisla ktore neexistuje?

patka06
20. aug 2025

@oblaacik Môže byť blokované na spätné volanie, tak majú napr. call-centrá
daj do Google a uvidíš čo ti nájde

oblaacik
autor
20. aug 2025
@patka06

@oblaacik Môže byť blokované na spätné volanie, tak majú napr. call-centrá
daj do Google a uvidíš čo ti nájde

@patka06 nic mi nenaslo

karlamon
20. aug 2025
@oblaacik

@patka06 nic mi nenaslo

@oblaacik daj to číslo sem, žienky ti vygooglia 😁 majú to tak nastavene niektoré firmy, proste spätne sa nedovolaš, tiež mi takto volalo jedno

aalt
20. aug 2025

Moze to byt hovor zo zahranicia, ktory to cislo "podhadzuje". Operator to cislo nijak neoveruje. Tepreticky sa to da aj zo Slovenska. Proste podvodnici, ktory predstieraju ine cislo. Casto daju aj existujuce a ak zavolas naspat, dotycny netusi co sa deje.

maranco
20. aug 2025

@oblaacik bol to spoofing kedy sa číslo ktoré uvidíš na mobile sfalšuje, slovenský operátori toto neblokujú, v Česku blokujú.
Volali ti podvodníci a chcú ťa okradnúť.

anonym_3fd7a0
21. aug 2025

@oblaacik nikdy spätne nevolaj na číslo,ktoré nepoznáš

babydesire
22. aug 2025

@oblaacik to ma teraz asi kazdy,,ved je toho plny web,,cisla su najcastejsie so zahranicnou predvolbou (rakusko teraz frci) ked dvihnes - ozve sa automat, ked volas spat, nedovolas sa..tiez sa stym stretavam par krat do týždňa aj manzel. Ide o podvody. Hladaju takto obete ktore mozu obrat o prachy. Nereagovat, vypnut, ignorovat...

sovica
22. aug 2025

@oblaacik A prečo voláš na číslo, ktoré nepoznáš len preto, že máš zmeškaný hovor? Ak od teba niekto niečo chce, zavolá znovu. Ak je to niečo dôležité a nevie sa ti dovolať, napíše SMS.

kat_y
23. aug 2025

Nevolajte na tie čísla späť. Je to pravdepodobne spoofing,ktorý používajú podvodníci. Zavolajú z nejakého čísla ale nastavia si, aby Vám ukazovalo iné (to môže byť teoreticky aj moje alebo neexistujúce). Teraz je toho strašne veľa. Volajú rakúske, české, poľské, čítala som, ze už aj anglické. To čo Vám tu písali, že niektorým firmám sa nedá dovolať, tak to vám nepovie, že to číslo neexistuje. Väčšinou Vás rovno zruší alebo majú firmy niečo nahraté. Určite nevolať naspäť.